Ma đe nisam, evo uhvatio sam samog sebe da 19.5. odgovaram Mambi hahhahahahahaha
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grupa iznad svakog pojedinca.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 10:55
Ma đe nisam, evo uhvatio sam samog sebe da 19.5. odgovaram Mambi hahhahahahahaha

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Jes vas lijepo vidjeti, nego onaj jel Denis trener ? 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
						- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hvala Denise, vrijeme je bilo realno, samo se mogla sezona sacekati da zavrsi

Nadam se da ce nas Mulalic htjeti preuzeti. Ako ne, onda Adzem. Ili uvijek raspolozivi Djurbuzovic. Povedite nas zeljini vojnici !

- gegenpressing
- Kontakt:
Slažem se.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 10:59Hvala Denise, vrijeme je bilo realno, samo se mogla sezona sacekati da zavrsi
Brohra ribo se...
Ti si se pojavio prosle godine na ovom forumu,otprilike kad je i Coric dosao,jel se sad gasis ili ostajes i dalje ovde ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 10:41Nadam se da će klub prije svega otpustiti Bekrića, Joldića, Alihodžića i Gušu te da će imenovati trenera koji do danas nije čuo za naš klub. Nayebem se mahali u klubu mile majke. A ta Željina djeca su nam više yebala mater nego iko.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Samo napiši broj privatno da ti pošaljem na wa ili viber člansku od prošle godine i datum kada sam je napravio pa ćeš vidjeti je li zbog Denisa, a možeš dobiti i sve moje članske od udruženja.Ejnur je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:03Ti si se pojavio prosle godine na ovom forumu,otprilike kad je i Coric dosao,jel se sad gasis ili ostajes i dalje ovde ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 10:41Nadam se da će klub prije svega otpustiti Bekrića, Joldića, Alihodžića i Gušu te da će imenovati trenera koji do danas nije čuo za naš klub. Nayebem se mahali u klubu mile majke. A ta Željina djeca su nam više yebala mater nego iko.
Grupa iznad svakog pojedinca.
						- NerminFatic
- Kontakt:
Mogu misliti kakva sreca u skromnim domovima mambe, irfe...Eto vam i tog zivotnog uspjeha o kojima mi samo mozemo sanjati. Znaju ljudi. Ode on, nisu li nam to davno govorili. 

Ako izgubimo od Veleza kod kuće jasno je sto je Denis dobio otkaz. 
Nažalost previše je prljavih igara u našem fudbalu.

Nažalost previše je prljavih igara u našem fudbalu.
U subotu svi na Grbavicu rušiti upravu i vratiti Denisa koji nas je nakon deset godina napokon vratio na pravi put. Oni ti ga puše Denise.

Sampanjac spremanNerminFatic je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:06Mogu misliti kakva sreca u skromnim domovima mambe, irfe...Eto vam i tog zivotnog uspjeha o kojima mi samo mozemo sanjati. Znaju ljudi. Ode on, nisu li nam to davno govorili.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
						"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- 
				ANamelessGhoul
- Kontakt:
pa reci nam sto je otkaz dobioirfo je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:10Sampanjac spremanNerminFatic je napisao/la: ↑19 maj 2025, 11:06Mogu misliti kakva sreca u skromnim domovima mambe, irfe...Eto vam i tog zivotnog uspjeha o kojima mi samo mozemo sanjati. Znaju ljudi. Ode on, nisu li nam to davno govorili.

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kasno donesena odluka. Ispravna, ali se dosta zakasnilo. Srećom po nas, bar je izborena Evropa.
Nažalost po njega i nas, kompletna druga polusezona je bila jako loša,bez ikakvog pomaka u igri, čak štaviše puno smo lošije i nestabilnije izgledali u odnosu na jesen. Jesenas je bilo to sasvim dobro, s obzirom da mu je to bila prva polusezona u klubu.
Sretno Denise.

Nažalost po njega i nas, kompletna druga polusezona je bila jako loša,bez ikakvog pomaka u igri, čak štaviše puno smo lošije i nestabilnije izgledali u odnosu na jesen. Jesenas je bilo to sasvim dobro, s obzirom da mu je to bila prva polusezona u klubu.
Sretno Denise.
					Zadnja izmjena: avalPacidoroP, dana/u 19 maj 2025, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.

- Riquelme1921
- Kontakt:
- 
				SudoHusika
- Kontakt:
Mogao se sačekati kraj sezone ili makar zadnja domaća utakmica. Niđe veze u globalu. Svake godine ista priča, hajmo opet jovo nanovo. Ničemu ovo ne vodi.

Željezničar za život cijeli!
Katastrofalan potez! 
Denise hvala ti za sve!
Opet ponovo greške kao svake godine, i nikada naučiti pamet i lekciju.
Stidite se gospodo iz kluba!

Denise hvala ti za sve!
Opet ponovo greške kao svake godine, i nikada naučiti pamet i lekciju.
Stidite se gospodo iz kluba!

"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"