Cirkus ako tako bude. Pa bio to moj otac u pitanju. I TOŠK da ispada isto bi rekao. Pravit ce se onda lakrdija da se neciji guzovi ponovo spase.. pa Juventus izbacivan i igrao nize lige, a kod nas bosnji godinama isti cirkus.. sve ovo treba ugasiti, resetovati.legenda reala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:20Mozda se ponisti odluka o skracenju Prve ligee za ovu sezonu
Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma ne moze se to ponistit ni u snu a kamoli uzivo ,sve ce bit kako su rekli i vjerujem ice se to jos na skracivanje i ujedinit se entitetske lige i to bi bilo ekstra.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:23Cirkus ako tako bude. Pa bio to moj otac u pitanju. I TOŠK da ispada isto bi rekao. Pravit ce se onda lakrdija da se neciji guzovi ponovo spase.. pa Juventus izbacivan i igrao nize lige, a kod nas bosnji godinama isti cirkus.. sve ovo treba ugasiti, resetovati.legenda reala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:20Mozda se ponisti odluka o skracenju Prve ligee za ovu sezonu
Jednostavno bice ti koliko novca imas taj ces rang igrat ,vidis vec razlike izmedju WWin lige BiH i entiteskih ili koliko je otiso Borac Zrinjski Sarajevo sa budjetom vec preko 10 miliona a 1 ligu 90% klubova je budjet ispod milion.
-
- Kontakt:
vratili se bolesni zenicani
po mater im svima 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma ko kod nas milion ima, on je real madrid. Jedva navucemo 500 hiljada.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:36Ma ne moze se to ponistit ni u snu a kamoli uzivo ,sve ce bit kako su rekli i vjerujem ice se to jos na skracivanje i ujedinit se entitetske lige i to bi bilo ekstra.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:23Cirkus ako tako bude. Pa bio to moj otac u pitanju. I TOŠK da ispada isto bi rekao. Pravit ce se onda lakrdija da se neciji guzovi ponovo spase.. pa Juventus izbacivan i igrao nize lige, a kod nas bosnji godinama isti cirkus.. sve ovo treba ugasiti, resetovati.legenda reala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:20Mozda se ponisti odluka o skracenju Prve ligee za ovu sezonu
Jednostavno bice ti koliko novca imas taj ces rang igrat ,vidis vec razlike izmedju WWin lige BiH i entiteskih ili koliko je otiso Borac Zrinjski Sarajevo sa budjetom vec preko 10 miliona a 1 ligu 90% klubova je budjet ispod milion.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma lupa ovaj bgti, klubovi jedva spajaju kraj s krajem kakvi milioni, to spajanje prvih liga ce izgubiti samo Federacija, moraces imati 8-8 klubova, a RS je dosta slabija liga pola lige dogovorene utakmice 3za3 i slHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:42Ma ko kod nas milion ima, on je real madrid. Jedva navucemo 500 hiljada.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ma karnemo ti seku u pakicu

Ojačati će se drugi rang takmičenja tako, jbg ko bude bolji bit će pri vrhu pa igrajte...legenda reala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:00Ma lupa ovaj bgti, klubovi jedva spajaju kraj s krajem kakvi milioni, to spajanje prvih liga ce izgubiti samo Federacija, moraces imati 8-8 klubova, a RS je dosta slabija liga pola lige dogovorene utakmice 3za3 i slHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:42Ma ko kod nas milion ima, on je real madrid. Jedva navucemo 500 hiljada.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ima Celik ,dobar budjet napravi sto od grada ,sad kantona,sponzora raznim akcijama navijaca,fan shopom i tako to ali to bi mozda Truhlo mogo preciznije rec on barata sa tim podacima koliki nam je budjet i volio bi da kaze preciznije..Mi taj budjet koristimo za vracanje dugova ,mislim prosle godine smo recimo samo za dugove izdvojili oko 600 k.i ove godine isto vracamo dugove i stedimo na svemu cak smo morali se rijesit Masica i jos nekih igraca da srezemo troskoveHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:42Ma ko kod nas milion ima, on je real madrid. Jedva navucemo 500 hiljada.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:36Ma ne moze se to ponistit ni u snu a kamoli uzivo ,sve ce bit kako su rekli i vjerujem ice se to jos na skracivanje i ujedinit se entitetske lige i to bi bilo ekstra.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:23
Cirkus ako tako bude. Pa bio to moj otac u pitanju. I TOŠK da ispada isto bi rekao. Pravit ce se onda lakrdija da se neciji guzovi ponovo spase.. pa Juventus izbacivan i igrao nize lige, a kod nas bosnji godinama isti cirkus.. sve ovo treba ugasiti, resetovati.
Vjerujem da 90% klubova je budjet kao sto ti kazes oko pola miliona ,mi da nemamo dugove mi bi se prosetali kroz ligu ali necemo na silu kao Sloboda pa eto vidis sad raspad sistema.Sad bi mogli bit pred pocetak iduce sezone na nuli sto nas koce te razne blokade,osto bi nam reprogram samo sto grad placa a poresku smo rijesili na nulu.Otprilike tako je o Celiku.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ko sto sam napiso ima Celik dobar budjet pa procitaj sta sam napiso ne lupam nista a igrala se nekad Premijer liga 3 za 3 a vidi sad vec razlike koliko su odmakli Zrinjski ,Borac,Sarajevo jer im budjet preko 10 miliona .Vec kasni Zeljeznicar i Velez a ovo Siroki i slicni vise dole nego sto mogu gore ikad vise a tek sad ovi sto udju poput Stupcanice ,Laktasa i sto je Sloboda na silu usla ,oni lete kako udju mada Stupcanica nece ni uci.Iceplayer je napisao/la: ↑23 maj 2025, 01:13Ojačati će se drugi rang takmičenja tako, jbg ko bude bolji bit će pri vrhu pa igrajte...legenda reala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:00Ma lupa ovaj bgti, klubovi jedva spajaju kraj s krajem kakvi milioni, to spajanje prvih liga ce izgubiti samo Federacija, moraces imati 8-8 klubova, a RS je dosta slabija liga pola lige dogovorene utakmice 3za3 i slHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:42Ma ko kod nas milion ima, on je real madrid. Jedva navucemo 500 hiljada.
Tako ce vremenom i 2 rang bit nece bit 3 za 3 nego ces igrat rang koliko novca imas ,vec iduca sezona je puno jaca imozbiljnija tu ce bit Sloboda Igman Celik Stupcanica Gosk pa onda dodas nezgodne Travnik Brastvo ,vec tu mjesta nemaju klubovi poput Hadzica ,Tomislava i slicnih a dobro se uozbiljit moraju Tosk ,Banovici Jedinstvo a ovi sto udju dobro se pojacat ako zele ostat u 2 rangu i zamisli oosle kad dodju Leotar,Prijedor,pa nekad ce bit Radnik kakva ce liga bit ..Niko tu ne gubi svi dobijaju tjerat cete da ulazes napredujes ili igraj 3 ligu i nize ako ne mozes.
Dobiješ i kvalitetniju treću ligu, jer će pola sadašnjih klubova iz druge lige selili u treću, a treće lige formiraš kao što su sada drugi nivo takmičenja...BatistutA19 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 02:18Ko sto sam napiso ima Celik dobar budjet pa procitaj sta sam napiso ne lupam nista a igrala se nekad Premijer liga 3 za 3 a vidi sad vec razlike koliko su odmakli Zrinjski ,Borac,Sarajevo jer im budjet preko 10 miliona .Vec kasni Zeljeznicar i Velez a ovo Siroki i slicni vise dole nego sto mogu gore ikad vise a tek sad ovi sto udju poput Stupcanice ,Laktasa i sto je Sloboda na silu usla ,oni lete kako udju mada Stupcanica nece ni uci.Iceplayer je napisao/la: ↑23 maj 2025, 01:13Ojačati će se drugi rang takmičenja tako, jbg ko bude bolji bit će pri vrhu pa igrajte...legenda reala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:00
Ma lupa ovaj bgti, klubovi jedva spajaju kraj s krajem kakvi milioni, to spajanje prvih liga ce izgubiti samo Federacija, moraces imati 8-8 klubova, a RS je dosta slabija liga pola lige dogovorene utakmice 3za3 i sl
Tako ce vremenom i 2 rang bit nece bit 3 za 3 nego ces igrat rang koliko novca imas ,vec iduca sezona je puno jaca imozbiljnija tu ce bit Sloboda Igman Celik Stupcanica Gosk pa onda dodas nezgodne Travnik Brastvo ,vec tu mjesta nemaju klubovi poput Hadzica ,Tomislava i slicnih a dobro se uozbiljit moraju Tosk ,Banovici Jedinstvo a ovi sto udju dobro se pojacat ako zele ostat u 2 rangu i zamisli oosle kad dodju Leotar,Prijedor,pa nekad ce bit Radnik kakva ce liga bit ..Niko tu ne gubi svi dobijaju tjerat cete da ulazes napredujes ili igraj 3 ligu i nize ako ne mozes.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kakvo ce to kino biti ako se ikad spoji liga sa manjim entitetom, vjerujem da su vec poceli strahovati Prijedor, Mrkonjic, Bosanski Novi itd…BatistutA19 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 02:18Ko sto sam napiso ima Celik dobar budjet pa procitaj sta sam napiso ne lupam nista a igrala se nekad Premijer liga 3 za 3 a vidi sad vec razlike koliko su odmakli Zrinjski ,Borac,Sarajevo jer im budjet preko 10 miliona .Vec kasni Zeljeznicar i Velez a ovo Siroki i slicni vise dole nego sto mogu gore ikad vise a tek sad ovi sto udju poput Stupcanice ,Laktasa i sto je Sloboda na silu usla ,oni lete kako udju mada Stupcanica nece ni uci.Iceplayer je napisao/la: ↑23 maj 2025, 01:13Ojačati će se drugi rang takmičenja tako, jbg ko bude bolji bit će pri vrhu pa igrajte...legenda reala je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:00
Ma lupa ovaj bgti, klubovi jedva spajaju kraj s krajem kakvi milioni, to spajanje prvih liga ce izgubiti samo Federacija, moraces imati 8-8 klubova, a RS je dosta slabija liga pola lige dogovorene utakmice 3za3 i sl
Kad se sjetim jedne godine cugamo kod Tasuna, skontamo otici u Prijedor sa 3-4 auta, docekaju nas na parkingu budu bjeni pa onda zovu muriju

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
jel odblokiran racun celiku napokon
ima i tri cetiri godine kako im obecavaju da ce biti 

- BatistutA19
- Kontakt:
Nije odblokiran racun naravno jer ima blokada ,poreska je nulirana nema dugova ,kad ce deblokada ne znam vjeruj ali se slazu kockice i ovaj novac od Kantona 700 k grada trebo bi pokrit sve blokade i uci sa nulom u.sezonu bez dugova koji opterecuju klub .Ostaje sto grad redovno izmiruje reprogram iTommyHilfiger je napisao/la: ↑23 maj 2025, 19:18jel odblokiran racun celiku napokonima i tri cetiri godine kako im obecavaju da ce biti
![]()
vlio bi da Truhlo to preciznije napise ali ozbiljno bez podebavanja tuzlaka jer on te podatke ima i prati.
-
- Kontakt:
ne prizivaj tog retarda, mati ga se rodjena stidi, rekla mi je.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 maj 2025, 19:55Nije odblokiran racun naravno jer ima blokada ,poreska je nulirana nema dugova ,kad ce deblokada ne znam vjeruj ali se slazu kockice i ovaj novac od Kantona 700 k grada trebo bi pokrit sve blokade i uci sa nulom u.sezonu bez dugova koji opterecuju klub .Ostaje sto grad redovno izmiruje reprogram iTommyHilfiger je napisao/la: ↑23 maj 2025, 19:18jel odblokiran racun celiku napokonima i tri cetiri godine kako im obecavaju da ce biti
![]()
vlio bi da Truhlo to preciznije napise ali ozbiljno bez podebavanja tuzlaka jer on te podatke ima i prati.

Mislio sam da ti imas vise info, ali dovoljno je i ovo da jos uvijek nije zavrsen postupak deblokade, sramota realno

Jel to slano pašče poželilo babuku da ga školuje po ko zna koji put 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Mirna budi rumena zlatna kariko

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
k nozi keru baustelski

-
- Kontakt:
Još nije sigurno skraćenju lige, 5.6 je skupština gdje će se znati 100% a velika šansa ima da ne dodje do skraćenja najavljenog
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
To ti dodje isto da Borac Banjaluka zavrsi treci, i onda da se ne kraju uvede razigravanje prvog i treceg za Ligu prvaka, da spase sezonu Borca.legendarnadruga je napisao/la: ↑23 maj 2025, 20:56Još nije sigurno skraćenju lige, 5.6 je skupština gdje će se znati 100% a velika šansa ima da ne dodje do skraćenja najavljenog

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.