Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I šta sad ove fast fuddžije navuku crne rukavice, u meniju ispred burger dodaju ono "smash" i dignu cijenu 5-10 kermi, jer eto. A proizvod isti ko i inače.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sad je sve pljačka s hranom,bilo rukavica ili ne.
Jučer u restoeanu veliki rolovani ćevapi s dodatkom pavlake 18km

Bosnjama je bolje da pocnu ruke prati. Ja kakvog je smeca doslo u glavni grad.

Svaki put kad neko citira Rosickog vidim kakvo je to gofno od osobe
Najveća prevara 21. vijeka, a imali smo ovo:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nafata se on sisa

- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ga potrefi, ne diskriminira

- kraljttbvb
- Kontakt:
Gledam na računu od struje zatezna kamata 3 feninga. Ne znam kako, jer preko telefona odmah platim račun čim stigne, isti dan. A ako zakasnis 10 dana, tek onda ide zatezna kamata. Bar tako piše na računu.
Tih par feninga nikome nije bitno, nisam ni ja dosad na to obraćao pažnju, ali može se fino maznuti para na taj fazon.
Na milion računa dodaju zateznu kamatu od 3 feninga i svakog mjeseca uzmu 30 000 KM. Godišnje 360.000 KM
Tih par feninga nikome nije bitno, nisam ni ja dosad na to obraćao pažnju, ali može se fino maznuti para na taj fazon.
Na milion računa dodaju zateznu kamatu od 3 feninga i svakog mjeseca uzmu 30 000 KM. Godišnje 360.000 KM

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Saudiji mozes popiti pivo, a ne mozes na Bascarsiji ugasit cevape pivom.
Možeš.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:42U Saudiji mozes popiti pivo, a ne mozes na Bascarsiji ugasit cevape pivom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Čaršija se drži tradicije, pa ljudi koji dodju na istu, dodju da prosetaju starim dijelom grada, da se uslikaju, da pojedu cevape, pojedu sladoled.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:42U Saudiji mozes popiti pivo, a ne mozes na Bascarsiji ugasit cevape pivom.
Nisam nikad cuo strance da kažu da nema popiti piva, jer i ne dodju na carsiju da je popiju, jedino naši pričaju kako nema alkohola na čaršiji...
- feniksptica
- Kontakt:
Mozestuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:42U Saudiji mozes popiti pivo, a ne mozes na Bascarsiji ugasit cevape pivom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ma suplja nema alkohola tj s vana ko dodje bude nes u Sa pa misli da znakraljttbvb je napisao/la: ↑25 maj 2025, 20:52Čaršija se drži tradicije, pa ljudi koji dodju na istu, dodju da prosetaju starim dijelom grada, da se uslikaju, da pojedu cevape, pojedu sladoled.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 18:42U Saudiji mozes popiti pivo, a ne mozes na Bascarsiji ugasit cevape pivom.
Nisam nikad cuo strance da kažu da nema popiti piva, jer i ne dodju na carsiju da je popiju, jedino naši pričaju kako nema alkohola na čaršiji...

Vidi ovih sto poste a znaju svako mjesto gdje se piva moze uzeti. 

-
- Kontakt:
Ma previse ovdje likova se drogira ili pije. Ne znam sta vide u tome. Vjerovatno im to olaksava svakodnevnicu koja nije bas najbolja.
Evo za primjer, ja dva momka sa foruma zaposlio kod sebe. Tvrtka koja ih je primila fantasticno funkcionira. Ali naravno da su na razgovoru odmah dobili pitanja da li se drogiraju, piju, kurvaju itd. To ne moze kod mene.

- VensanKasel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Oduvijek sam imao jako dobar odnos s Vladimirom Putinom iz Rusije, ali nešto se s njim dogodilo. Potpuno je POLUDIO!" izjavio je Trump za američke medije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.