Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Prvi Bosanac na Wembleyu.To sigurno neki taksista.
Bojim se za Dzeku da se ne pregrije
Prvih pola sata su katastrofa bili i onda ko grom iz vedra neba pocese igrati, i zasluzeno ce ovo uzeti.

Prvih pola sata su katastrofa bili i onda ko grom iz vedra neba pocese igrati, i zasluzeno ce ovo uzeti.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Potpis,,,da jetaj balo igrac utakmice ili sta ti a znam nebi nista rekao ali ovako stvarno jadno,,ili hoce da ga prodaju pa ga gura bez veze,,,aqarius je napisao/la:E ljudi kada Edo kraj ovakog Balle.ne može dobiti 20 min,i sa igračem više u polju,kako se čovjek Manciniju ne sjetiti rodbine.Pa čekam tekmu samo zbog Ede i ono hladan tuš.Ball.imao jedan kontakt sa loptom i žuti karton i to je toi.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
A cime su to ostali zasluzili Allaha ti???jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
Ne glupiraj se zivota ti.

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Megamon
- Kontakt:
Aj sto ih Balonja prca

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eno Dzeke brani Balonju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- skyisthelimit
Vala je sramota sto ni minute nije dobio u igri, ni u sudijskoj nadoknadi... ipak ce Beg prvi zaigrat na wembleyu 

daj molim te ne prosipaj se!!!! ako nista drugo zbog onih ulozeni para,,,jer ti kazes da je los!!! ali ja nikad nebi sebi kupio Ferrari da mi stoji u garazi ,,ako nemogu svaki dan onda barem poslije posla koji krugjelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....

- JuveSissoko
- Kontakt:
ja ako sam dobro upoznat, vec dosta Bosanaca je igralo na Wembleyu, al na ovom novom nijeIbizevic je napisao/la:Vala je sramota sto ni minute nije dobio u igri, ni u sudijskoj nadoknadi... ipak ce Beg prvi zaigrat na wembleyu

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bojim se da on (Mancini) više neće ubacivati Džeku u bilo kojoj jačoj utakmici!
edo3majka je napisao/la:A cime su to ostali zasluzili Allaha ti???jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
Ne glupiraj se zivota ti.![]()
![]()
Ostali dobijaju tekme....pa cime su zasluzili ne znam
A Begson pogotovo nece.Ibizevic je napisao/la:Vala je sramota sto ni minute nije dobio u igri, ni u sudijskoj nadoknadi... ipak ce Beg prvi zaigrat na wembleyu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma city nije odigro bolju tekmu ove sezone... nazalost balloteli bio u napadu a nije imao ni 1% uticaja na rezultat al sta ces sad...

ser del barça es el millor que hi ha !
sta uradi balonja nisam uspio vidjetiskyisthelimit je napisao/la:onaj Baloteli je krmak
-
- Kontakt:
kakvi nasi u Engleskoj, eno onaj "nas" Ediz Bahtiyaroglu zabio

-
- Kontakt:
Hajdi nabroj 5 utakmica,dje Dzeko nije igro,a ovi pobjedili,ili hlupetas ili si neko ko dodje ostaviti komentar,ma kakav on bio.Balotelli od januara gola dao nije!jelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Hahhahah kake ferrari ima veze s fudbalom.....ne mozes poredit auto i igraca jbt.....nije ni prvi ni posljednji koji se nije snaso u drugom klubu .....pa jbt Ibra je placen 40 mil + eto , pa je otjeran na kraju god....ja Dzeku volim ko i ti vjeruj , volio bi da zabije 50 golova....al jbg nije se ukopio u City u eng Pl i to je to....boze moj nije kraj svijeta ....ak je pametan otice na kraju god negdje dje ce mu odg stil igrevrebac86 je napisao/la:daj molim te ne prosipaj se!!!! ako nista drugo zbog onih ulozeni para,,,jer ti kazes da je los!!! ali ja nikad nebi sebi kupio Ferrari da mi stoji u garazi ,,ako nemogu svaki dan onda barem poslije posla koji krugjelle je napisao/la:Pa cime je to Dzeko zasluzio da dobije i MINUTU......jbt prelosh je trenutno i tacka.....kad on ne igra city dobija...pa jel on kriv il nije , nije na kraju ni bitno vazno je da dobijaju bez njega....![]()
Ne mogu se sjetit ni jedne cityeve prilike osim gola posle greske igraca Uniteda. U prvom poluvremenu United je mogo bar 2 puta zabit
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.