Ko da je to problem...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nek ih lozi ko ih je..be kad moze.jurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:14Nemojte ga majke vam citirat evo cijela stranica samo novi profil koji je došao ovo da napise i da se vi ovdje raspravljate.
Mirvić im je trn u oku ,ali dzaba se trude.
-
- Kontakt:
On i bilo ko nemoze u ovoj ligi profitirati,covjek daje top uslove igracima i to je tesko finansirst u ovoj ligi sa smjesnim transferima od 2.5 mil eura tj mislim da su to pare koje ce samo zakrpit finansije malo i nista vise od toga.
Pitanje za one upucenije,jeli istina da je Mirvic predlozio Dzeku Muminovica i Hurema za kantonalni,odnosno federalni nivo? Trebao je biti Cala ali valjda nista od toga?
-
- Kontakt:
Ma kontaju lafo Mirvic tal ovo ono,Vico ne hebe Mirvica vec sarajevske klubove, nas klub i svetinju,grad,navijace bez da bilo ko sta poduzme i nek je takoamypitar je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:24Ma nek ih lozi ko ih je..be kad moze.jurisicduska je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:14Nemojte ga majke vam citirat evo cijela stranica samo novi profil koji je došao ovo da napise i da se vi ovdje raspravljate.
Mirvić im je trn u oku ,ali dzaba se trude.
-
- Kontakt:
Druže, nemojmo se lagati molim te.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:13Nikad bez valjanog razloga, od 2008 do danas, pa tako ni ovaj put. Pametologa po forumima koji pljuju Horde i oglusuju se na bojkote i poruke grupe, e toga je vazda bilo, a danas najvise.MirkoPlazibat je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:10Bilo je i tjeranja i bojkota bez razloga, bilo je svega i svačega, a ako si aktivan, pretpostavljam da jesi, valjda znaš sve.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:07
Ziva istina, 100% si u pravu. Ali reci realno kad je to bilo neko tjeranje ili bojkot bez razloga? Nikad, uvijek su HZ bile u pravu i uvijek se ispostavilo na kraju da su ta "tjeranja i bojkoti" ispravan put. Tako je i sad. Vrijeme ce pokazati zasto.
A da ne širim priču, jer možemo sada krenuti od seobe slavena, ja ti samo želim reći da ovom politikom grupa samo pravi kontraefekt i dovodi se do toga da im raja s' drugih tribina počne okretati leđa, što se ne smije desiti koliko god bilo animoziteta jednih prema drugima, a ima ga, da se ne lažemo.
Ja sam i dan, danas član te grupe i bit' ću dok sam živ, iako ne dolazim na sjever, ali to je za priče uz pivu i par pjesama od Azre.
FKS je iznad svih nas i svi ćemo mi proći, ime, grb, historija i tradicija će ostati dok je svijeta i vijeka.
Jako Sarajevo su i jake HZ.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Raja ovo je top sto Mirvic radi pustite dusmane koji bacaju kocku da pokvare sve i da Mirvica otjeraju on da pere pare ne bi objavio za Mamasa 200 k eura da je placen Mamas nego bi bilo 400+ i danas bi ljudi prodali mater za pare a ne nekog drugog a mozda je i Vico zakuho ovo da se pricaju gluposti da bi sjebao Mirvica jer mu on pravi probleme i pobune za nakaradluk koji savez pravi

Prije dva dana ovo
I sad ovo

Neka nama naseg Mirvica pa nek pricaju sta hoce i nek bacaju kocke bez ikakvih dokaza samo rekla kazala

Prije dva dana ovo
I sad ovo

Neka nama naseg Mirvica pa nek pricaju sta hoce i nek bacaju kocke bez ikakvih dokaza samo rekla kazala
-
- Kontakt:
Bravo!MirkoPlazibat je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:28Ja sam i dan, danas član te grupe i bit' ću dok sam živ, iako ne dolazim na sjever, ali to je za priče uz pivu i par pjesama od Azre.
FKS je iznad svih nas i svi ćemo mi proći, ime, grb, historija i tradicija će ostati dok je svijeta i vijeka.
Sa ovim se slazem i ovdje cu stati na ovu temu. U pravu si, ne treba granati toliko na otvorenom forumu, ali nisam mogao da izdrzim jer botovanje i pljuvanje Hordi na ovom forumu prelazi sve moguce granice.
Tebi pozdrav od srca i vidimo se na Kosevu, a pojedincima ovdje cu samo poruciti da cemo svi mi biti i proci, pa i ljudi trenutno u klubu, a Sarajevo i HZ ce ostati generacijama iza nas i nasa je obaveza da te institucije postujemo i za njih se borimo.
-
- Kontakt:
Ja idem sa jos 4 jarana skoro svaku na sjever i dvojica vise nece ici zbog ovog obavjestenja. Nek misle malo i na obicne navijace sa sjevera koji se ne guraju naprijed a tu su svaku i navijaju 90 minuta. Samo su nam ogadili odlaske na sjever i smanjili nam brojku svojim konstantim borbama i bojkotima
E to mi onda nikako nije jasno. Koji je plan? Koja je svrha ulagati u ekipu kada će nas klati. Možda žele da naprave toliko jako Sarajevo koje će davati po 2-3 gola više od protivnika, i pobjeđivati koliko god te krali. Ali ni to mi nije realno..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:24On i bilo ko nemoze u ovoj ligi profitirati,covjek daje top uslove igracima i to je tesko finansirst u ovoj ligi sa smjesnim transferima od 2.5 mil eura tj mislim da su to pare koje ce samo zakrpit finansije malo i nista vise od toga.
Obzirom da idu i Rockov i Rogic, dolazak Begovica bi po meni bio pun pogodak.. taman da mali Mehić stasava uz njega, a za nasu ligu nije star golman sigurno, za Europu, odnosno pretkola, ne bi trebao biti, ali sigurno da tri sportska menadzera koja su u klubu koliko toliko znaju sta rade
Steta samo sto Bubanja ide, sto nece igrati u tandemu sa Mamasom, ali Boze moj, vjerujmo nasem Ismiru
Steta samo sto Bubanja ide, sto nece igrati u tandemu sa Mamasom, ali Boze moj, vjerujmo nasem Ismiru
-
- Kontakt:
Nas su naucili od malena sta je Sarajevo,HZ za isto smo se borili godinama,na nama je da naucimo nasu djecu da nikad na klub ne udare i da je klub svetinja,zato kopirat ono saopstenje koje je unikat u navijackom svijetu,da bude primjer svima koji su bili nekad na sjeveru i onima koji ce biti.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:34Bravo!MirkoPlazibat je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:28Ja sam i dan, danas član te grupe i bit' ću dok sam živ, iako ne dolazim na sjever, ali to je za priče uz pivu i par pjesama od Azre.
Sa ovim se slazem i ovdje cu stati na ovu temu. U pravu si, ne treba granati toliko na otvorenom forumu, ali nisam mogao da izdrzim jer botovanje i pljuvanje Hordi na ovom forumu prelazi sve moguce granice.
Tebi pozdrav od srca i vidimo se na Kosevu, a pojedincima ovdje cu samo poruciti da cemo svi mi biti i proci, pa i ljudi trenutno u klubu, a Sarajevo i HZ ce ostati generacijama iza nas i nasa je obaveza da te institucije postujemo i za njih se borimo.
I ti se registrovao, da nam to sve ispričaš ? Ma jedi vnago plavi keru.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:34Bravo!MirkoPlazibat je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:28Ja sam i dan, danas član te grupe i bit' ću dok sam živ, iako ne dolazim na sjever, ali to je za priče uz pivu i par pjesama od Azre.
- Maroon1946
- Kontakt:
Dobrodošao najbolji golman repke u historiji 

-
- Kontakt:
Dobra tekma super kupa gledajte
,manite se rasprava.

Raja **** prepiranje mi smo svi nasi i Sarajevo je nase nema potrebe vise da raspravljamo o kupu i ostalim stvarima jer smo pokradeni ove sezone ko niko nikad na svijetu i zato hajde da pricamo o ovim finim temama koje nije mnogo nase raje docekalo i dozivilo da se prica o dovodjenju jednog imena kao Asmir Begovic i da se placaju igraci ozbiljnim ciframa
srce mi je ko Trebevic kad udjem na klix i ostale stranice pa vidim kako pucaju cirevi dusmanima
zato hajmo jako i pozitivno a negativno vise nista da ne pisemo jer mnogi se nasladjuju sto mi to jos uvijek spominjemo

Ma strasna nema 50 navijaca brate hahahah preglasase ovi sa klupe komentatora
-
- Kontakt:
Ko kaze da ideinsimadop je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:40Obzirom da idu i Rockov i Rogic, dolazak Begovica bi po meni bio pun pogodak.. taman da mali Mehić stasava uz njega, a za nasu ligu nije star golman sigurno, za Europu, odnosno pretkola, ne bi trebao biti, ali sigurno da tri sportska menadzera koja su u klubu koliko toliko znaju sta rade
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
@Samozdravlje i @Fera...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:53Ko kaze da ideinsimadop je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:40Obzirom da idu i Rockov i Rogic, dolazak Begovica bi po meni bio pun pogodak.. taman da mali Mehić stasava uz njega, a za nasu ligu nije star golman sigurno, za Europu, odnosno pretkola, ne bi trebao biti, ali sigurno da tri sportska menadzera koja su u klubu koliko toliko znaju sta rade

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆