Ma mislim da niko po pravilima osim Bosne K i Orahovice 74 nema mlade kategorije tako da ih to odma iskljucuje, sad samo pitanje hoce li ta Bosnalegendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:34Ma oduzeti su ti bodovi davno još. Pitanje ima li iko ambicije odatle da ide.legenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:31Ma ne ocekuj nista, to je samo bilo namjesteno ako Piska mogne u baraz iz Sjevera ne bi niko usao(to je mozda ona nhegova racunica da opstaje), sad fol Svatovcu i ovima uzimaju bodove -6 i Bosna ih preskace sramotaa
Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Idealno da Borac uzme radnika da kalesija neće da ide. 10 mjesto opstanak 11 barazlegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:43Ma mislim da niko po pravilima osim Bosne K i Orahovice 74 nema mlade kategorije tako da ih to odma iskljucuje, sad samo pitanje hoce li ta Bosnalegendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:34Ma oduzeti su ti bodovi davno još. Pitanje ima li iko ambicije odatle da ide.legenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:31
Ma ne ocekuj nista, to je samo bilo namjesteno ako Piska mogne u baraz iz Sjevera ne bi niko usao(to je mozda ona nhegova racunica da opstaje), sad fol Svatovcu i ovima uzimaju bodove -6 i Bosna ih preskace sramotaa
- legenda reala
- Kontakt:
ma to je jedini scenario kojim bi mogli ostati hahaha
sutra nedaj boze da Radnik dobije ja gubim naduu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ma realno vi ste u boljoj poziciji nego mi. Imate rahic gradinu koja će ispasti već do tad, tako da ima igre joslegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:47ma to je jedini scenario kojim bi mogli ostati hahaha
-
- Kontakt:
Nije pitanje hoce li Bosna, pitanje je moze li izboriti baraz. Jer mnoge ekipe se bore da udju u taj baraž. Dobiju par hiljada, jer im se naštima ekipa koja ulazi, u ovom slucaju Rudar Kakanj ili Vitez. Dobiju "na kafu" da slicajno ne bi iznenadili. X je takvih slucajeva bilo u godinama unazad.legenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:43Ma mislim da niko po pravilima osim Bosne K i Orahovice 74 nema mlade kategorije tako da ih to odma iskljucuje, sad samo pitanje hoce li ta Bosnalegendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:34Ma oduzeti su ti bodovi davno još. Pitanje ima li iko ambicije odatle da ide.legenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:31
Ma ne ocekuj nista, to je samo bilo namjesteno ako Piska mogne u baraz iz Sjevera ne bi niko usao(to je mozda ona nhegova racunica da opstaje), sad fol Svatovcu i ovima uzimaju bodove -6 i Bosna ih preskace sramotaa
Borac pušta sutra Radniku 100%, Zrinjski je danas uzeo titulu...
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ja sam jucer napisao da bi se to moglo desiti. Zrinjski kuci ceka Igman, i ide Gosku, sanse su skoro nikakve da kiksaju. Borac ove moze spasiti, naredne godine od njih imaju sigurnih 12 bodova. Svima dobro, osim nama paćenicima sto pravimo kalkulacije za svoje ekipe.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ima ali puno smo kiksali kuci putaa, imamo 8 remija kod kuce previseelegendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:52Ma realno vi ste u boljoj poziciji nego mi. Imate rahic gradinu koja će ispasti već do tad, tako da ima igre joslegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:47ma to je jedini scenario kojim bi mogli ostati hahaha
Vidjecemo, neke informacije govore da Radnik ispada puno ekipa iz Federacije 4 da ispadnu i da su Stupci vec date smjernice sta treba spremiti za PL i to vidjecemoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:00Ja sam jucer napisao da bi se to moglo desiti. Zrinjski kuci ceka Igman, i ide Gosku, sanse su skoro nikakve da kiksaju. Borac ove moze spasiti, naredne godine od njih imaju sigurnih 12 bodova. Svima dobro, osim nama paćenicima sto pravimo kalkulacije za svoje ekipe.
ma znam, al niko osim Bosne ne moze uci, sad ja ne znam mogul oni dobiti licencu za prvu liguu to govorim, znam kako se godinama prodaju ta mjesta za ulazak ispadanjecipiripiii je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:56Nije pitanje hoce li Bosna, pitanje je moze li izboriti baraz. Jer mnoge ekipe se bore da udju u taj baraž. Dobiju par hiljada, jer im se naštima ekipa koja ulazi, u ovom slucaju Rudar Kakanj ili Vitez. Dobiju "na kafu" da slicajno ne bi iznenadili. X je takvih slucajeva bilo u godinama unazad.
Nema veze hoće li Bosna ili neće. Igra se baraz, ulaze dvije.legendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:45Idealno da Borac uzme radnika da kalesija neće da ide. 10 mjesto opstanak 11 barazlegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:43Ma mislim da niko po pravilima osim Bosne K i Orahovice 74 nema mlade kategorije tako da ih to odma iskljucuje, sad samo pitanje hoce li ta Bosnalegendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:34
Ma oduzeti su ti bodovi davno još. Pitanje ima li iko ambicije odatle da ide.
Ako Radnik ostane, ispadaju svi od 10og pa prema dole
-
- Kontakt:
Da ali kad imaju 3 ekipe iz drugih liga 4 mjesto popunjava ekipa iz prve lige. Zato je bitno da Kalesija ne bude medju 5studeni je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:09Nema veze hoće li Bosna ili neće. Igra se baraz, ulaze dvije.legendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:45Idealno da Borac uzme radnika da kalesija neće da ide. 10 mjesto opstanak 11 barazlegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:43
Ma mislim da niko po pravilima osim Bosne K i Orahovice 74 nema mlade kategorije tako da ih to odma iskljucuje, sad samo pitanje hoce li ta Bosna
Prvi put čujem za to, tako nije bilo do sada. Jesi li siguran?legendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:12Da ali kad imaju 3 ekipe iz drugih liga 4 mjesto popunjava ekipa iz prve lige. Zato je bitno da Kalesija ne bude medju 5studeni je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:09Nema veze hoće li Bosna ili neće. Igra se baraz, ulaze dvije.legendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:45
Idealno da Borac uzme radnika da kalesija neće da ide. 10 mjesto opstanak 11 baraz
-
- Kontakt:
studeni je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:27100% u propozicijama imaš. U slučaju da samo dvije ekipe iz drugih liga ispunjavaju onda obadvije ukaze. U ovom slučaju imaš kakanj, vitez i capljinu sigurne. 4 će biti sjever ili ekipa iz naše lige.legendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:12Da ali kad imaju 3 ekipe iz drugih liga 4 mjesto popunjava ekipa iz prve lige. Zato je bitno da Kalesija ne bude medju 5
Prvi put čujem za to, tako nije bilo do sada. Jesi li siguran?
Ko bi rekao da Radnik vodi 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
To i bi to. Jedna ekipa vise kod nas koja se nece uspjeti spasiti. Za vise savjeta zapratite moj profil.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:03Navijajte za Posusje protiv Zrinjskog. Ukoliko Zrinjski dobije u subotu Posusje, mislim da Borac u nedjelju daje bod ili tri Radniku. Jer pobjeda Zrinjskog protiv Posusja je 99% titula, jos kuci igraju s Igmanom i vani s Goskom. Tako da Borcu ta utakmica protiv Radnika vise nece znaciti nista. Eto, ostaje da vidimo.studeni je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:41Posušje ima teži raspored za jednu utakmicu. Sarajevo i Željo odlučuju ko ispada, Posušje ili Radnik. Jedino ako ovi iz RSa kažnjavaju Radnik pa će da ga izbace.Beledija je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:13
Teško Radnik može ispred Posušja, Široki je po navijačima Sarajeva kupom platio opstanak što je ako je istina isplativa investicija.
Zvijezda, Rahić, Radnički i još ako se desi što nije nemoguće Tuzla učiniti će drugu ligu sjever možda najintresantnijom od kako je ustanovljena.Bar će imati sledeće sezone kandidata za ulazak, naravno pod uslovom da druge lige ne dožive drastične promjene
Iz prve lige ispadaju sigurno Radnički, Rahić i Goražde. Zvijezda možda ostane al im trebaju bodovi sa strane

Na sportskoj bio siguran kec 

Koliko se ja sjećam nikada nije ekipa koja ispada iz prve federalne igrala baraž. Jeste se jednom desilo da su tri ekipe iz četiri druge lige učestovale u baražu na način da su prvu žrijebanu ekipu direktno plasirali dok su dvije preostale odigrali baraž.Međutim, uvijek postoji prvi put tako da me nebi iznenadilo ni takav rasplet.studeni je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:27Prvi put čujem za to, tako nije bilo do sada. Jesi li siguran?legendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:12Da ali kad imaju 3 ekipe iz drugih liga 4 mjesto popunjava ekipa iz prve lige. Zato je bitno da Kalesija ne bude medju 5
Mislim da su uveli da ne moze ekipa igrati u doigravanju ako nije u top 5 na tabeli, nesto tako. Zato su i stavili to da baraz igra ekipa iz Federalne.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Glupi tuzlak joge počeraj pročitaj propozicije takmičenja
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Smiri dozivljaje ozraceni debilu. Dokaz koliki si moron ke taj da ne znas normalan post bez uvrede napisati. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.