Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
Da mi je u petak neko rekao da će voditi svaki krug uz najbrži krug utrke rekao bi da se drogira. Očigledno su nadogradnje urodile plodom barem za ovu stazu.
65. pobjeda i 116 podijum za GOAT-a
Fantastična utrka Sir Hamiltona i Leklera, Lekler je moža i mogao do podijuma da je imao neke nove gume, bilo koje.
Kocka Meklarenu sa Pijastrijem se nije isplatila sa onim ranim ulaskom u boks, ali cijenim i poštujem što su to uradili da idu na dva stajanja
Drago mi je što onaj rahljavi Sajnc nije boda osvojio, klošar španski
Edit: Sad vidim da je osvojio bodove, klošar
65. pobjeda i 116 podijum za GOAT-a
Fantastična utrka Sir Hamiltona i Leklera, Lekler je moža i mogao do podijuma da je imao neke nove gume, bilo koje.
Kocka Meklarenu sa Pijastrijem se nije isplatila sa onim ranim ulaskom u boks, ali cijenim i poštujem što su to uradili da idu na dva stajanja
Drago mi je što onaj rahljavi Sajnc nije boda osvojio, klošar španski
Edit: Sad vidim da je osvojio bodove, klošar
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
RB je brz i nije samo do Maxa. Daleko je od kante taj bolid. A drugi vozač u RB je pod strašnim pritiskom jer je sve tu podređeno Maxu i sve se radi da on ima najbolje pripremljen bolid. A i sigurno je težak za voziti, da se pronađu svi segmenti koji odgovaraju da taj bolid bude super brz i to jedino Max može. Toliko je vozača prošlo kroz taj tim i niko nije mogao ni blizu Maxa osim jedan kraći period što je Perez mogao a i tad je RB bio baš dominantan bolid i to je bil razlog. Nije Max baš tolikl bolji od svih njih.
Ferrari na kraju dobra utrka ali kvalifikacije užasne i još nisu imali sreće ni sa VSC a ni SC.
Ferrari na kraju dobra utrka ali kvalifikacije užasne i još nisu imali sreće ni sa VSC a ni SC.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Max jeste najbolji vozac od svih na gridu trenutno i tu nema nikakve dvojbe, ali niakve nadnaravne moci nema, kakve mu se zele prikazati. Kad ima inferioran bolid, kao u Miamiu prosle sedmice, vidjelo smo sta bude. Na ovoj stazi od kvalifikacija do samog tempa u utrci, bara bara sa Mclarenom.
Rb je mnogo oscilira od utrke do utrke ...neke mu staze vise leze neke manje , dok je McLaren jak na bilo kojoj vrsti staze ...nemaju slabosti ko Rb ..
I Perez se brukao a Max dominirao, slucajnost, RB je smece bolid, to je do Max-a

i Schumacher kad je vozio Mercedesa, bio los, auto lose, poredjenja radi sta se ovdje pise za Hamiltona

-
- Kontakt:
ono sto je najbitnije je da norris lopov nije kaznjen te da 6 utrka zaredom nema pobjedu a bori se za naslov.. po meni je max ispred sto se tice tog favoriziranja a i overall je duplo bolji vozac.. oscar danas prvi put pokazao malo slabosti ali vjerujem da ce moci da se nosi sa pritiskom i da vozi na najvisem nivou
Lando 2. u poretku samo i isključivo na račun rakete od bolida, isto kao i prošle sezone.
Albon sa Williamsom do sada definitivno iznenađenje sezone, a i šamara španskog plačljivka svaku utrku.
Šteta za Alonsa i AM, ali eto konačno je lijepo vidjeti Alonsa u vrhu, uživao sam u pogledu na tabelu 30tak krugova, ali ih je strategija ubila.
Albon sa Williamsom do sada definitivno iznenađenje sezone, a i šamara španskog plačljivka svaku utrku.
Šteta za Alonsa i AM, ali eto konačno je lijepo vidjeti Alonsa u vrhu, uživao sam u pogledu na tabelu 30tak krugova, ali ih je strategija ubila.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Eh, super si primjer s Perezom dao. Prve 3 sezone je davao približne rezultate kao Max uz neka odstupanja. I na početku prošle sezone do Emilio Romagne, imao je ove rezultate 2 2 5 2 3 4. Što se poklapa s padom RB-a i prestankom Maxove dominacije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- superFrankie
- Kontakt:
Stvarno mi je zao Mclaren ekipe i njihovog bolida sto imaju ovakva dva vozaca. Strasan bolid, najbolji na gridu bez konkurencije, a imaju dva osrednja vozaca. Doduse Oscar nekad i pokaze znakove zivota, a Lando uspije nekako svaki put drugacije syebati utrku
Oscar je super vozac.superFrankie je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:57Stvarno mi je zao Mclaren ekipe i njihovog bolida sto imaju ovakva dva vozaca. Strasan bolid, najbolji na gridu bez konkurencije, a imaju dva osrednja vozaca. Doduse Oscar nekad i pokaze znakove zivota, a Lando uspije nekako svaki put drugacije syebati utrku
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
slazem se. da ne silje norrisu titulu, oscar bi se vec odvojio pofino na ljestvici vozacaMadal je napisao/la: ↑19 maj 2025, 23:59Oscar je super vozac.superFrankie je napisao/la: ↑18 maj 2025, 17:57Stvarno mi je zao Mclaren ekipe i njihovog bolida sto imaju ovakva dva vozaca. Strasan bolid, najbolji na gridu bez konkurencije, a imaju dva osrednja vozaca. Doduse Oscar nekad i pokaze znakove zivota, a Lando uspije nekako svaki put drugacije syebati utrku

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
dobro ferkan izgleda, posebno lekler 

Dobar Ferari, dva treninga su jaki.
Interesantno.
Interesantno.
Cak i Hamo na drugom treningu pokazuje znakove zivota, nebil dosli do pola ovdje, jer to je u sustini 90% trke . Najdosadnija trka sezone definitivno
Ove 2 trke su legle maxu kao budali samar, i sutra ce pole uzeti i približiti se. Cekamo neke druge staze da vidimo jesu li se dodatno svi približili McLarenu jer ne djeluje da im ove 2 staze leze.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Nije ni prosle sedmice na treninzima nista pokazivao pa mu za dlaku ode pole pozicija.
Iako vjerujem da ce Lecl ovdje uzeti pole
Ne bi oni trebali biti jaki u sporim krivinama. Ne bi ni Ferrari doduše.
Muče se čitavu sezonu oba tima s tim.
baš me interesuje sutra stanje na kvalama da li će biti išta poput ovoga. Valjalo bi

I na 3 slobodno tr Lec najbrzi, valjda to prenese i na kvale sad. Hamo udario u zid opet posao za mehanicare da ga srede do kvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.