Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

brazzo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la brazzo » 16 apr 2011, 20:52

Veću je glupost napravio Scholes sa onim low kickom nego Carrick još imajući u vidu da ga nije bilo cijelu utakmicu ja bi prije okrivio Scholesa jer da je na njegovom mjestu igrao raspoložen igrač tipa Giggs na one 2 tekme protiv Chelsea ne bi im dopustili da uopšte provedu toliko vremena na našoj polovini već bi se većinu vremena branili a druga stvar nije Carrick tolika zvijer da nakon toliko mečeva od prve minute odigra u ovakvoj utakmici i u defanzivi i ofanzivno. Mogli bi ovako do sutra se raspravljati ja nema ništa protiv toga jer imam dosta argumenata koji potvrđuju ovo što pišem a opet ti ponavljam znam kako je kad ti igrač tako reći ''smeta''.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 apr 2011, 20:53

Ovo danas je bilo ravno nuli cista katastrofa neshvatljiv pad u igri i zalaganju. tesko je izdvojit pojedinca koji nije odigrao loshe medjutim po katastrofalnom ucinku izdvajaju se kerik i SCHOLES(da mu je 20 godina mogao bi razumjet onaj potez al u 36 jednostavno nemogu).

Na kraju cestitke Cityu na i vise nego zasluzenom trijumfu i vjerovatno trofeju nakon 35 godina.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2011, 20:54

On meni smeta samo radi njegove katastrofalne igre, kao sto su mi smetali Djemba-Djemba, Manucho, Dong i njima slicni. Ne mogu vise pricat o tom covjeku, spomenuo sam ga 100 puta u toku utakmice. Idem popit da ga zaboravim barem do sutra. Valja mi gledat njegovu patnju opet u utorak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 apr 2011, 21:03

Nemogu ni zamislit sta bi bilo da je onakav crveni napravio kerik ili oshea
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2011, 21:15

motty je napisao/la:Nemogu ni zamislit sta bi bilo da je onakav crveni napravio kerik ili oshea
Pa oni nisu medju najboljim igracima kluba 15 godina. Scholesu i Giggsu se moze sve oprostit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 apr 2011, 21:19

Ma ovo je ljudi Manchu vise obogatilo neg prolaz u finale,iz razloga sto ce im sejkovi kanuti koju paru za prodanu tekmu,...Vidilo se u prvom da smo puno jaci,........Salu na stranu,Carrick,je lik kojeg nebi pozelio ni u gladbahu,ma dajte,treba biti realan,jednu i po utakmicu je ove sezone za nas dobro odigrao,...Al ona greska,pa ne mogu da vjerujem,....Fletch je bio do prije dvi godine na njegovom nivou,ali ga sada ima u malom prstu,jer je naprosto smjeliji igrac,........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 apr 2011, 21:28

Sve vrli strucnjaci i takticari...ni sam im Ferguson nije ni do koljena , da mu bi samo da pokupi koji savjet sa ove teme pa gdje bi mu onda kraj bio... Ljudi jednostavno shvatite to je fudbal , odigrala se tekma u kojoj smo izgubili , na nasu nesrecu potrefilo se bas protiv ljutih rivala i u polufinalu FA CUP-a ...Moze se tu traziti krivac al sta s time postici? Berba je profulo ono sto nije smio al opet i to se desava i nemoze mu se zamjeriti jer mu se ne desavaju takve stvari svaku drugu tekmu pa da kazes nije on za MUFC. Takodjer Carrick , ja njegovo mjesto u Man.utd-u nikad nebi dovodio u pitanje i vjerujem da ga ne dovodi ni Ferguson sve dok se ne buni.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 apr 2011, 21:31

gledao sam samo prvo poluvrijeme i koliko sam vidio bili ste bolji za tri klase, ne znam kako izgubiste, berbatovi promasaji u prvom dijelu su vas mozda kostali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 apr 2011, 21:32

Van der Sar: "We had two chances in quick succession and if one of those goes in it would have been a different game.Every player on the pitch has to take the blame. Nobody really performed.First we have to watch our friends playing against Arsenal. Let's hope they make it a nice game." :mrgreen:

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 16 apr 2011, 21:48

Zasluzena pobjeda Citya, mi smo sami sebe pokopali danas. Najprije one dvije kolosalne prilike za Berbatova, zatim pocetnicka greska Kerika, i onda glupost Scholesa, uz sve ovo treba dodati da ni ostatak ekipe nije bio raspolozen, tako da uz sve nabrojano nikako nismo mogli proci u finale.

Berbatov opet nije normalan, ili moze sve ili ne moze nista, samo sto pomislim da je nasao neku sredinu, on opet poludi, ovaj put negativno. Sto se tice Kerika, napravio je pocetnicku gresku ali nije fer da se sad po njemu pljuje, covjek zasluzuje svo postovanje, ne samo zbog cinjenice da nosi dres Uniteda, nego i zbog ogromnog doprinosa svih ovih godina ali i ove sezone, sjetimo se samo ovog dvomeca sa Celzijem kada je bio jedan od najboljih. Danas jednostavno nije bio nas dan, nismo iskoristili svoje prilike i period kada smo dominirali i to je to. Idemo dalje, rasplet sezone nas ceka tako da nemamo vremena misliti o ovoj tekmi, bilo proslo, ne ponovilo se.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 apr 2011, 21:58

dr.van nostrand je napisao/la:Sve vrli strucnjaci i takticari...ni sam im Ferguson nije ni do koljena , da mu bi samo da pokupi koji savjet sa ove teme pa gdje bi mu onda kraj bio... Ljudi jednostavno shvatite to je fudbal , odigrala se tekma u kojoj smo izgubili , na nasu nesrecu potrefilo se bas protiv ljutih rivala i u polufinalu FA CUP-a ...Moze se tu traziti krivac al sta s time postici? Berba je profulo ono sto nije smio al opet i to se desava i nemoze mu se zamjeriti jer mu se ne desavaju takve stvari svaku drugu tekmu pa da kazes nije on za MUFC. Takodjer Carrick , ja njegovo mjesto u Man.utd-u nikad nebi dovodio u pitanje i vjerujem da ga ne dovodi ni Ferguson sve dok se ne buni.
;) e brate dragi da nas ima više (forumaša) kao ti bilo bi nešto i od ovog foruma ali jbg ovdje se sve svodi na šuplju priču. Sve se da shvatiti ali da neko nakon 25 godina sumnja u Fergusona je već ozbiljno i ne treba previše pametovati jer on je ipak najveći od najvećih i šta god da odluči nije naivno sigurno, pogotovo kad je igrački kadar u pitanju.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 21:59

Bošnjanin_89 je napisao/la:Zasluzena pobjeda Citya, mi smo sami sebe pokopali danas. Najprije one dvije kolosalne prilike za Berbatova, zatim pocetnicka greska Kerika, i onda glupost Scholesa, uz sve ovo treba dodati da ni ostatak ekipe nije bio raspolozen, tako da uz sve nabrojano nikako nismo mogli proci u finale.

Berbatov opet nije normalan, ili moze sve ili ne moze nista, samo sto pomislim da je nasao neku sredinu, on opet poludi, ovaj put negativno. Sto se tice Kerika, napravio je pocetnicku gresku ali nije fer da se sad po njemu pljuje, covjek zasluzuje svo postovanje, ne samo zbog cinjenice da nosi dres Uniteda, nego i zbog ogromnog doprinosa svih ovih godina ali i ove sezone, sjetimo se samo ovog dvomeca sa Celzijem kada je bio jedan od najboljih. Danas jednostavno nije bio nas dan, nismo iskoristili svoje prilike i period kada smo dominirali i to je to. Idemo dalje, rasplet sezone nas ceka tako da nemamo vremena misliti o ovoj tekmi, bilo proslo, ne ponovilo se.
Mozda vas je i umor stig'o.
Koliko je ova postava danas licila na onu u LP protiv Chelsea?
Ipak 2 zahtjevne tekme u 7 dana su momci odigrali.
PS.I ja sam navij'o za United u derbiju, iz vise razloga :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 apr 2011, 22:09

Za danasnji poraz najveci je krivac Fergie. Potpuno je promasio s taktikom i to je to. Jednostavno,Mancini ga je zaj.ebo. Jedini trkac u timu je bio evra. Bili smo potpuno nemocni na prilicno rastrcane igrace Cityja. Bili su bolji i zasluzeno su pobjedili.

Od 4 trofeja,ostala su u igra jos dva...ali dva najvaznija.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 apr 2011, 22:48

Premiership je vjerovatno vaš,minimalne su šanse da vas "Topnici" stignu.

E u LP će biti dosta teže,očekuje se da ćete proći Schalkea (iako Nijemce nikada,ama baš nikada ne treba otpisivati),ali u finalu ćete imati težak,težak zadatak.
You'll never walk alone.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 apr 2011, 22:59

Mozda i bolje sto je United ispao,ipak bitka za LP i PL je mnogo bitnija od ovog kupa,istina svaki trofej je bitan al lakse je igrati na dva nego tri fronta,a i City je prosao na jedvite jade...u prvom pol. nista nisu pokazali,pred kraj puluvremena nesto...United dobar na pocetku kasnije je sve palo posebno nakon gluposti Scholesa.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 16 apr 2011, 23:02

King Kenny je napisao/la:Mozda i bolje sto je United ispao,ipak bitka za LP i PL je mnogo bitnija od ovog kupa,istina svaki trofej je bitan al lakse je igrati na dva nego tri fronta,a i City je prosao na jedvite jade...u prvom pol. nista nisu pokazali,pred kraj puluvremena nesto...United dobar na pocetku kasnije je sve palo posebno nakon gluposti Scholesa.
Pa dobro teško bi to bio još jedan front jer bi ima do kraja sezone u FA kupu ostaja još samo jedna utakmica, tj. finale, a ne vjerujem da bi im ta jedna utakmica protiv Boltona ili Stokea pretjerano uzrokovala lošijem rezultatu u bitkama za ostale trofeje...

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 apr 2011, 23:23

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Mozda i bolje sto je United ispao,ipak bitka za LP i PL je mnogo bitnija od ovog kupa,istina svaki trofej je bitan al lakse je igrati na dva nego tri fronta,a i City je prosao na jedvite jade...u prvom pol. nista nisu pokazali,pred kraj puluvremena nesto...United dobar na pocetku kasnije je sve palo posebno nakon gluposti Scholesa.
Pa dobro teško bi to bio još jedan front jer bi ima do kraja sezone u FA kupu ostaja još samo jedna utakmica, tj. finale, a ne vjerujem da bi im ta jedna utakmica protiv Boltona ili Stokea pretjerano uzrokovala lošijem rezultatu u bitkama za ostale trofeje...
I nek se u toj utakmici povrijede Vidic ili Ferdinand eto ti belaja :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 16 apr 2011, 23:28

King Kenny je napisao/la:
Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
I nek se u toj utakmici povrijede Vidic ili Ferdinand eto ti belaja :!:
Pa mogu se ozljediti i sutra na treningu, tako da... Sigurno jedan osvojeni trofej kojeg godinama nisu unijeli u svoje vitrine ne bi loše došao.

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 17 apr 2011, 00:18

Rio made a dash from the team hotel at 02:30 in the morning to be with his wife as she gave birth to their first daughter.

Here`s wishing, mother, father and daughter all the best.

inače najlošiji igrač na utakmici je bio scholes iako je pauzirao par utakmica radi suspenzije
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 apr 2011, 01:46

citam ovdje dosta komentara da United nije pokazao neku volju za pobjedom i slicne nebuloze...pa dajte ljudi budite makar na minut realni...a realnost je sljedeca
1.city je zasluzeno prosao jer su se kao i ostali mali klubovi nalozili poput mladih majmuna da skinu skalp velikom United-u
2.United igra zavrsnicu na nekoliko frontova i ovakvi porazi su moguci u ritmovima srijeda-subota dok je ovo bio mec stoljeca za city..o ovome ce prepricavat bajke narednih 30 i kusur godina...al to je tako malerozna i kikserska ekipa da nije nemoguce da ih jedan Stoke odalami u finalu
3.United je u MANJE od 72 sata imao 2 preteske tekme gdje se prioritet stavio na onu od srijede...zbog svega...vaznosti,para,slave,velicine takmicenja,itd,itd...igraci su se vjerovatno dosta emotivno potrosili u srijedu jer su i to ljudi od krvi i mesa pa su danas izgledali nekako bezvoljno i nezainteresovano
4.i najbitnije...za onakva 2 mrtva neiskoristena zicera u par minuta u svijetu bubamare OBAVEZNO slijedi kazna..danas u vidu smijesne reakcije prvo VDS a zatim i kerika....ja sam odmah nakon promasaja berbatova sa 0.9 metara i to bukvalno praznog gola znao da ovo nece na dobro

no sta je tu je...nastavit dalje i probat dobit MOZDA najvazniju tekmu sezone za titulu prvaka i to vec u utorak...ako bi se pobijedio NEWCASTLE mislim da je to to sto se tice prvenstva...zivjeli uz GGMU,naravno ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.