RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo lakapo raja. Ovo je nesto revolucionarno za ove prostore to je sigurno. I ova brojka je super s obzirom kakve su se sve pronevjere prije desavale. Uzet ce malo vremena od toga da se sva raja po svijetu obavijeste pa sve da klub pridobije povjerenje i ugled koji je netko tracio svih ovih godina.
Ako je netko sanjao o nekim hiljadama bez uvrede taj nema pojma o tome kako je tesko ovako nesto organizovati.
Uglavnom sada se sve radi planski i sistematski da se skupi databaza svih Velezovih navijaca koji zele pomoci svom klubu ne samo pricom.
Ja znam samo jedno dok ova uprava radi kako trenutno radi ja ne prekidam clanstvo pa da sam jedini clan/donator !!!
[youtube][/youtube]
Ako je netko sanjao o nekim hiljadama bez uvrede taj nema pojma o tome kako je tesko ovako nesto organizovati.
Uglavnom sada se sve radi planski i sistematski da se skupi databaza svih Velezovih navijaca koji zele pomoci svom klubu ne samo pricom.
Ja znam samo jedno dok ova uprava radi kako trenutno radi ja ne prekidam clanstvo pa da sam jedini clan/donator !!!
[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
extra pjesma brato !!kimbo je napisao/la:Samo lakapo raja. Ovo je nesto revolucionarno za ove prostore to je sigurno. I ova brojka je super s obzirom kakve su se sve pronevjere prije desavale. Uzet ce malo vremena od toga da se sva raja po svijetu obavijeste pa sve da klub pridobije povjerenje i ugled koji je netko tracio svih ovih godina.
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Ma 24 donatora i 40 i nesto clana - nemojmo zaboraviti da tokom bojkota nista nije od toga bilo. Bilo par clanova svega... to nas je unazadilo ovu godinu.
Prosle je bilo 400+
Prosle je bilo 400+
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Moze Sevko Okic !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- el-fighter
- Kontakt:
1:0
Okić 65 minut
Okić 65 minut
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- el-fighter
- Kontakt:
Kraj utakmice. Još jedna pobjeda Rođenih. Momci su odigrali onoliko koliko je trebalo i veoma vaažna pobjeda je stigla. Izgleda da su Travničani danas bili grubi, jer kako vidim Hadžiđulbić i Ivetić su povrijeđeni.
Velež do groba života mi moga
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jel ovo u 7 utakmica samo 2 gola primili ? Bravo Odovicu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- neutralan__
- Kontakt:
Bravo Rodjeni,cestitam na pobjedi,ovom pobjedom ste osigurali opstanak u drustvu najboljih.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Cestitke igracima! Bravo RODJENI!
Titova-Juga je napisao/la:Jel ovo u 7 utakmica samo 2 gola primili ? Bravo Odovicu !
Ovo nam je sesta utakmica bez primljenog gola...

-
- Kontakt:
Bravo Rodjeni!
7 utakmica 2 gola primljena ... 13 poena (ako ne grijesim)... svaka cast. Eto nas u sredini tabele za par kola... Steta sto ne pocesmo sezonu sa Odovicem na klupi.
Prenos preko fkvelezlive stranice izvrstan! Slika ko mlijeko. Svidja mi se kako su ubacili one pozive, textove, vijesti iz grada, i zezancije na poluvremenu. Izvrsno uradjen program... sad samo malo to ustalit, mozda ubacit par ljudi da se zayebvaju pred kamerom na poluvremenu - bice pravi show.
Ukratko, bravo Rodjeni, Bravo fkvelezlive stranici.
7 utakmica 2 gola primljena ... 13 poena (ako ne grijesim)... svaka cast. Eto nas u sredini tabele za par kola... Steta sto ne pocesmo sezonu sa Odovicem na klupi.
Prenos preko fkvelezlive stranice izvrstan! Slika ko mlijeko. Svidja mi se kako su ubacili one pozive, textove, vijesti iz grada, i zezancije na poluvremenu. Izvrsno uradjen program... sad samo malo to ustalit, mozda ubacit par ljudi da se zayebvaju pred kamerom na poluvremenu - bice pravi show.
Ukratko, bravo Rodjeni, Bravo fkvelezlive stranici.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Baš onoliko koliko nam je trebalo. Travnik se dobro držao, išli su na bod ali Okić iskorištava jednu dobru loptu i na svoj konto pišemo 3 boda.
Idemo prema sredini ! ROĐENI !
Idemo prema sredini ! ROĐENI !
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
Sudija sa linije nas je ukopao 5 - 6 ne postojecih opsajda je svirao
7 žutih kartona ... a samo 1 je bio zasluzen zuti a ostalo ne bih da komentarisem
sjebale nas dvije povrede al et jedva samo nekako uzeli 3 boda.
ja sam zadovoljan al slaba posjeta et toliko ..ipak
cestitam RODJENI !!
7 žutih kartona ... a samo 1 je bio zasluzen zuti a ostalo ne bih da komentarisem
sjebale nas dvije povrede al et jedva samo nekako uzeli 3 boda.
ja sam zadovoljan al slaba posjeta et toliko ..ipak
cestitam RODJENI !!

Čestitke veležu na pobjedi, a ševku za gol. Vidim radovi na stadionu stali zbog lošeg vremena i utakmice.
Sljedeće sedmice protiv želje,bit će to nadam se spektakl..
Sljedeće sedmice protiv želje,bit će to nadam se spektakl..
Koliko će veležovaca doći u sarajevo u subotu?
U koliko je sati utakmica?AlemC85 je napisao/la:Koliko će veležovaca doći u sarajevo u subotu?
Cuo sam da je vecernji termin

Cujem Velez opet KUPIO bodove,potplatio sudije,nabacio im neke dobre trebe iz zapadnog dijela grada,na kraju svakom igracu Travnika maksuz iz Travnika,od Hareta,donio po porciju pravih travnickih cevapa i jos ih pocastio sa sto km-ova...
Tako to radi Velez..Kupuje li kupuje...Jelde MAHALASI?:)
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
-
- Kontakt:
Pa tako je bola babeedinko je napisao/la:Cujem Velez opet KUPIO bodove,potplatio sudije,nabacio im neke dobre trebe iz zapadnog dijela grada,na kraju svakom igracu Travnika maksuz iz Travnika,od Hareta,donio po porciju pravih travnickih cevapa i jos ih pocastio sa sto km-ova...

e to bi bilo to, sezona je za nas gotova.
uz malo sreće i po receptu snalažljivosti susjeda nam, mogli bi se i mi evrope dokopati.
uz sve domaće i par sređeni na strani,
ništa više nije ne realno!

uz malo sreće i po receptu snalažljivosti susjeda nam, mogli bi se i mi evrope dokopati.
uz sve domaće i par sređeni na strani,
ništa više nije ne realno!

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.