FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amerosm
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amerosm » 16 apr 2011, 22:57

Barca preuzela sredinu terena i vodi glavnu rijec na terenu, Special Five ocekivano s svojom taktikom pokusava iz kontri ugroziti gol Barce. Jedino gdje imamo problema su njihovi prekidi i u nastavku iste treba svesti na minumum. Ukoliko Special Five ove godine s Realom ne osovji titulu siguran sam da ce ih Americka Filmska Akademija nagraditi Oscarom za najbolju glumu. Di Maria lezi na travi i svi ocekuju da se izbaci lopta, no Alves to ne cini i kada je Di Maria vidio da lopta ide prema njemu odmah ustade isto kao da nista nije bilo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 apr 2011, 22:57

Ne vidjeh ko spasi gol,jel Valdes odbranio ili je odo bio Adriano ili Alves,uglavnom strasna intervencija.Barca drzi loptu,Real se brani,pokusavaju nesto iz kontri.Utakmica sa puno opreza.Ako ostane ovako,ja zadovoljan,ako se uspije pobjediti do kraja,jos bolje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 apr 2011, 22:58

Koja požrtvovanost Alvesa, za nepovjerovati :shock:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 16 apr 2011, 22:58

Penal je bio 200% Casillas ušao u Villu koji je došao prije do lopte.
Nebitno više, ono što sam zapazio jeste izvlacenje i Pedra i Ville previše na stranu...slabo su imali lopti u prvom poluvremenu i nisu ucestvovali u igri Bog zna što...možda je zamišljeno da time razvuku što više odbranu Reala, ali nije išlo to u prvom poluvremenu...Pep je to sigurno vidio, i sad ce pokušati igrati uže sa njima.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 16 apr 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 16 apr 2011, 22:58

Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 16 apr 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 apr 2011, 22:59

nidjo_barca je napisao/la:Ne vidjeh ko spasi gol,jel Valdes odbranio ili je odo bio Adriano ili Alves,uglavnom strasna intervencija.Barca drzi loptu,Real se brani,pokusavaju nesto iz kontri.Utakmica sa puno opreza.Ako ostane ovako,ja zadovoljan,ako se uspije pobjediti do kraja,jos bolje.
...adriano spasio gol... ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2011, 22:59

Sudija čist penal nije svirao na Villa-om jer je prije došao do lopte od Casillas-a ..Real kao da nije domaćin ne miču od svojih 16 m čuvaju 0:0 :lol:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 16 apr 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 apr 2011, 22:59

barca je ok al murinjo najobicnija picka parkiro autobus pred golom i uzivaj kukavicluka majko moja :lol:
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 16 apr 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 apr 2011, 22:59

rezervisano se ipak odigralo ovo poluvrijeme, nasi kao da nesto namjerno nece da konkretno krenu na gol, cim smo to uradili bile su opasne prilike

vidi se kako se igraci ipak stede svjesni da imamo veliku prednost, nema neke zelje da ih napadnemo, sto opet ne znaci da u drugom poluvremenu to nece biti puno konkretnije i opasnije

adriano sjajan u odbrani, dva cista gola spasio, messi cim krene malo konkretnije opasnost je po real

vidi sa da smo izrazito bolja ekipa, koja s pola snage igra protiv reala na njegovom terenu, real igra tipicnu morinjovacu igru, cekaju kontru ili neku gresku, ili prekid, ova situacija na kraju kad adriano izbi s linije je bila cisti faul, ramos zajahao alvesa

sve u svemu rutinski posao, u drugom bi ih mogli i pregaziti, vidjeli smo do sad mirna igra, al iznenada sijevne nas dobar napad

adriano i pike dzaba dobili kartone, nizasta, penal na vilji se mogao i svirati i ne svirati, al sudija svakako nije pogrijesio sto nije svirao, vilja jeste prije dosao do lopte, al bili su djelici sekunde ipak i neka nije svirao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 apr 2011, 23:00

amerosm je napisao/la:Barca preuzela sredinu terena i vodi glavnu rijec na terenu, Special Five ocekivano s svojom taktikom pokusava iz kontri ugroziti gol Barce. Jedino gdje imamo problema su njihovi prekidi i u nastavku iste treba svesti na minumum. Ukoliko Special Five ove godine s Realom ne osovji titulu siguran sam da ce ih Americka Filmska Akademija nagraditi Oscarom za najbolju glumu. Di Maria lezi na travi i svi ocekuju da se izbaci lopta, no Alves to ne cini i kada je Di Maria vidio da lopta ide prema njemu odmah ustade isto kao da nista nije bilo.
A ona izlezavanja Messija i Busqa? U najmanju ruku smijesno.

Ovu dobijate, nema sanse da Real izdrzi ovako dobro jos 45 minuta.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 16 apr 2011, 23:00

Dobra utakmica,Mourinho se bori katastrofe pa se odamh na pocetku povukao i ceka kontru sto je i docekao par puta ali se napadaci spetljase!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 apr 2011, 23:02

Saurman je napisao/la:Sudija čist penal nije svirao na Villa-om jer je prije došao do lopte od Casillas-a ..Real kao da nije domaćin ne miču od svojih 16 m čuvaju 0:0 :lol:
upravo htio napisati, al eto preduhitrio si me :D
Za zivot cijeli!

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 16 apr 2011, 23:02

Ciganluk oca mi. Da real ima bar 50% posjed lopte protiv barce, ja bi im odma titulu dao :D :D
Sretno Abidal :´(

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 apr 2011, 23:04

Nail for Real je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Barca preuzela sredinu terena i vodi glavnu rijec na terenu, Special Five ocekivano s svojom taktikom pokusava iz kontri ugroziti gol Barce. Jedino gdje imamo problema su njihovi prekidi i u nastavku iste treba svesti na minumum. Ukoliko Special Five ove godine s Realom ne osovji titulu siguran sam da ce ih Americka Filmska Akademija nagraditi Oscarom za najbolju glumu. Di Maria lezi na travi i svi ocekuju da se izbaci lopta, no Alves to ne cini i kada je Di Maria vidio da lopta ide prema njemu odmah ustade isto kao da nista nije bilo.
A ona izlezavanja Messija i Busqa? U najmanju ruku smijesno.

Ovu dobijate, nema sanse da Real izdrzi ovako dobro jos 45 minuta.
Ja kako sam vidio Messi je dobio udarac u potiljak ili od Pepe-a ili od Xabija, a sto se tice Busquetsa ne znam sta se dogodilo link me hebe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 16 apr 2011, 23:04

nmg da vjerujem kako je brzo proslo poluvrijeme :S ovog fudbala oci se nmg da nagledaju izgleda :D zasad bar po meni barca dosta dosta bolja :)

Edin-TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin-TM87 » 16 apr 2011, 23:05

Cuj autobus, e jeste napaceni, real imo 10 suteva, a farsa 3!

u okvir gola 4 3!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 apr 2011, 23:06

Edin-TM87 je napisao/la:Cuj autobus, e jeste napaceni, real imo 10 suteva, a farsa 3!
kupi naocale...to nije skupo danas... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 16 apr 2011, 23:06

Ja mislim da je sudija mogao da pokaze na bijelu tacku !
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 apr 2011, 23:06

Real se dobro brani,i jako su opasni iz kontri i prekida,Barca kao da ne zeli napasti,ali bilo je nekoliko dobrih situacija,ipak to moze i mora puno bolje,sto se tice linka instalirajte sebi ovaj soapcast i odete na ovu stranicu http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports i uzivate,jest da su kinezi al nema veze :D
kod mene je net cjeli dan sranje ali mi je link samo jedno zastopao,tamo negdje oko 30 min :mrgreen:
Visca Barcaaaaaaaaa
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 apr 2011, 23:07

Edin-TM87 je napisao/la:Cuj autobus, e jeste napaceni, real imo 10 suteva, a farsa 3!

u okvir gola 4 3!

svaka cast dao si odlican primjer svemoci reala i naravno nemoci barcelone hahahaha :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, Proximic i 14 gostiju.