AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I ti meces li ga meces hehehe, prvo trener ne valja igraci valjaju, pa ne valjaju igraci trener valja, pa se u januaru pola tima zamijeni ( sto je van svake pameti, cak i u bh.premijer ligi ne vidjamo cesto ) pa sad opet trener ne valja...
A ko je života ti dragog bio euforičan oko merkata? Pa ono je tragično loše i amaterski bilo odrađeno, od trenera, igrača (tj. dovođenje pogrešnih profila igrača i ignorisanje drugih potreba) pa do one usrane liste jer idioti nisu bili u stanju skontati da ne mogu do u nedogled dovoditi strance.
Halo ljudi dragi, pa nama su yebeni Lopetegui i Fonseca bili top 2 izbora ljetos, pa samo radi ovog bi trebali letiti otkazi.
Neka su i ovi mučenici ispali u četvrtu ligu, možda im to bude liga po mjeri.
Halo ljudi dragi, pa nama su yebeni Lopetegui i Fonseca bili top 2 izbora ljetos, pa samo radi ovog bi trebali letiti otkazi.
Neka su i ovi mučenici ispali u četvrtu ligu, možda im to bude liga po mjeri.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa ne prica se samo o proslom mercatu, vec i onom prije njeg tj ljeto prije
vratis se i vidis kakve su se pohvale pisale na racun toga
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Leao je sa obe slomljene noge bolji igrač od Felixa a kod ovog našeg debila ovaj drugi počinje.
I brat Musah nam se ponovo ukazao, fejl u najavi. 
A tek što mi se od Rubena povraća.
Baš sam se pitao zašto Bondo ne dobija šansu kad je već ovakva kriza u sredini, al' vidim da je frajer već sedmicama povrijeđen bez da je iko i primjetio.
Ne znam ni što ovo gledam, valjda što nemam ništa pametnije raditi. Al' eto, da vidim hoće li se pichkice iskupiti za ovaj izgubljeni kup jer smo nekim mađijama i dalje u igri za LŠ (ili bar LE u najgorem slučaju).

A tek što mi se od Rubena povraća.

Ne znam ni što ovo gledam, valjda što nemam ništa pametnije raditi. Al' eto, da vidim hoće li se pichkice iskupiti za ovaj izgubljeni kup jer smo nekim mađijama i dalje u igri za LŠ (ili bar LE u najgorem slučaju).
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro su poceli. Nek vala i puste Romi pa nek se ljudi nadaju LP
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Upravo to, bilo bi mi drago da Ranieri odvede Romu do LP
Il Club più titolato al mondo!
Joj ja reakcije Tomorija kod skoka, pa šta je ovo ljudi moji 
Pola rostera treba na transfer listu, da se napravi jedan pošten detoks kluba.

Pola rostera treba na transfer listu, da se napravi jedan pošten detoks kluba.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hahah al kako si glup ispao i kako te navuce ovaj cigan. Ali ono stonje gore da istu stvar u srijedu nisu svirali, kada je igrac Bologne udario Gabiju. Ybes vise i ovo sudjenje
Možda je ovako i najbolje. Potpuno izbjeći Evropu i pokušati naredne godine ono što je u ovoj sezoni uradio Napoli.
Holm za isto ne dobi ni zuti. Nista, prebaciti se na parma-napoli. Jbs ovo
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Cutrone out....hjebo te onaj ko te dovede u Milan....
Jest glupan, al' ne znam koji qurac se i VAR uključuje za ovakve pizdarije. Ovo je za žutog u najgorem slučaju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pazi sudije yebo oca očinjeg hahahaha umjesto da pusti prednost za čistu šansu. 
-
- Kontakt:
Ko što ovaj komentator kaže ne bih da branim Gimeneza ali da je obratno ono VAR ne bi nikada gledao. Ali kad se pogleda ono nekidan protiv onog Yamala svako milovanje može da bude crveni.
Za sta mi dobismo crveni. Hahaha mafija italijanska.
Al haj, iovako je ne bitno. Barem se ovako možemo izvlačiti radi gubitka.
Na ljeto potpuna prodaja kluba, prodaj sve igrače, i dovedi nesfirmisane mlade i rokaj par godina. **** rezultate. Bitno da se spuste plate na 2,5mil max.
Al haj, iovako je ne bitno. Barem se ovako možemo izvlačiti radi gubitka.
Na ljeto potpuna prodaja kluba, prodaj sve igrače, i dovedi nesfirmisane mlade i rokaj par godina. **** rezultate. Bitno da se spuste plate na 2,5mil max.
- Beduin
- Kontakt:
Ide ti klubu dobro otkako je Felix prebacen na klupu i ti u ovako bitnoj utakmici ga guras u prvih 11 umjesto prve zvijezde ekipe, Leaoa.
I to je odmah za otkaza treneru. A i on kao da jedva ceka samo kraj sezone da ide.
I to je odmah za otkaza treneru. A i on kao da jedva ceka samo kraj sezone da ide.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo ga zabio nesretnik gol hahahahaha
- Beduin
- Kontakt:
I posra se Felix na mene hahahah
Neka je, samo nek smo se vratili na vrijeme
Neka je, samo nek smo se vratili na vrijeme
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eh hajmo sad 10 minuta gledat na VARu kako poništiti gol mafijo Italianska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.