Hoce da gledaju, ne znam sta da im radim.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa ne znam, slicno bi moglo da bude kao protiv Lyona. Ipak ih ti stavi u drugu sobu.Elegant je napisao/la:Nego hocu li ja morat veceras djecu u drugu sobu![]()
Hoce da gledaju, ne znam sta da im radim.
Meni dodje da file koji hocu da pokrenem ima ekstenziju (.) i da se kao ne podudaraindex_ je napisao/la:ja sam rekao.... imas gore gdje su ti kanali imas live sports i kad pocne veceras tekma samo to klikni i imas tonu stream-ova... jer lakse ti je tu nego traziti kanale koji prenose.. tako da ne bi trebao imati problemaT-MAC je napisao/la:neko je prije napisao da se skine neki readon player...ja sam evo uradio i sad za sad,sve linkove otvara,nista ne stopa,slika zadovoljavajuca....mozes gledati koju hoces televiziju...valjda bude nesto od ovoga...
Kako god okrenes Real ce da izgubi, sad da li ce se osramotiti to je do Messija i drustva.izzo je napisao/la:Budu li fini na terenu ,primice samo 2-3 komada bez puno sramote, cisto zato što se igra u Madridu...ali, budu li se nešto qurcili, htjeli se nadigravati ili ako umisle da igraju sa Almeriom -onda ce biti novo poniženje Reala, a to im valjda nije u interesu...pa eto, neka izaberu sami šta ce veceras.
Pa jasno da ce izgubiti, samo je pitanje kako ce izgubiti...hoce li izgubiti kao profesionalci i primiti sportski poraz ili ce Ramos, Pepe, Carvalho ili neki treci primat praviti opet cirkus od El Clasica...prošli put im se citav svijet smijao sa onim ocajem Ramosa i valjda nece to ponoviti i na svom terenuElegant je napisao/la:Kako god okrenes Real ce da izgubi, sad da li ce se osramotiti to je do Messija i drustva.izzo je napisao/la:Budu li fini na terenu ,primice samo 2-3 komada bez puno sramote, cisto zato što se igra u Madridu...ali, budu li se nešto qurcili, htjeli se nadigravati ili ako umisle da igraju sa Almeriom -onda ce biti novo poniženje Reala, a to im valjda nije u interesu...pa eto, neka izaberu sami šta ce veceras.
-Barcelona- je napisao/la:Meni dodje da file koji hocu da pokrenem ima ekstenziju (.) i da se kao ne podudaraindex_ je napisao/la:ja sam rekao.... imas gore gdje su ti kanali imas live sports i kad pocne veceras tekma samo to klikni i imas tonu stream-ova... jer lakse ti je tu nego traziti kanale koji prenose.. tako da ne bi trebao imati problemaT-MAC je napisao/la:neko je prije napisao da se skine neki readon player...ja sam evo uradio i sad za sad,sve linkove otvara,nista ne stopa,slika zadovoljavajuca....mozes gledati koju hoces televiziju...valjda bude nesto od ovoga...
i meni na nekoliko linkova to pise..al sad za sad vecina ih radi...-Barcelona- je napisao/la: Meni dodje da file koji hocu da pokrenem ima ekstenziju (.) i da se kao ne podudara
miky_hz je napisao/la:Bit ce link sa Arene3
oj hoces me i obradovat...ako bude radilo kako treba...miky_hz je napisao/la:Bit ce link sa Arene3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.