Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne kontam, čovjek stavio mandat na raspolaganje, neka te, podrška.
I onda pred kraj, haj zdravo.
Valjda nije ostvario skok na treće mjesto iznad nas.
Ima još ljudine da se igra, možda je mogao i skočiti.
I onda pred kraj, haj zdravo.
Valjda nije ostvario skok na treće mjesto iznad nas.
Ima još ljudine da se igra, možda je mogao i skočiti.
Koševo Zapad
Nije znao osvojiti nastiman kup

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Dali čovjeku podršku i otjerali ga.. To nigdje na svijetu nema
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- relativizam
- Kontakt:
Ima kad su torabia zvali da ih preuzme pa gledao derbi a tadasnji trener još ih vodio ,nije ni znao da mu je otkaz sutra
Izgleda da se vraca Slavko. Svaka cast ako su ga uspjeli nagovoriti nakon svega sto su mu uradili.
Denis sinoc : "Mi smo svoje odradili..."
Uprava danas : " I mi smo svoje..."
Uprava danas : " I mi smo svoje..."
Ima li neko bez zezancije da objasni što dadoše Denisu otkaz? Sa onakvom ekipom, organizacijom kluba i OP, čovjek korektno iznio sezonu. Ako je neko stvarno očekivao trofej ili očekuje za iduću sezonu treba prestati gledati fudbal. Na ljeto kada prodate Muftica i jos neke igrace, uprava vam nije sposobna dovesti zamjene istog kvaliteta, a vi tjerate jedinog normalnog covjeka iz kluba.
Prodao/poklonio tekmu Sirokome. Izasao sa cudnim sastavom,cudnom formacijom. I to je to,logicna noga u guzicu. Poslije tako necega ,bi se i Murinjo morao otjerati a kamoli Coric.maroon46 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 16:25Ima li neko bez zezancije da objasni što dadoše Denisu otkaz? Sa onakvom ekipom, organizacijom kluba i OP, čovjek korektno iznio sezonu. Ako je neko stvarno očekivao trofej ili očekuje za iduću sezonu treba prestati gledati fudbal. Na ljeto kada prodate Muftica i jos neke igrace, uprava vam nije sposobna dovesti zamjene istog kvaliteta, a vi tjerate jedinog normalnog covjeka iz kluba.
Iznenadili su me pozitivno reakcijom. Odnosno negativno,bolje bi bilo da ga nisu tjerali,jos bi ih vise ukanalio.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jeste li vi sigurni da je Adzem u stanju da vas trenira?
Bez nekih losih namjera pitam, zna se da je covjek imao ozbiljne probleme sa zdravljem.
Bez nekih losih namjera pitam, zna se da je covjek imao ozbiljne probleme sa zdravljem.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Hahahahahahaha sad kad ode general i ostali...
Karma je ? Hahahahahahaha

Karma je ? Hahahahahahaha
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Oni prvo moraju pismenu ekipu napraviti sa momcima kojima je cilj da igraju fudbal i daju sve od sebe a ne sa papcima i seljacinama a 80% ekipe im je to.
Tek onda stupa na scenu trener.Ovaj frajer je teska prevara to sam vidio nakon priprema
Obzirom da pare za ozbiljnog trener nemaju i sve sto ozbiljan trener trazi ja da sam na njihovom mjesto postavio bi Edisa i zavrsio.Ova polurijesenja kojima je najveci domet 5.mjesto ne bi razmatrao,gubljenje vremena.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Otkaz Denisu i jeste iznenadjenje...
Zeljo stabilno cetvrti, izborio Evropu, dobro nije je sam izborio, ali to je manje vazno, igrao polufinale Kupa BiH, sto nije odavno i oni covjeku bub otkaz...
Sve kontam, najvise ga kostala ona izjava da nece navijati za Sarajevo u finalu Kupa...
A mozda i nije to, haj znaj...
Zeljo stabilno cetvrti, izborio Evropu, dobro nije je sam izborio, ali to je manje vazno, igrao polufinale Kupa BiH, sto nije odavno i oni covjeku bub otkaz...
Sve kontam, najvise ga kostala ona izjava da nece navijati za Sarajevo u finalu Kupa...
A mozda i nije to, haj znaj...
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Zigazaga i 26 gostiju.