Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

habuba
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la habuba » 16 apr 2011, 20:23

Ovaj Baloteli ima nevjerovatnih problema. Tip je totalno psiholoski nestabilan. Od njega nista nisam ove sezone vidio do nekih problema.

A Dzeko nije ulazio jer su mu se popeli na ledja zbog zadnje utakmice protiv Liverpula.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 apr 2011, 20:24

vrebac86 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:onaj Baloteli je krmak
sta uradi balonja nisam uspio vidjeti
krenuo da provocira Ferdinanda, al ovaj mu nije ostao duzan
15.10 - 15.06 ...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 16 apr 2011, 20:24

Pasodzigera je napisao/la:
jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
Hajdi nabroj 5 utakmica,dje Dzeko nije igro,a ovi pobjedili,ili hlupetas ili si neko ko dodje ostaviti komentar,ma kakav on bio.Balotelli od januara gola dao nije!

BaLLo ima 10 golova ....Dzeko 0 ....jbg u tome je razlika

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 16 apr 2011, 20:26

vrebac86 je napisao/la:
jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
daj molim te ne prosipaj se!!!! ako nista drugo zbog onih ulozeni para,,,jer ti kazes da je los!!! ali ja nikad nebi sebi kupio Ferrari da mi stoji u garazi ,,ako nemogu svaki dan onda barem poslije posla koji krug :o :o
Jako ti je fina ta metafora sa Ferarijem al hajmo razmisliti na drugi način, bili ti vozio taj ferari ako u njemu nema benzina ne bi, da li bi ti vozio taj ferari ako on nema desnog prednjeg točka.

Džeko jes dobar igrača al on trenutno nema benzina, ili je dizelas pa mu treba duže da upali (odnosno privikene).

Nikad u životu nisam navijao za man uth al zadnjih 10 min ove tekme jesam ko haman za Zelju :D jego ga mancini.Mogao je "malog" uvesti bar koju minutu.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 apr 2011, 20:26

habuba je napisao/la:Ovaj Baloteli ima nevjerovatnih problema. Tip je totalno psiholoski nestabilan. Od njega nista nisam ove sezone vidio do nekih problema.

A Dzeko nije ulazio jer su mu se popeli na ledja zbog zadnje utakmice protiv Liverpula.
Balotelli je LUD,umno poremeceni slucaj.Nije on vise ni za male poduhvate,nego je za psihicke ustanove,KREKA-JAGOMIR pa bujrum.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 apr 2011, 20:29

habuba je napisao/la:Ovaj Baloteli ima nevjerovatnih problema. Tip je totalno psiholoski nestabilan. Od njega nista nisam ove sezone vidio do nekih problema.

upravo to je po meni i Mancinijev problem cuva cuva Dzeku i onda ga protiv liverpula gura cijelu tekmu,, umjesto da ga je odpocetka gurao po 20-30 min on je njega ispametio :? :?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 apr 2011, 20:29

jelle je napisao/la:
Hajdi nabroj 5 utakmica,dje Dzeko nije igro,a ovi pobjedili,ili hlupetas ili si neko ko dodje ostaviti komentar,ma kakav on bio.Balotelli od januara gola dao nije!

BaLLo ima 10 golova ....Dzeko 0 ....jbg u tome je razlika
Glupiras se momcino i to zestoko,Dzeko nije bio u City-ju kad je ovaj dao te golove,i Dzeko ima 10 golova,+ one koje je dao u euroligi i FA kupu,prema tome ,ne prosipaj budalastine.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 16 apr 2011, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 apr 2011, 20:29

Mario je najmanje kriv sto Dzeko sjedi na klupi.To se morate obratiti na drugu adresu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 apr 2011, 20:32

ma sacekace balotelli i dzeko onog' sosona ferdinanda ispred stadiona :mrgreen: al' mi je lud dzeko, odmah se zaletio :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 apr 2011, 20:32

teodolit je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
daj molim te ne prosipaj se!!!! ako nista drugo zbog onih ulozeni para,,,jer ti kazes da je los!!! ali ja nikad nebi sebi kupio Ferrari da mi stoji u garazi ,,ako nemogu svaki dan onda barem poslije posla koji krug :o :o
Jako ti je fina ta metafora sa Ferarijem al hajmo razmisliti na drugi način, bili ti vozio taj ferari ako u njemu nema benzina ne bi, da li bi ti vozio taj ferari ako on nema desnog prednjeg točka.

Džeko jes dobar igrača al on trenutno nema benzina, ili je dizelas pa mu treba duže da upali (odnosno privikene).

Nikad u životu nisam navijao za man uth al zadnjih 10 min ove tekme jesam ko haman za Zelju :D jego ga mancini.Mogao je "malog" uvesti bar koju minutu.
Ma bilo je nama drago kd je presao u city i odmah od prvi minuta igrao ali kako se moze vidjeti sada to je bila greska i grijesi i dan danas sa njim mancini,,sa dzekom trebao izpocetka laganice 20-30 min kao i danas isto neznam sta s cim je to balo zasluzio da igra cijelu tekmu a da dzeko ne ude zadnji 20 min mislim stvarno zalosno!!!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 16 apr 2011, 20:34

BaLLo ima 10 golova ....Dzeko 0 ....jbg u tome je razlika[/quote]Glupiras se momcino i to zestoko,Dzeko nije bio u City-ju kad je ovaj dao te golove,i Dzeko ima 10 golova,+ one koje je dao u euroligi i FA kupu,prema tome ,ne prosipaj budalastine.[/quote]

Dzeko ima tacno 4 gola.... i to 2 drugoligashu i 2 arisu.....a to nije ni bitno.....Dzeko je presloh jbt.....ni Mario nije nis bolji isti ****...al et Mancini proslu dao Dzeki ovu Mariu.....i bolji me kita na kraju krajeva i za Maria i Teveza i Joa....mene sam int Dzeko a on je realno prelosh trenutno....ak si i malo realan slozit ces se s tim....jbt ne smijes nis rec protiv Dzeke odma te razapu.....daj ljudi budite realni malo...pa da je upitanju umjesto Dzeke neki Hrvat ,Albanac , Paragvajac svi bi rekli da je prelosh....malo realnosti ne skodi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 apr 2011, 20:37

Dzeko pored Balotellia trenutno nema sta trazit. Realno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 apr 2011, 20:39

Koliko ste samo spremni da crnite druge igrace samo da bi Edu pravdali, Danas je CIty odigrao perfektno. Baloteli trcao cjelu tekmu vezao igrace za sebe tako da nisu smjeli da se prikljucuju napadu. Imao jedan strasan sut u prvom o kojem Edo moze samo da sanja.

DA je Edo bio samo bi postavili jednog igraca uz njega a ostali u napad.. Zalosno al je to trenutno tako...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 apr 2011, 20:42

@ jelle

a jarane, fora je u tome da ne znamo po kojem principu mancini daje priliku napadacima. nafaka je takva bila da je balotelli igrao sve utakmice koje je city razvalio (ne njegovom zaslugom) a dzeko one gdje cijela ekipa nije mogla meda (takodjer ne njegovom zaslugom). nije edin kao miske u sredini pa npr. ako on ima los dan, cijela ekipa je takva, znaci nidje veze. ne moze on sam nista apsolutno uraditi. znaci evo utakmice u zadnje vrijeme sto sam gledao, ni dzeko ni balotelli apsolutno nisu pokazali nesto da bi se izmedju njih izabrao bolji...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 apr 2011, 20:43

kimbo je napisao/la:Koliko ste samo spremni da crnite druge igrace samo da bi Edu pravdali, Danas je CIty odigrao perfektno. Baloteli trcao cjelu tekmu vezao igrace za sebe tako da nisu smjeli da se prikljucuju napadu. Imao jedan strasan sut u prvom o kojem Edo moze samo da sanja.

DA je Edo bio samo bi postavili jednog igraca uz njega a ostali u napad.. Zalosno al je to trenutno tako...
Hajdi sto sernjas ovdje ,nego sernjas po Dzeki na svim portalima.Balotelli bio dobar? Sutnuo jednu loptu tokom 90 minuta,HALO 90 minuta jedan sut,tebi bio dobar. Tip koji je za Kreke i Jagomira,tip koji od januara gola dao nije,pa ni danas,tip koji troduplo vise igra utakmica od Dzeke pa nema golova. J.ebo on mater Manciniju,a Mancini njemu.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 16 apr 2011, 20:43

Bravo Dzeko, jos malo i tribine. :mrgreen: Opet onda stara dobra...nema Dzeke ima pobjeda. :D Bjezi Dzeko, bjezi koliko te noge nose iz Engleske....ako ostanes jos dvije godine otkupit ce te Bolton. :P

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 apr 2011, 20:45

kimbo je napisao/la:Koliko ste samo spremni da crnite druge igrace samo da bi Edu pravdali, Danas je CIty odigrao perfektno. Baloteli trcao cjelu tekmu vezao igrace za sebe tako da nisu smjeli da se prikljucuju napadu. Imao jedan strasan sut u prvom o kojem Edo moze samo da sanja.

@kimbo@ sve to stoji ja npr. nikad nisam previse uzdizao nase igrace ili sta ti ja znam ali van svake pameti je kad mi netko kaze da Dzeko nebi bolje odigro nego Balo da je odigrao zadnji 15-20 min!!!!!!!!!! balo je vec bio umoran i Mancini je morao ubaciti Dzeko da pokusa sa friskim igracem iz konter potvrditi pobjedu ostalo sve stoji!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 apr 2011, 20:45

From : 0845 755 5555

Dear Edin Dzeko.

We want to inform you that 180.000 pounds are transferred to your account

Amount of money at your account is 11.750.865

Best regards
Barclays team

E ovaku ce poruku nas Edin da dobije u ponedeljak a vi se tu koljite jeli on dobar ili los
Thomas Müller - Fußballgott

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 apr 2011, 20:46

Cartman je napisao/la:Dzeko pored Balotellia trenutno nema sta trazit. Realno.
Kontras idi popij mlijeko i u krpice,vidis koliko je sati? Djecica moraju ranije lijegati.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 apr 2011, 20:49

Hajdi sto sernjas ovdje ,nego sernjas po Dzeki na svim portalima.Balotelli bio dobar? Sutnuo jednu loptu tokom 90 minuta,HALO 90 minuta jedan sut,tebi bio dobar. Tip koji je za Kreke i Jagomira,tip koji od januara gola dao nije,pa ni danas,tip koji troduplo vise igra utakmica od Dzeke pa nema golova. J.ebo on mater Manciniju,a Mancini njemu.
Ja ne znam mozda i ti patis od neke sizofrenije pa me vidis svugdje po portalima :D .. Al ima jos ljudi koji poznaju fudbal a znaju se i dignuti iznas patriotizma i realno gledati na stvari...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 13 gostiju.