FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Edin-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edin-TM87 » 16 apr 2011, 19:32

SamoZeljo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sasa Papac zabio za Glasogov protiv St. Mirrena haha
kakve to veze ima sa Zeljom?
MARS SA TEME
Ne znam sto napadas covjeka, smiri zivce pobijedili smo, pogledaj Tein post i skontat ces...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 apr 2011, 19:36

ne pokušava lazo ni ovako iz voleja :mrgreen:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 apr 2011, 19:37

tanzla je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:Igrajte "dvicu" sudi Kuljaninovic iz Banovica,sad mi rece jedan igrac Buducnosti da je 100% na Zelju... ;)

Daj nam dokaz ili suti. Molim administraciju da reaguje na svakodnevno neosnovano blacenje ugleda Fudbalskog kluba Zeljeznicar na ovom forumu.

Bas nama treba sudija danas. :D
Dokaz je da je cijela prva postava Buducnosti igrala dvicu na ZELJU,poziv kuljaninovica jednom igracu(necu da imenujem),materijalnih,osim tih listica,nemam...0-2... :lol: ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 16 apr 2011, 19:50

Pozivao sam i ja raju da igra na dvicu!? Radim to čitavu sezonu i ne kontam što je sad taj iz Banovića nešto poseban!? :|

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 apr 2011, 20:37

Očekivana pobjeda reklo bi se, još sam prije Širokog rekao da ćemo puno teže sa njima izaći na kraj kod kuće nego s Drinom (ili Budućnosti) u gostima, jednostavno tu nema nikakvog kvaliteta, oni se već spremaju za cvajtu... nisam više optimista kad je u pitanju titula, ali se nadam i prošle sedmice sam pričao da bismo trebali ako ništa a ono bar pritisnuti Borac da crkne za tu titulu, nema nikakvog razloga da se odustaje dok god ima kakva-takva šansa... ukoliko Borac sutra kiksa slijedeće kolo će biti najgore, dolazi nam Velež a Borcu dolazi Budućnost... svima treba biti jasno da će Borac isprašiti Banovićane i to nas ne treba obeshrabriti, moramo kod kuće konačno dobiti utakmicu. Nakon toga Borac gostuje Rudaru i Slobodi, pa dočekuje Olimpik i ako se tu spetljaju sve je moguće, a ako ne to ne treba da znači da mi moramo da kiksamo gdje god stignemo, gostujemo Čeliku i Sarajevu, a dočekjemo Slaviju, i ako tu razliku sa potencijalnih sutrašnjih 6 smanjimo na 3 ili dva to bi bilo odlično... treba vjerovati do kraja, pa šta bude...

EDIT: Možemo mi pričat šta hoćemo, ali i Zrinjski se nada tom četvrtom mjestu i možebitnoj europi, ja nisam baš zagovornik ideje da će oni odigrat nezainteresovano sutra, u odličnoj su seriji na proljeće i mislim da mogu sutra do pobjede...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 apr 2011, 20:42

Arsenalisation je napisao/la:
Igrajte "dvicu" sudi Kuljaninovic iz Banovica,sad mi rece jedan igrac Buducnosti da je 100% na Zelju...

Pitaj tog igraca Buducnosti koliko ce Real i Barsa odigrati da se kladimo i zaradimo,cuo sam da je Kuljaninovic odletio za Madrid.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 apr 2011, 20:43

dino lj je napisao/la:Arsenalisation je napisao/la:
Igrajte "dvicu" sudi Kuljaninovic iz Banovica,sad mi rece jedan igrac Buducnosti da je 100% na Zelju...

Pitaj tog igraca Buducnosti koliko ce Real i Barsa odigrati da se kladimo i zaradimo,cuo sam da je Kuljaninovic odletio za Madrid.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stvarno više ta priča o namještanju postaje degutantna...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 apr 2011, 21:32

elSaik je napisao/la:Pozivao sam i ja raju da igra na dvicu!? Radim to čitavu sezonu i ne kontam što je sad taj iz Banovića nešto poseban!? :|
Zato sto je bio pomocni sudija a ti nisi... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 apr 2011, 21:36

elSaik je napisao/la:Pozivao sam i ja raju da igra na dvicu!? Radim to čitavu sezonu i ne kontam što je sad taj iz Banovića nešto poseban!? :|
Bas iznenađenje da pobjedimo zadnjeg,ja se syebo ziv.

BOGICEVIC JADRANKO!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 16 apr 2011, 21:43

danas smo deklasirali Leotar (kadeti), 9 - 1 :D :D
strijelci:
Hodzic 6 golova (ukupno 40)
Vila 2 gola (ukupno 16)
Hota 1 gol /ukupno 5) :D :D
ono sto je lose danas bilo je rasprava poslije utakmice :( adzem je isprovocirao bajica i rekao mu da ce zavrsiti u drugorazrednom klubu, cijeloj odbrani da su fakini, a hodzicu rekao da nije nikakav spic igrac i da ce se potruditi da ga sto prije otjera iz zelje.. kasnije je bajicev stari dosao u upravu i trazio dogana i adzema da ih prebije.. :roll: :roll:
Zadnja izmjena: kadetzelje, dana/u 16 apr 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 apr 2011, 21:44

bistrikboy je napisao/la:
Bas iznenađenje da pobjedimo zadnjeg,ja se syebo ziv.

BOGICEVIC JADRANKO!
Upravo tako, niti nam bodovi znace a i da znace protiv mrtve drine se mogu uzeti glat bodovi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 16 apr 2011, 22:19

Cestitke na pobjedi ;)

E kad bi se priblizili Borcu na 2-3 boda ,pa da se igramo malo LIGA za KUP :mrgreen:
A C A B !

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 16 apr 2011, 22:31

elSaik je napisao/la:I opet milion postova više nego poslije pobjede u Trebinju. Beskičmenjaci!
I OPET ISTA PRIČA.

Nisu beskičmenjaci negu su jadovi ;)

**** ti takve navijače. Realno.

U Zvorniku, Bogičević i Nijema su pojeli one iz Drine. Meni se čine kao mnogo kvalitetniji štopefski par. Šeha bez posla faktički. Marković solidan. Stanić opet loš al je isto tako zavaljen na beku. Svraka standardan. Ćulum dobar. Bolji od Savića u svakom slučaju. Jamak nako. Višća odličan. To je njegova boljaka, od odličnih partija do groznih. E Čolić :roll: Lazar ko Lazar. Opet, niko ko je bio na gostovanju čovjeka nije ni spomenuo. Solidno je odigrao.
Rezerve nisam ni upratio.

Vukovi smiješni, pjesmice "pale mi se džamije", sisaj ga Željo i biće Borac opet šampion su šega i u rasgu cvajte :mrgreen:

Na putu do Zvornika smo otišli u memorijalni centar u Potočarima. Obišli malo. Jedina smo navijačka skupina koja je to uradila. Isto tako su naši igrači jedini to uradili ;)

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 16 apr 2011, 22:34

Respect za Potocare i obilazak

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 16 apr 2011, 22:54

kadetzelje je napisao/la:danas smo deklasirali Leotar (kadeti), 9 - 1 :D :D
strijelci:
Vila 2 gola (ukupno 16)
ono sto je lose danas bilo je rasprava poslije utakmice :( adzem je isprovocirao bajica i rekao mu da ce zavrsiti u drugorazrednom klubu, cijeloj odbrani da su fakini, a hodzicu rekao da nije nikakav spic igrac i da ce se potruditi da ga sto prije otjera iz zelje.. kasnije je bajicev stari dosao u upravu i trazio dogana i adzema da ih prebije.. :roll: :roll:
Vec 40 :O

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 apr 2011, 23:00

Vjerujem da će ga Amar već slijedeće sezone probat, jest da je problem što je vjerovatno fizički inferioran u odnosu na grmalje s kojim bi eventualno igrao, ali, iako ga nisam gledao, imam osjećaj da je tehnički odličan i okretan u šesnaestercu, što zaključujem po broju golova, pa 40 golova u 21 utakmici je puno i za termina. Moj rođak koji inače igra za kadete Slobode (a igrao je i protiv njega) ga isto hvali... vidjećemo, uglavnom obećava da valja...

Glory glory Man United!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 16 apr 2011, 23:02

strijelci:
Vila 2 gola (ukupno 16)
zanimljivo .... :D
pobjede 9:1 i opet neke nesuglasice ... cuuuj reko hodzicu da nije nikakav spic, a momak da 40 golova ..... svasta u bozijoj basti .... :lol:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 16 apr 2011, 23:08

forza je napisao/la:
strijelci:
Vila 2 gola (ukupno 16)
zanimljivo .... :D
pobjede 9:1 i opet neke nesuglasice ... cuuuj reko hodzicu da nije nikakav spic, a momak da 40 golova ..... svasta u bozijoj basti .... :lol:
ma tako je uvjek:D:D :roll: :roll:
isto je i zoli govorio da je nula igrac, a zola doso do prvog tima :lol: :lol:
Zadnja izmjena: kadetzelje, dana/u 18 apr 2011, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 apr 2011, 23:11

Ma ko je taj vrli Adžem?

Glory glory Man United!

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 16 apr 2011, 23:14

admir adzem

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], F1921B, Redfire16 i 37 gostiju.