Nije mi jasno kako je onako digo loptu kod one druge prilike. Sa pola metra onako opucat, nevjerovatno. Igra kao prosle sezone, totalno bez samopouzdanja. To se desava kad ga konstantno stavlja na klupu.Rooney88 je napisao/la:Opasan City nema sta a mi smo imali dva zicera koja je Berbatov promasio, tacnije prvi mu je skinuo Hart u cistoj gol sansi, nevjerovatno kako nije uspio zabiti iz onih prilika, vrlo lako nam se ono moze osvetiti.![]()
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Baloteli je j.eben igrac. Jeste vidjeli suta u tima mater j.ebo??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Carrick već 4 tekmu igra strašno dobro i jedan je od najboljih u ekipi samo trebaće nam u II poluvremenu još jedan napadač pogotovo što je Berbatov ponovo indisponiran.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja Berbatova nisam mogao sebi doci do poluvremena
valjda nas nece ove jade kazniti za ona dva zicera, tacnije jedan zicer i jedan go koji bugarin bolje spasi nego sto bi Hart spasio

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
E moj Berbatov 

Mislim da je popravio igru jer vise ne igra sa Fletcherom. Carrick je dobar kad je stabilizator na sredini iza kreativnih igraca, ali kad on mora nesto stvarat, kao kad igra sa Fletcherom, ne ide.brazzo je napisao/la:Carrick već 4 tekmu igra strašno dobro i jedan je od najboljih u ekipi samo trebaće nam u II poluvremenu još jedan napadač pogotovo što je Berbatov ponovo indisponiran.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sto ga hvalite 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovoga sam se najvise i bojao u drugom dijelu, sitnih gresaka koje nas sada vrlo, vrlo lako mogu kostati finala. Tesko fkt ovo nije ni Bazen ni West Ham a uz sve to i polufinale cupa! Steta za onako primljen gol fkt.
Kakve sanse za City!
Ako ovako nastavimo nakantat ce nas do kraja, mora SAF mijenjati.
Kakve sanse za City!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- BluesForever
- Kontakt:
Samo me nemojte pogresno shvatiti jer vidjeli ste sta ste propustili u prvom poluvremenu i te sanse niste iskoristili i sada vas je kazna stigla.Rooney88 je napisao/la:Ovoga sam se najvise i bojao u drugom dijelu, sitnih gresaka koje nas sada vrlo, vrlo lako mogu kostati finala. Tesko fkt ovo nije ni Bazen ni West Ham a uz sve to i polufinale cupa! Steta za onako primljen gol fkt.
Kakve sanse za City!![]()
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- majestic24
- Kontakt:
e j.ebi ga scholes
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ma ja, samo Karager otvara noge.
Jadan Zabaleta, sta mu uradi ovaj olos.
Jadan Zabaleta, sta mu uradi ovaj olos.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Megamon
- Kontakt:
Ovaj Scholes nije normalan,gdje je to iskustvo 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zasluzen crveni ali je onda trebao i De Jong dobiti u prvom dijeli kada je Nanija odalamio nogom po licu ali nema vezze, mozda na kraju i zasluzena pobjeda Citya jer smo propustili iskoristiti nase sanse u prvom dijelu, tacnije Berbatov je propustio. Ali nema vezze, ja ionako nisam vjeravo u treble a sada ce se moci vise koncentrisati na EPL koja je najbitnija i CL.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Centre forward
- Kontakt:
U svlačioniciMegamon je napisao/la:Ovaj Scholes nije normalan,gdje je to iskustvo

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
E jeb.iga, Carrick kriminalno los u drugom, Park ocajan, Nani slab, O'Shea je smijesan, Schools glup, Berbatov indisponiran, i kako onda pobjediti kad ti je pola ekipe ovakvo!
GGMU

GGMU
eh,da je tako,....Bola,pa imali smo strasnu tekmu tokom sedmice,....City se za ovu priprema od pocetka sezone,...drH je napisao/la:E jeb.iga, Carrick kriminalno los u drugom, Park ocajan, Nani slab, O'Shea je smijesan, Schools glup, Berbatov indisponiran, i kako onda pobjediti kad ti je pola ekipe ovakvo!![]()
![]()
GGMU
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Slaba igra, gresaka puno, waza falio!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Neznam ja sto su ovako odigrali, ali cinjenica je da jesu! Razloge sad nek proucavaju treneri i SAF, pa nek poprave ovo!trxel je napisao/la:eh,da je tako,....Bola,pa imali smo strasnu tekmu tokom sedmice,....City se za ovu priprema od pocetka sezone,...drH je napisao/la:E jeb.iga, Carrick kriminalno los u drugom, Park ocajan, Nani slab, O'Shea je smijesan, Schools glup, Berbatov indisponiran, i kako onda pobjediti kad ti je pola ekipe ovakvo!![]()
![]()
GGMU
- Megamon
- Kontakt:
Joj sto vas Balonja prca

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.