Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
barca 2mirza_it je napisao/la:ovaj wolsburg sam igro xali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
![]()
tako kad zabari riktaju invernes-hearts x trenutno je tako veceras real 1 i mancester sity 1
Nema na cemuasylum je napisao/la:vise golova igrajalmir_king je napisao/la:Blackpool - Wigan
Sta bi ovdje moglo biti??
moguce je svasta ali ja na reala sam vise nego siguran a navijam za barcu a sitya sam stavio ako prodze prodzeJaSamDado je napisao/la:barca 2mirza_it je napisao/la:ovaj wolsburg sam igro xali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
![]()
tako kad zabari riktaju invernes-hearts x trenutno je tako veceras real 1 i mancester sity 1
man utd x2
ehhehehe nije sto je moja, ali barca je barcamirza_it je napisao/la:moguce je svasta ali ja na reala sam vise nego siguran a navijam za barcu a sitya sam stavio ako prodze prodzeJaSamDado je napisao/la:barca 2mirza_it je napisao/la:ovaj wolsburg sam igro xali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
![]()
man utd x2
trebo si postaviti danas da i mi sta prepisemo, sta si se prepao nece ti quota opastifanatic1991 je napisao/la:evo da napisem sta sam danas odigrao![]()
West Brom 1 - 3 Chelsea 2![]()
Hoffenheim 1 - 0 Frankfurt 1![]()
Lech 1 - 0 Legia 1![]()
Rennes - Lorient 1
Mechelen- Cercle Brugge 1
kvota 36.34 uplata 5 dobitak 181.7
sta nas briga sta si odigrao - al tipicno - daj malo da se qrcim - dabogda pao ostale parove a i svi koji ne postaju prije tekmi tikete - sta me qrc boli kol'ko si dobio para ili koliko si prosao parova kad nista nisi postirao prije...fanatic1991 je napisao/la:evo da napisem sta sam danas odigrao![]()
Lech 1 - 0 Legia 1![]()
Rennes - Lorient 1
kao prvo tek sam kuci usao....sta se pjenis odmaCitizen-X je napisao/la:sta nas briga sta si odigrao - al tipicno - daj malo da se qrcim - dabogda pao ostale parove a i svi koji ne postaju prije tekmi tikete - sta me qrc boli kol'ko si dobio para ili koliko si prosao parova kad nista nisi postirao prije...fanatic1991 je napisao/la:evo da napisem sta sam danas odigrao![]()
Lech 1 - 0 Legia 1![]()
Rennes - Lorient 1
upadnu talibani koji nikad analizu napisali nisu i bacaju kitu okolo da svi vide - haj odyebite.
fala na paznji - ubuduce bi trebalo dijelit banove za bilo koga ko postira tiket poslije tekme i dodje da se kurljata ovdje po ovom pdfu
sta je bilo fulo zicer ja l penal ?mef617 je napisao/la:samo da spomenem berbatovu uzu familiju...a do kraja utakmice sigurno cu mi i siru spomenuti
Ono je i bolje od penala...Citizen-X je napisao/la:sta je bilo fulo zicer ja l penal ?mef617 je napisao/la:samo da spomenem berbatovu uzu familiju...a do kraja utakmice sigurno cu mi i siru spomenuti
sity 1 utd 0JaSamDado je napisao/la:barca 2mirza_it je napisao/la:ovaj wolsburg sam igro xali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
![]()
man utd x2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.