FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ovim navijacima Bayerna kazem da ove godine se nece lahko prosetati Bundesligom, ko malo bolje prati Bundesligu vidjece da im je ove godine najveci konkurent HSV , koji igra engleski nacin, i sada ce neki reci **** te HSV, ali nek se Bavarci sjete prvog kola gdje ih je Hamburg nadigrao na Allianz areni sto je sam Klinsmann poslije utakmice priznao, a ovi ostali ce se boriti od 3 do 6 mjesta koji vode u Europu, tu mislim na Werder, SChalke, Leverkusen i BVB
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Uffff... težak poraz!!!
NEK SE ONOM HOENESS-u CRVENI LICE OD MUKE... KLOOOCCCC
Ja samo ne razumijem što Oddo ne igra od prve minute... lik je 10 puta bolji od onog debila Lella... Borowski također, bolji je od Bommela bar u ofanzivnim zadacima! Sosa bi trebao dobit više prilike... Schweinsteiger, on veze nema... iako se ko lafo popravio... ne može lik da potrči...
A eto nek je HOENESS izjavio da ne treba transfera... da je tim sasvim dobar... KRETEN... danas je htio pući od muke...
NEK SE ONOM HOENESS-u CRVENI LICE OD MUKE... KLOOOCCCC
Ja samo ne razumijem što Oddo ne igra od prve minute... lik je 10 puta bolji od onog debila Lella... Borowski također, bolji je od Bommela bar u ofanzivnim zadacima! Sosa bi trebao dobit više prilike... Schweinsteiger, on veze nema... iako se ko lafo popravio... ne može lik da potrči...
A eto nek je HOENESS izjavio da ne treba transfera... da je tim sasvim dobar... KRETEN... danas je htio pući od muke...
Jao kako mi je drago ma ne mozhete ni zamisliti samo kada sam vidio facu od onoga debila Henesa aaa ustao sam i počeo slaviti pobjedu werdera nek sada vidi kreten da zna sa parama ali pojma nema o futbalu ma davno je to trebalo pod zemljom lezhati jao imbecila sada ću ga ja pitati jeli treba na zimu koga dovoditi?
U svemu se slazhem sa Davudom ma kakav Lell davno je on trebo na posudbu negdje u sjevernu neku 17. ligu Oddo je zakon u svim akcijama je bio i eto josh i assistenciju ili dvije nisam siguran kako igra lik i primjetio sam da je Sosa pravi izbor po desnoj strani kakav Schwein utrpati ga Koelnu da vishe Poldia ne trazhe što se tiče Borowskog bash sam nedavno pročitao negdje nije zadovoljan statusom nija ne bi bio stvarno je klasa igrać što jest jest stvarno ali ne bi trebo mijenjati Van Bommela u postavi nego onog niggera Ze Roberta on uopšte nema volje za zhivotom a kamoli za futbalom on nishta nije uradio ja bi raskino ugovor sa njim i pod hitno treba rensinga na posudbu (trebalo je ima 2 godine a ne da lezi i truhne u hladu klupe) a dovesti Freia ili Boruca !!!
Svaka čast werderu
U svemu se slazhem sa Davudom ma kakav Lell davno je on trebo na posudbu negdje u sjevernu neku 17. ligu Oddo je zakon u svim akcijama je bio i eto josh i assistenciju ili dvije nisam siguran kako igra lik i primjetio sam da je Sosa pravi izbor po desnoj strani kakav Schwein utrpati ga Koelnu da vishe Poldia ne trazhe što se tiče Borowskog bash sam nedavno pročitao negdje nije zadovoljan statusom nija ne bi bio stvarno je klasa igrać što jest jest stvarno ali ne bi trebo mijenjati Van Bommela u postavi nego onog niggera Ze Roberta on uopšte nema volje za zhivotom a kamoli za futbalom on nishta nije uradio ja bi raskino ugovor sa njim i pod hitno treba rensinga na posudbu (trebalo je ima 2 godine a ne da lezi i truhne u hladu klupe) a dovesti Freia ili Boruca !!!
Svaka čast werderu
Pa ljudi tek prvi poraz, polako, duga je sezona. Pa nismo mi ni slabo igrali samo je Rensing za qurac. Od 7 suteva Werdera 5 je završilo u golu. Da je Kahn branio završilo bi 2:2. 

- alan_kardec
- Kontakt:
Šta bi od bavaraca silnih?Propadoše za 90 min. ko žetoni svi do jednog.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zapitaj se prvo šta je sa C. Zvezdom bilo protekih sedmica ( izuzevši danas) i Liverpulom danas, jer je werder 5x jaci od Stoke-aalan_cardec je napisao/la:Šta bi od bavaraca silnih?Propadoše za 90 min. ko žetoni svi do jednog.
Eh, kao prvo da se obratim ovom "sto mu je bilo drago sto bayern gubi i sto je werder pobjedio" a inace navija za bayern. Prijatelju moj, nije tesko navijat za bayern kod pobjedi bvb 5:0, kad pobjedi reala, kad dere po ligi... Al vidis, prvi tezi poraz i ti izvaljujes nebuloze...cuj navij'o za werder. haj ok.
sad drugi dio price, odnosno da se osvrnem malo na utakmicu, klinsmana, igrace, taktiku...
Ja mislim da smo mi uz barcelonu jedina ekipa u evropi koja igra sa 3 igraca u odbrani. Ono stablo od Van Buytena traba na klupu, a u igru uvesti Odda, te takodjer na klupu stavit Lell-a. Dakle, ovako izgleda "moja" odbrana:
Oddo-Demichelis-Lucio-Lahm - Imaju potrebnu visinu (lucio, demichelis, oddo) za odbrambene igrace, imaju tehniku i brzinu, tu poseno mislim na lahma i odda. Dakle sasvim solidna odbrana.
Vezni red? Eh to je komplikovano. Neko rece da se Ze Roberto ne trudi i da nema volje da igra... Pa ako se iko trudi na terenu on se trudi... Njegov problem su godine, i covjek jednostvano nakon 60-ak minuta na terenu postaje nevidljiv.Zato je tu Borowski, koji ga zamjeni, koji takodjer ima isti problem-godine,a razlog zbog kojeg on nije u prvoj je jednostavan- Ze ima bolju tehniku, brzi je, pokretljiviji. Borowski ima jedino visinu na svojoj strani, medjutim ona nije potrebna, kad su u igri nabrojani igraci iz odbrane i jos Toni/Klose...Sto se tice Van Bommela, on je prosjek od igraca, medjutim Klinsman ga je izabrao za kapitena (necu ulazit u to jel to bila greska ili ne) i jednostvano mora igrat, a i realno gledajuci, nemamo boljeg na toj poziciji.Eh sad, Schweini se pomalo vraca u formu, samo onaj ko nije gledao utakmice moze da sere kako lose igra. Dakle, ostaje desno krilo. Sto se tice lijevog, tu je od sljedeceg kola ako Bog da ribery i tu nema nista dvojbeno. Napad toni i klose. Za tonija necu objasnjavati, nema potreba. A sad, zasto Klose, umjesto Podolskog. Eto, dobio je danas priliku, i osim par prolaza koji nisu nista koristili, nije nista posebno uradio. Ne kazem ja da je on los igrac. Ja vjerujem u njega i siguran sam da moze puno vise, samo kada bi vise trenirao i brinuo o svojoj igri nego sto se preserava po novina i govori kako ce ici, bla bla bla. Nek ide. Ko nece da igra srcem, ne mora nikako. Dovidjenja. Klose-nije dao gola u Bayernu jako dugo, medjutim covjek se trudi, aistira Toniju, i iako su ga mnogi preko novina kritikovali, nije kao svoj kolega Lukas pruzao jezik.
I najslabija karika danas- Rensing. Gledam ga od one prve utakmice sa HSV-om, i bojao sam se... Pa prije 3 dana protiv Steaue...Totalno nesiguran i puno srece na njegovoj strani. Eto, danas nije imao te srece i vidjeli ste...Od 5 komada, 3 su njegova. Samo prvi gol Rosenberga i onaj eurogol Ozila se nemogu staviti njemu na dusu. Ne znam, ako nastavi ovako, valja Klinsmanu probat sa Hans Jorgom. Nije na odmet probati, a preko zimskog prelaznog dovesti nekog golmana.
Eto toliko od mene, nadam se da ce ovaj poraz biti dobra opomena Klinsmanu i igracima za nastavak prvenstva, i da ce iz nje izvuci pouku...
Pozdrav.
sad drugi dio price, odnosno da se osvrnem malo na utakmicu, klinsmana, igrace, taktiku...
Ja mislim da smo mi uz barcelonu jedina ekipa u evropi koja igra sa 3 igraca u odbrani. Ono stablo od Van Buytena traba na klupu, a u igru uvesti Odda, te takodjer na klupu stavit Lell-a. Dakle, ovako izgleda "moja" odbrana:
Oddo-Demichelis-Lucio-Lahm - Imaju potrebnu visinu (lucio, demichelis, oddo) za odbrambene igrace, imaju tehniku i brzinu, tu poseno mislim na lahma i odda. Dakle sasvim solidna odbrana.
Vezni red? Eh to je komplikovano. Neko rece da se Ze Roberto ne trudi i da nema volje da igra... Pa ako se iko trudi na terenu on se trudi... Njegov problem su godine, i covjek jednostvano nakon 60-ak minuta na terenu postaje nevidljiv.Zato je tu Borowski, koji ga zamjeni, koji takodjer ima isti problem-godine,a razlog zbog kojeg on nije u prvoj je jednostavan- Ze ima bolju tehniku, brzi je, pokretljiviji. Borowski ima jedino visinu na svojoj strani, medjutim ona nije potrebna, kad su u igri nabrojani igraci iz odbrane i jos Toni/Klose...Sto se tice Van Bommela, on je prosjek od igraca, medjutim Klinsman ga je izabrao za kapitena (necu ulazit u to jel to bila greska ili ne) i jednostvano mora igrat, a i realno gledajuci, nemamo boljeg na toj poziciji.Eh sad, Schweini se pomalo vraca u formu, samo onaj ko nije gledao utakmice moze da sere kako lose igra. Dakle, ostaje desno krilo. Sto se tice lijevog, tu je od sljedeceg kola ako Bog da ribery i tu nema nista dvojbeno. Napad toni i klose. Za tonija necu objasnjavati, nema potreba. A sad, zasto Klose, umjesto Podolskog. Eto, dobio je danas priliku, i osim par prolaza koji nisu nista koristili, nije nista posebno uradio. Ne kazem ja da je on los igrac. Ja vjerujem u njega i siguran sam da moze puno vise, samo kada bi vise trenirao i brinuo o svojoj igri nego sto se preserava po novina i govori kako ce ici, bla bla bla. Nek ide. Ko nece da igra srcem, ne mora nikako. Dovidjenja. Klose-nije dao gola u Bayernu jako dugo, medjutim covjek se trudi, aistira Toniju, i iako su ga mnogi preko novina kritikovali, nije kao svoj kolega Lukas pruzao jezik.
I najslabija karika danas- Rensing. Gledam ga od one prve utakmice sa HSV-om, i bojao sam se... Pa prije 3 dana protiv Steaue...Totalno nesiguran i puno srece na njegovoj strani. Eto, danas nije imao te srece i vidjeli ste...Od 5 komada, 3 su njegova. Samo prvi gol Rosenberga i onaj eurogol Ozila se nemogu staviti njemu na dusu. Ne znam, ako nastavi ovako, valja Klinsmanu probat sa Hans Jorgom. Nije na odmet probati, a preko zimskog prelaznog dovesti nekog golmana.
Eto toliko od mene, nadam se da ce ovaj poraz biti dobra opomena Klinsmanu i igracima za nastavak prvenstva, i da ce iz nje izvuci pouku...
Pozdrav.
bolje jedna ovakva utakmica, nego da tri cetiri izgubimo s 1-0 , valjda ce se sad malo uozbiljiti 

i to stoji.mostari je napisao/la:bolje jedna ovakva utakmica, nego da tri cetiri izgubimo s 1-0 , valjda ce se sad malo uozbiljiti
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Polako čovječe,što se pališ odmah?Očigledno još boli ovaj šamar od "malih zelenih" iz Bremena.big_amko je napisao/la:Zapitaj se prvo šta je sa C. Zvezdom bilo protekih sedmica ( izuzevši danas) i Liverpulom danas, jer je werder 5x jaci od Stoke-aalan_cardec je napisao/la:Šta bi od bavaraca silnih?Propadoše za 90 min. ko žetoni svi do jednog.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa naravno da boli... Samo mene nije iznervirao poraz koliko navijaci na baterije...
- alan_kardec
- Kontakt:
Iskreno,baš sam se iznenadio kad sam danas upalio txt i vidio rezultat bay-wer.Jeste da Werder ima jako dobru ekipu,ali opet 5 golova dati u Minhenu,to se ne dešava svaki dan.Ne sjećam se da je iko ikada ovako ponizio Bayerna,pogotovo ne u Minhenu.U jednom momentu Werder je vodio i 5:0.Je li Bayern uopšte igrao danas?ribery je napisao/la:Pa naravno da boli... Samo mene nije iznervirao poraz koliko navijaci na baterije...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
OK... bit će ovo dobra pouka... Klinsmannu da složi malo bolje ekipu... igračima da se još više potrude... hoeness-u da dovede pojačanja koja su potrebna, jer vjerujte protiv jačih ekipa, ljudi će nam zatvorit Ribery-a i to će biti gotovo... sjećatel se protiv Zenita... Ribery se nije vidio... na kraju je i on se unervozio uhvatio ševat... bezazleno...
Nisam navijao za Werder, nije mi ni drago što su dobili... al iz svega se može izvući pouka... ovo je dobra opomena i stigla je na vrijeme... nije kasno... prema tome... BAYERN!!! BAYERN!!! BAYERN!!!
P.S. Oddo me stvarno oduševio... da sam morao još jednom napisat
ne znam kakav je u odbrani... možda on malo snosi krivice za gol Mesuta Ozila... to ćemo još vidjeti... al u napadu prejak!!!
Nisam navijao za Werder, nije mi ni drago što su dobili... al iz svega se može izvući pouka... ovo je dobra opomena i stigla je na vrijeme... nije kasno... prema tome... BAYERN!!! BAYERN!!! BAYERN!!!
P.S. Oddo me stvarno oduševio... da sam morao još jednom napisat

Polahko polahko ljudi kazhem ja vama nije ovo ni prva ni zadnja utakmica koja će ovako zavrshiti barem ne do zimskog prijelaznog !
A sada za ovoga fakina Riberya doslovice se kazhe doshlo mi da navijam za werderove- doslovice a ti nemoj se praviti glup!
A sada za ovoga fakina Riberya doslovice se kazhe doshlo mi da navijam za werderove- doslovice a ti nemoj se praviti glup!

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Treba sacekati da Klinsman ukomponuje ovu mashineriju.Cekajte proljece,bitno je samo da u ligi prvaka se prodje u drugu fazu a na proljece cemo vidjeti pravi Bajernboys_ama je napisao/la:Polahko polahko ljudi kazhem ja vama nije ovo ni prva ni zadnja utakmica koja će ovako zavrshiti barem ne do zimskog prijelaznog !
BosnaE
A nece ni jedna vise ovako, bilo bi bas previse.Jedno je popusit 1:0,2:1, a nesto sasvim drugo primit 5 komada.boys_ama je napisao/la:Polahko polahko ljudi kazhem ja vama nije ovo ni prva ni zadnja utakmica koja će ovako zavrshiti barem ne do zimskog prijelaznog !
Hehe ali treba izdržati do zime samo ne znate vi Enesa bićete razočarani kad objavi da nam ne trebaju pojačanja
Uvijek sam govorio da u gradnji mladih igrača postoje i pogreške. Zato bi sada bilo neprimjereno Rensingu okrenuti leđa. Ne možete od njega koji je na početku karijere očekivati da brani poput mene u najboljim danima - upozorio je Kahn.
- Moja je karijera završena, nemam se namjere vraćati - poručio im je napomenuvši još jednom da podrže svog novog vratara. (KAHN)
Dakle šta vam ja govorim malo treba vremena njemu ima talenta ali mu fali iskustva ali daćemo mu i mi vremena neka ga malo dok se uhoda što on primi mi čemo očekivati od Riberya da nadoknadi nije li tako hehe
- Moja je karijera završena, nemam se namjere vraćati - poručio im je napomenuvši još jednom da podrže svog novog vratara. (KAHN)
Dakle šta vam ja govorim malo treba vremena njemu ima talenta ali mu fali iskustva ali daćemo mu i mi vremena neka ga malo dok se uhoda što on primi mi čemo očekivati od Riberya da nadoknadi nije li tako hehe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.