Emir Spahić - direktor reprezentacija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

superFrankie
Kontakt:

Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija

Post Postao/la superFrankie » 25 maj 2025, 02:08

A kako je jak brigada nas, da ga nema trebalo bi ga izmisliti

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 25 maj 2025, 11:48

Kako god, mali je stvarno talentiran, fizički dobro građen, idealno za golmana,s tim da će dodatno narasti jos koji cm a vec ima preko 185, ne boji se glavom na krampon, ima dobre reflekse, rukama ide direkt u noge protivniku, dobar je i u igri nogom.

Ali čini se da nam zadnjih par mjeseci Crna pantera malo stagnira, ali desavaju se takve oscilacije u mlađim kategorijama.
Sreća, pa ima još jednu sezona juniorskog staža da se dodatno usavrsava i povremeno priključuje prvom timu.

Nadam se da neće zapeti negdje u administrativnom dijelu.

Kako god, ako se razvije u skladu s talentom i fizickim predispozicijama, bio bi to najbolji golman u historiji BiH.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 maj 2025, 11:50

hajde molim te se odjavi više sa foruma imaš li stida
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 25 maj 2025, 12:21

Imajednabrigada je napisao/la:
27 feb 2025, 23:40
Vec sad mozemo reci da od kvalifikacija nema nista.
Stanje u drzavi je lose, na rubu incidenata, turobna atmosfera, nit se zna ko pije ni ko placa.

Sve ce se to odraziti i na sve sportske kolektive posebno nogometnu reprezwntaciju jer nekako to je najosjetljiviji segment drustva i najizloženiji ovakvim huškačkim uticajima i u takvim okolnostima tesko je nadat se necemu.

Pitanje je hoce li svi igraci htjeti i doci u ovaj haos i ovako napetu situaciju.

Do Sudnjeg dana ovdje ce važiti ona narodna. "Ne da se u..nom do potoka".

Zivi bili pa vidjeli
Brigada kompjuteru. :yawn:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 maj 2025, 16:39

25 maj 2025, 11:48
Kako god, mali je stvarno talentiran, fizički dobro građen, idealno za golmana,s tim da će dodatno narasti jos koji cm a vec ima preko 185, ne boji se glavom na krampon, ima dobre reflekse, rukama ide direkt u noge protivniku, dobar je i u igri nogom.

Ali čini se da nam zadnjih par mjeseci Crna pantera malo stagnira, ali desavaju se takve oscilacije u mlađim kategorijama.
Sreća, pa ima još jednu sezona juniorskog staža da se dodatno usavrsava i povremeno priključuje prvom timu.

Nadam se da neće zapeti negdje u administrativnom dijelu.

Kako god, ako se razvije u skladu s talentom i fizickim predispozicijama, bio bi to najbolji golman u historiji BiH.
Gazijo, hvala ti sto si ga nagovorio da igra za BiH!
Pusti ove balije ljubomorne.
Sad si nam vise od pola repke doveo

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 maj 2025, 10:54

Kakav debil hljeb te yebo
naprijed rejal

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 27 maj 2025, 13:38

Ok, nisam ni ocekivao da mi kazete hvala. Nema veze, ovo je podneblje sujetnih, zavidnih pokavrenih i ono najbolnije...nesposobnih ljudi.

Ali moram naglasiti, drago mi je sa vadite iz naftalina te moje cuvene "kolumne" analize, procjene...ima tu sta procitati itekako ali to je isto jos jedan dokaz da i najbolji mogu pogriješiti.

Sta bi tek bilo da se ovako mogu naci neke insajderske pogresne info, ma razapeli bi me tek, ovako poneko se uhvati za slamku spasa sa ovim površnim analizama s ciljem da narusi taj cuveni epitet GIGANTA.

Ali teško je to nije gigant sitna buranija, pa da danas kaze ovako a sutra onako.

Doduse, kvalifikacije tek pocele, ima jos vrmeena za belaj ali nadam se da ce me demantovati svi, ..dobro je krenulo, realno, ako Bog da gledamo se na EP.

Kako god, podrzavam ovakav vid "korektivnog" djelovanja, upozoravanja, suočavanja sa izrečenim tvrdnjama, to je dobar nacin zrelijeg ponasanja i popravljanja stanja cak i u ozbiljnijim sferama zivota od obicnog anonimnog foruma.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 maj 2025, 14:23

27 maj 2025, 13:38
Ok, nisam ni ocekivao da mi kazete hvala. Nema veze, ovo je podneblje sujetnih, zavidnih pokavrenih i ono najbolnije...nesposobnih ljudi.

Ali moram naglasiti, drago mi je sa vadite iz naftalina te moje cuvene "kolumne" analize, procjene...ima tu sta procitati itekako ali to je isto jos jedan dokaz da i najbolji mogu pogriješiti.

Sta bi tek bilo da se ovako mogu naci neke insajderske pogresne info, ma razapeli bi me tek, ovako poneko se uhvati za slamku spasa sa ovim površnim analizama s ciljem da narusi taj cuveni epitet GIGANTA.

Ali teško je to nije gigant sitna buranija, pa da danas kaze ovako a sutra onako.

Doduse, kvalifikacije tek pocele, ima jos vrmeena za belaj ali nadam se da ce me demantovati svi, ..dobro je krenulo, realno, ako Bog da gledamo se na EP.

Kako god, podrzavam ovakav vid "korektivnog" djelovanja, upozoravanja, suočavanja sa izrečenim tvrdnjama, to je dobar nacin zrelijeg ponasanja i popravljanja stanja cak i u ozbiljnijim sferama zivota od obicnog anonimnog foruma.
Ko bolan "vadi" tvoje izjave ili postove?
Pa sam si sebe citirao i dodao tekst nakon što je javno objavljen na portalu. :rol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 maj 2025, 14:25

Da li frajer trola ili je samo glup ?

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 maj 2025, 14:31

jasmin10 je napisao/la:
27 maj 2025, 14:25
Pretpostavljam da trola. Sumnjam da može biti ovoliki narcis i egoista i nazivati se gigantom, babom ili šta već osim ako nas ne želi navući da mu dajemo pažnju.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 maj 2025, 14:38

zeljan je paznje i sad uz kokice cita kako se pise o njemu, nebitno sta:-)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 maj 2025, 14:40

Lik sam sebe naziva gigantom :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 27 maj 2025, 15:12

Ovaj momak @imajudvijebrigade je jedan od rijetkih insajdera što ima tačne informacije. Ne objavljuje puno al to što objavi je 100% tačno i provjereno.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 27 maj 2025, 16:27

Brigada nam je stopirao Janelta jer misli da nece pomoci repci i da nije potreban. :yawn:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 maj 2025, 17:43

Mogli je napisao/la:
27 maj 2025, 16:27
Brigada nam je stopirao Janelta jer misli da nece pomoci repci i da nije potreban. :yawn:
Poslao je poruku FIFI preko facebooka.
Dosta ljudi su ovdje zavidni.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 27 maj 2025, 18:11

HariTz je napisao/la:
27 maj 2025, 14:23
27 maj 2025, 13:38

Ko bolan "vadi" tvoje izjave ili postove?
Pa sam si sebe citirao i dodao tekst nakon što je javno objavljen na portalu. :rol:

Gpspodine Hari, ocito nisi u toku, nisi upratio a trebao bi ako me vec prozivas. Nerijetko se ovdje citiraju moji nekadašnji postovi koji su onako, pownakad i opsirni i poučni u globalu, s ciljem kao eto da me se diskredituje bar u tom segmentu, kao da lupam gluposti jer ne moze u tom insajderskom smislu koji je jako bogat.

A to sto ponekad sebe citiram, to su samo odgojno pedagoske mjere za sitnu buraniju, koji vrijeđaju bez razloga, pa moram ih nekad išamarati bar činjenicama jer necu da se spustam ma njihov nivo.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 27 maj 2025, 18:15

jasmin10 je napisao/la:
Čuj ..Glup???

Pa nismo baš toliko slični jasko!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 27 maj 2025, 18:24

babino je napisao/la:
27 maj 2025, 14:38
zeljan je paznje i sad uz kokice cita kako se pise o njemu, nebitno sta:-)
Kolega ispravka krivog navoda, nije istina, uopste ne volim kokice niti je ovo bas mjesto gdje bi se uzivalo uz kokice.

Zar mislis da je nekom ko radi javni posao, ko je okruzen ženama i pametnim i odanim drustvom potrebna paznja na anonimnom forumu.?? Neee naravnoo.!!

Imam dosta poruka u pp svakako, osim toga dosta puta i ti sam si pisao mi, tako da je trazenje neke paznje mimo svwga suvišno, samo volim da šamaram ponekad lazne neke insajdere i njihove pristalice koji su psovali, pa se naglo ugasili jer ne toolerišem psovke čak ni u šali anonimno, odmah uzvracam ali na jedan profinjen način.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 maj 2025, 18:58

jasmin10 je napisao/la:
Pokusava da trolla, ali se iz tih pokusaja vidi da je talentovano glup.
naprijed rejal

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 maj 2025, 19:00

Nije bolest sve sto boli.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Rimes87 i 22 gosta.