English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Romantika 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tooooooo Sunderland 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ljudi sa Netflixa odustali sa snimanjem kad su zaglavili u trecoj ligi, kontali ispratiti povratak u PL u 2-3 godine

Eto sta vrijeme cini, gotivan nam Sunderland, romantika ofo ono a onih godina kad su se cupali u zadnjim kolima svima se smucili i prizivali da ispadnu vise
Don't believe the hype.
- NerminFatic
- Kontakt:
Je li ovo Anel kod drugog gola bio van terena jer je imao povredu tada, ili se ipak vratio? Kakav kiks onog napadaca, vrati loptu ljudima iz faze napada.
- JayCatwright
- Kontakt:
Da se ne lazemo ispast ce s pjesmom
- superFrankie
- Kontakt:
Bas mi je drago zbog Sunderlanda, zasluzili su da napokon udju
Drago mi je sto Mirsin mali nece upasti. 

Meni vala isto tako Hamburg. Gotivan klub do bola, ali su mi toliko odvratni bili dok su svake sezone ostajali preko onih baraza. Neka malo drugih timova u PL, dopizdili ovi isti svake sezone.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 18:04Eto sta vrijeme cini, gotivan nam Sunderland, romantika ofo ono a onih godina kad su se cupali u zadnjim kolima svima se smucili i prizivali da ispadnu vise
Jos kad bude derbi Newcastle-Sunderland

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Emčo je tad za Bayern navijao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 18:04Eto sta vrijeme cini, gotivan nam Sunderland, romantika ofo ono a onih godina kad su se cupali u zadnjim kolima svima se smucili i prizivali da ispadnu vise
- akisarajevo92
- Kontakt:
Lagano, ako budu imali 20+ bodova iznenadit cu se
Nisam znao da imaju ovoliko titula, 6 puta prvaci Engleske i 2 FA Cupa, zadnja titula prije 90 godina ali ipak
Nekima je potrebno ispadanje, tkzv. reset, Aston Villi npr., oni su bili katastrofa za gledati par sezona dok nisu ispali, steta za Manchester sto ne ispadose ove sezoneDamirT je napisao/la: ↑24 maj 2025, 18:10Meni vala isto tako Hamburg. Gotivan klub do bola, ali su mi toliko odvratni bili dok su svake sezone ostajali preko onih baraza. Neka malo drugih timova u PL, dopizdili ovi isti svake sezone.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 18:04Eto sta vrijeme cini, gotivan nam Sunderland, romantika ofo ono a onih godina kad su se cupali u zadnjim kolima svima se smucili i prizivali da ispadnu vise
Jos kad bude derbi Newcastle-Sunderland![]()
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Pogledati samo sastav Sunderlanda u toj sezoni kad su ispali. Jači jedno 5 puta od ovog sada a svejedno su bili zadnji. S obzirom na kvalitet Premershipa, sad im čak i dajem neku šansu da ostanu. 

- superFrankie
- Kontakt:
Bit ce dobro ako Sunderland skupi bodova vise nego sto je Soton skupio ove sezone. Ali svejedno mi je drago sto su se vratili u drustvo najjacih, pa makar na godinu dana
Sunderland, Wolvesi i United ispadaju iduce sezone.MarcoBorriello je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:57Pogledati samo sastav Sunderlanda u toj sezoni kad su ispali. Jači jedno 5 puta od ovog sada a svejedno su bili zadnji. S obzirom na kvalitet Premershipa, sad im čak i dajem neku šansu da ostanu.![]()

-
- Kontakt:
Arsenal osvaja a Liverpul jedva u top5.Mogli je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:31Sunderland, Wolvesi i United ispadaju iduce sezone.MarcoBorriello je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:57Pogledati samo sastav Sunderlanda u toj sezoni kad su ispali. Jači jedno 5 puta od ovog sada a svejedno su bili zadnji. S obzirom na kvalitet Premershipa, sad im čak i dajem neku šansu da ostanu.![]()
![]()

Kevin nije mogao bolji klub odabrati. Liga idealna za penzionere i ista boja dresova ostaje.

- JayCatwright
- Kontakt:
Borili se za titulu

Ovo samo pokazuje kakva hala od sezone al yebiga Liverpul pokazao kako je biti najmanje los od svih ,tamo gdje je trebalo pokazati kvalitet napraseni su bas kao i svi Englezi ,ovamo u EPL svi se raspali oni iskoristili i neka su trebalo im se vratiti za one godine uzimanja po 92 i 97 bodova bez titule

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
jasno da je ovo jedna od losijih sezona ikada. Osvojio je na kraju klub koji je bio najmanje los i koji je rano ispadao iz ostalih takmicenja. sve su karte bacili na ligu i isplatilo se. iduce sezone nece ni u top 3 biti.topnik1 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 03:42Ovo samo pokazuje kakva hala od sezone al yebiga Liverpul pokazao kako je biti najmanje los od svih ,tamo gdje je trebalo pokazati kvalitet napraseni su bas kao i svi Englezi ,ovamo u EPL svi se raspali oni iskoristili i neka su trebalo im se vratiti za one godine uzimanja po 92 i 97 bodova bez titule![]()

Eto mi znamo gdje ce bitiTommyHilfiger je napisao/la: ↑25 maj 2025, 06:30jasno da je ovo jedna od losijih sezona ikada. Osvojio je na kraju klub koji je bio najmanje los i koji je rano ispadao iz ostalih takmicenja. sve su karte bacili na ligu i isplatilo se. iduce sezone nece ni u top 3 biti.topnik1 je napisao/la: ↑25 maj 2025, 03:42Ovo samo pokazuje kakva hala od sezone al yebiga Liverpul pokazao kako je biti najmanje los od svih ,tamo gdje je trebalo pokazati kvalitet napraseni su bas kao i svi Englezi ,ovamo u EPL svi se raspali oni iskoristili i neka su trebalo im se vratiti za one godine uzimanja po 92 i 97 bodova bez titule![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.