Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2011, 20:18

Yebem ti Carricka da ti yebem vise. Barcelona u finalu, Bayern u cetvrtfinalu, Liverpool u ligi prosle sezone i evo jos jednom nas njegove gluposti kostaju gola. Yebem ti sve. Moronu glupi. Mrzim te iz dna duse. Evo zasto govorim godinu dana da ga treba prodat sto prije.

Jos jednom gubimo u derbijima jer su protivnici vise napaljeni. Tako nas je Liverpool smlatio vise puta, ovaj put i Shitty. Izasli su u drugom poluvremenu napaljeni do bola, a nasi setaju po terenu kao da igraju protiv Wigana. Pali smo bez ispaljenog metka, bas kao na Anfieldu prije par sedmica. Carricku treba dignut spomenik na stadionu Shittya. Koji kreten, ovo se ne oprasta. Pogotovo ne takvom anonimusu.

Okrecemo se ligi. Boga molim da se Carrick povrijedi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 16 apr 2011, 20:21

Mislim da ste ispali zahvaljujuci vasim greskama....
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 apr 2011, 20:21

Megamon molim te nemoj ti ni riječi samo dolaziš na druge teme provociraš ...

Šta je tu je MANUTD izgubi bio je bolji City al ybg , sreće niste imali ali je nevjerovatno šta promašuje Berbatov , zato vam preostaje liga i LP i siguran sam da će te bar 1 trofej osvojiti ove sezone ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 apr 2011, 20:21

Megamon je napisao/la:Joj sto vas Balonja prca :lol: :lol:
'ta će jadan za njega je sve ovo novo, nije dijete naviklo :lol: a sa ovakvom inteligencijom i ponašanjem vrhunac karijere će mu biti prelazak na odjel neurohirurgije.

Jbg ovaj poraz je rezultat jednostavno lošeg dana teški su ono promašaji bili Berbatova a i Scholes totalno nepotrebno nas osakati doduše možda je i bolje ovako koliko god čudno bilo bolje žrtvovati finale FA cupa nego Lige prvaka ;) ako ništa makar smo se ovoga naosvajali.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 apr 2011, 20:22

Je.biga, danas koda smo igrali preko qrca, u prvih pola sata smo ih imali, mogli smo komotno dat dva gola, ali Berbatov koda je došo na termin, ono ni ja ne bi mašio... Dugo nismo osvojili ovaj kup i kontam red je al džaba je, ništa neće samo, za sve valja zapet... Chelsea i ovo totalna razlika, s tim što nije bilo Giggsa koji je tamo uglavnom pravio razliku... u utorak je Newcastle, pa eto, bilo bi dobro da nastavimo sa pobjedama u prvenstvu i riješimo što prije pitanje prvaka...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 apr 2011, 20:22

Cartman je napisao/la:Yebem ti Carricka da ti yebem vise. Barcelona u finalu, Bayern u cetvrtfinalu, Liverpool u ligi prosle sezone i evo jos jednom nas njegove gluposti kostaju gola. Yebem ti sve. Moronu glupi. Mrzim te iz dna duse. Evo zasto govorim godinu dana da ga treba prodat sto prije.

Jos jednom gubimo u derbijima jer su protivnici vise napaljeni. Tako nas je Liverpool smlatio vise puta, ovaj put i Shitty. Izasli su u drugom poluvremenu napaljeni do bola, a nasi setaju po terenu kao da igraju protiv Wigana. Pali smo bez ispaljenog metka, bas kao na Anfieldu prije par sedmica. Carricku treba dignut spomenik na stadionu Shittya. Koji kreten, ovo se ne oprasta. Pogotovo ne takvom anonimusu.

Cuj da se povrijedi čovjek.Gdje ce ti dusa, bolan :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 apr 2011, 20:24

Nadam se da ce Rio napisati na twitter accountu sta mu je balotteli rekao pa je onako poludio! Najsmijesnija scena, situaciju pokusava smiriti Shoun Wright-Phillips, tacno metar manji od Ferdinanda, hahaha!

Ajde glavu gore, imamo PL i finale LP u djepu, bice to dobro, taman sam i glasao za dva trofeja u anketi :mrgreen: GGMU

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 apr 2011, 20:25

Cartman je napisao/la:Yebem ti Carricka da ti yebem vise. Barcelona u finalu, Bayern u cetvrtfinalu, Liverpool u ligi prosle sezone i evo jos jednom nas njegove gluposti kostaju gola. Yebem ti sve. Moronu glupi. Mrzim te iz dna duse. Evo zasto govorim godinu dana da ga treba prodat sto prije.

Opet ti o Carricku čovjek je uprkos tom pogrešnom dodavanju bio možda i najbolji pojedinac a izgleda da nije do njega očito imaš neki problem jer je nemoguće da ti smeta svaki njegov potez. Ako se u nečemu može tražiti razlog rek'o sam već gust i težak raspored nepotpun sastav i loš dan.
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2011, 20:27

Dosta kvalitetna utakmica gdje je City ipak više pokazao i zasluženo prošao u finale..Utd danas skroz loš bez neke ideje u napadu dvije šanse Berbatova iz prvog i slobodnjak Nania iz drugog poluvremena su sve prilike koje su stvorili..nisam očekivao od Scholes-a onakav start još mu nejasno zašto je dobio crveni :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 apr 2011, 20:27

Nisam stig'o na prvo poluvrijeme tako i da ne znam kako su se stvari odvijale.Ono sto sam vidio u drugom poluvremenu je i krajnji ishod rezultata.Sasvim zasluzen poraz.Mada imate vi jos borbu na dva fronta.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 16 apr 2011, 20:28

Sami smo si krivi za ovo.
Za mene je Berbatov veći krivac od Carricka zato što je promašio dvije kolosalne prilike na početku kad smo apsolutno dominirali. Malo morgen bi se City vratio da smo poveli.

Carrick igra isto dijete. Igra dobru, sigurnu utakmicu i onda paf, juniorska greška.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 16 apr 2011, 20:28

zacudo, zasluzena pobjeda cityja, ne zbog toga sto su nesto posebno odigrali, vec su jednostavno manje lose igrali od Uniteda. iako sam misljenja da city nije ekipa za top 4, unatoc svim milijunima utucenima u momcad, maks. domet im je 5-7 mj, pogotovo ako se liverpool digne sl.sezone

jednu stvar je Ferguson krivo procjenio. taktika 4-5-1 je za utakmice protiv jakih ekipa, a Park je igrac za velike utakmice. ovo je bila utakmica protiv prosjecne ekipe, i trebalo je igrati od pocetka sa 2 klasicna napadaca (berba+chicharito), steta onih promasaja berbatova u prvom pol.

carrick (unatoc tome sto je pogrijesio kod gola) najbolji u ocajnom veznom redu danas, nani, valencia, park jako losi, anderson nista bolji, a za scholesa nemam rijeci, odavno nije bio ovako los. na to se nadovezao totalno los dan evre i o'shea, nesiguran VDS, mislim da ni jedan igrac danas ne zasluzuje prolaznu ocjenu osim donekle vidića.

jedina stvarna utjeha je sto je ovaj trofej stvarno PUNO manje bitan od preostala dva

cityju preostaje najveća utakmica u njihovih zadnjih 30+ godina, i to protiv stokea ili boltona. no, arsenal je nesto slicno vec okusio ove sezone. protiv Uniteda se svi napale jer je u svakoj utakmici favorit, pa tako i city. sad ce Cityju biti obratno, biti ce u poziciji favorita protiv ekipe koja nema sta izgubiti, a to zna biti prilicno gadna situacija

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 apr 2011, 20:28

izgubismo jbga,sta je tu je,mi idemo na prvendtvo i ligu prvaka to nam je vaznije
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2011, 20:29

brazzo je napisao/la:

Opet ti o Carricku čovjek je uprkos tom pogrešnom dodavanju bio možda i najbolji pojedinac a izgleda da nije do njega očito imaš neki problem jer je nemoguće da ti smeta svaki njegov potez. Ako se u nečemu može tražiti razlog rek'o sam već gust i težak raspored nepotpun sastav i loš dan.
Da Bog sacuvaj. Najbolji pojedinac? Sta si gledao brate dragi? Jedan primjer iz drugog poluvremena, jos 10 minuta, United mora naprijed, on cuva loptu u nogama 5 sekundi, vraca se prema svom golu i vrati loptu Ferdinandu. I to jos promasi. Neka ga je stid. Odigrao je kriminalno jos jednom kad je najvise trebalo. Kako je on dobio novi ugovor, samo Ferguson i Bog znaju.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 apr 2011, 20:29

Han!$;Lfc je napisao/la:Megamon molim te nemoj ti ni riječi samo dolaziš na druge teme provociraš ...

Šta je tu je MANUTD izgubi bio je bolji City al ybg , sreće niste imali ali je nevjerovatno šta promašuje Berbatov , zato vam preostaje liga i LP i siguran sam da će te bar 1 trofej osvojiti ove sezone ...
Nekako meni nije do poraza ali da smo izgubili muski, da su se borili nego ih je valjda umor stigao pa su svi bili bezidejni, sve se svodilo na to da se lopta da Naniju pa ako ovaj nesto uradi, Berbatov nas je kostao ovdje, ne Carrick!

Carrick je imao tu gresku ali je u vaznijim utakmicama ove sezone odigrao odlicno, citaj obje protiv Chelsea. Nema vezze, okrecemo se EPL i Ligi prvaka. Rooney nam znaci samo tako, covjek dize ekipu na veci nivo kada igra a recimo ostali kada vide Berbatova dodje im da odmah svi legnu po terenu, takav osjecaj ja imam. Trebao je odmah na poluvremenu da ga izvede jer nista dobrog nije donio, koja ljenost to je nevjerovatno!

Gorcina nakon poraza ostaje, cijela noc ce mi biti sjebana ali nema vezze idemo dalje.

GGMU!!!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 apr 2011, 20:31

Ovaj poraz ne mora ništa da znači, iako je došao od gradskog rivala, najvažnije je da igrači ne izgube na samopouzdanju i osvoje Premiership i plasiraju se u finale CL-a...

Ukoliko to ostvare mislim da svaki navijač treba da bude zadovoljan...

Iako je gol došao kao plod greške, vidjelo se da je City više želio pobjedu i u tome su zasluženo uspjeli...

Što kaže momak, aBd već u utorak se igra protiv Newcastlea, tu je Man Utd uvijek dobro igrao, nadam se da će se tradicija nastaviti...

A siguran sam da bi svaki navijač između FA Cupa i Premiershipa izabrao ovaj drugi, jer u Fa Cupu već drže primat, vrijeme je da tu poziciju preuzmu i broju ligaških titula.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2011, 20:34

Thunderstruck je napisao/la:Sami smo si krivi za ovo.
Za mene je Berbatov veći krivac od Carricka zato što je promašio dvije kolosalne prilike na početku kad smo apsolutno dominirali. Malo morgen bi se City vratio da smo poveli.

Carrick igra isto dijete. Igra dobru, sigurnu utakmicu i onda paf, juniorska greška.
Berbatov je morao zabit u onim situacijama. Ali mislim da nije fer njega krivit. Covjek je u formi citavu sezonu, a Fergie ga stalno stavlja na klupu. Normalno da ce mu opast forma i samopouzdanje, pogotovo kod njega jer svi znamo da je skoro uvijek ili najbolji ili najgori. Kad je vec Hernandez igrao skoro sve vazne utakmice u zadnje vrijeme, trebao je i danas pocet. Sigurno bi dao gol da je dobio one sanse.

Pored katastrofalnog Carricka, najvise me jos jednom razocarao manjak borbe i zelje za pobjedom. Ne znam u cemu je problem, mozda se Liverpool i City vise napale jer su u goroj poziciji na tabeli, ali redovno gubimo derbije radi toga. Opet mislim da je jedan od razloga za to Michael Carrick, koji izgleda kao da je spavao 10 dana prije utakmice. Gdje nam je tip poput Roy Keanea? Ono sto je Scholes uradio je moronski potez, ali barem je covjek pokazao da mu to nesto znaci i da se ne boji uc u duel. Naravno mogao je to uradit na pametniji nacin, ali nekad valja nekoga slozit da se digne moral. Stara taktika Kanade u hokeju.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 apr 2011, 20:41

Cartman je napisao/la: Berbatov je morao zabit u onim situacijama. Ali mislim da nije fer njega krivit. Covjek je u formi citavu sezonu, a Fergie ga stalno stavlja na klupu. Normalno da ce mu opast forma i samopouzdanje, pogotovo kod njega jer svi znamo da je skoro uvijek ili najbolji ili najgori. Kad je vec Hernandez igrao skoro sve vazne utakmice u zadnje vrijeme, trebao je i danas pocet. Sigurno bi dao gol da je dobio one sanse.

Pored katastrofalnog Carricka, najvise me jos jednom razocarao manjak borbe i zelje za pobjedom. Ne znam u cemu je problem, mozda se Liverpool i City vise napale jer su u goroj poziciji na tabeli, ali redovno gubimo derbije radi toga. Opet mislim da je jedan od razloga za to Michael Carrick, koji izgleda kao da je spavao 10 dana prije utakmice. Gdje nam je tip poput Roy Keanea? Ono sto je Scholes uradio je moronski potez, ali barem je covjek pokazao da mu to nesto znaci i da se ne boji uc u duel. Naravno mogao je to uradit na pametniji nacin, ali nekad valja nekoga slozit da se digne moral. Stara taktika Kanade u hokeju.
ne znam stari šta da ti napišem kad znam da ti ne mogu promijeniti mišljenje jednostavno imaš taj problem što ti ne odgovara igrač, znam iz iskustva sa Berbatovom iako ja pokušavam bit' maksimalno objektivan i kad je on u pitanju tako da neću dalje raspravljati kome nije mrsko neka odgleda još jednom tekmu i vidjeće da on osim te greške nije dodatno doprinijeo porazu a krivi su svi podjednako (s tim što je Berbatov 2 promašio finale) i jbg mora doći i jedan ovakav dan nakon toliko dobrih partija samo mi je žao zato što u finalu imali lagan posao.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 apr 2011, 20:42

Bogami "Građani" prođoše.Zasluženo.
Znao sam odmah da će biti rasprave oko Carricka ovdje nakon one greške :lol:

Nema,naprosto niste imali ni neke šanse u 2.poluvremenu,vi ste svoje na početku propustili i kasnije je stigla kazna.
You'll never walk alone.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2011, 20:44

brazzo je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Berbatov je morao zabit u onim situacijama. Ali mislim da nije fer njega krivit. Covjek je u formi citavu sezonu, a Fergie ga stalno stavlja na klupu. Normalno da ce mu opast forma i samopouzdanje, pogotovo kod njega jer svi znamo da je skoro uvijek ili najbolji ili najgori. Kad je vec Hernandez igrao skoro sve vazne utakmice u zadnje vrijeme, trebao je i danas pocet. Sigurno bi dao gol da je dobio one sanse.

ne znam stari šta da ti napišem kad znam da ti ne mogu promijeniti mišljenje jednostavno imaš taj problem što ti ne odgovara igrač, znam iz iskustva sa Berbatovom iako ja pokušavam bit' maksimalno objektivan i kad je on u pitanju tako da neću dalje raspravljati kome nije mrsko neka odgleda još jednom tekmu i vidjeće da on osim te greške nije dodatno doprinijeo porazu a krivi su svi podjednako (s tim što je Berbatov 2 promašio finale) i jbg mora doći i jedan ovakav dan nakon toliko dobrih partija samo mi je žao zato što u finalu imali lagan posao.
Pa kako mozes rec "osim te greske" kao da je pogresno izveo aut, a ne kostao nas finale kupa protiv najveceg rivala? U ovakvim utakmicama mali detalji odlucuju, on je napravio ogromnu gresku jos jednom i licno je kriv za ovo. Uz to dodaj da je u vecini utakmica totalni anonimus i da bi sa 10 miliona funti mogli njega zamjenit za duplo boljeg igraca, i vidis da taj covjek nema sta trazit u Unitedu. To govorim vec godinu dana. Moze bit solidan kad ispred njega igraju kreativci, ali opet je tu rizik da ce napravit neku glupost kao danas. Mene bi bilo stid sjedit u istoj svlacionici sa tipovima kao Rooneyem, Scholesom i Giggsom da sam onako los igrac.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.