Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
JBT koja defanzivna postava. Mancini je odlucio ici na produzetke ili nekom frljokom 4-3-2-1 (4-5-1)
-------------------------------------Hart---------------------------------------------
------Zabaleta----------Lescott-----------Kompany--------------Kolarov--------
Johnson--------------------------De Jong-----------------------------------Barry
-----------------Yaya Toure-------------------------Silva--------------------------
-------------------------------------Balotelli-----------------------------------------
Ovo će biti destruktivan fudbal od strane Citya jer će se zgusnuti na sredinu, i igrati pas naprijed - dva nazad!
-------------------------------------Hart---------------------------------------------
Johnson--------------------------De Jong-----------------------------------Barry
-----------------Yaya Toure-------------------------Silva--------------------------
-------------------------------------Balotelli-----------------------------------------
Ovo će biti destruktivan fudbal od strane Citya jer će se zgusnuti na sredinu, i igrati pas naprijed - dva nazad!
-
- Kontakt:
Kako ostali mogu ocekivati prvu popstavu ako su bili K.ARINE?,jeb.o li mu Balotelli zabarsku mamicu u pakas,boga molim da prime petardu!Cartman je napisao/la:Realno nakon onoga sto je pokazao protiv Liverpoola, ne moze ocekivat da igra od pocetka jos jednom. Nije ni Balotelli bio nista bolji, ali jest u ranijim utakmicama.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 16 apr 2011, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Molim i ja.Pasodzigera je napisao/la:Kako ostali mogu ocekivati prvu popstavu ako su bili K.ARINE?,jeb.o li mu Balotelli zabarsku mamicu u pakas,boga molim da prime petardu!Cartman je napisao/la:Realno nakon onoga sto je pokazao protiv Liverpoola, ne moze ocekivat da igra od pocetka jos jednom. Nije ni Balotelli bio nista bolji, ali jest u ranijim utakmicama.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je formacija koja ce leci Sitiju bez Teveza sigurno
Steta sto Mancini nema muda da stavi Balonju na klupu
Hajmo kladionica:
Kad će Balotelli dobiti crveni karton:
kvota 4.29 - u prvih 5 min
kvota 3.32 - od 5 do 10min
kvota 2.73 - od 10 do 15min
kvota 1.27 - od 15 do 20min
kvota 1.11 - do 20 do 25min
kvota 2.18 - od 25 do 30min
kvota 3.17 - od 30 do 35min
kvota 4.01 - od 35 do 45min
Povreda u prvom poluvremenu
kvota 1.40
Napad alergije do početka drugog poluvremena
kvota 2.28
Svojevoljno napušta teren do poluvremena
kvota 3.19
Udara navijača
kvota 4.17
Biće zamjenjen rukom Mancinija
kvota 1.10
Ovaj indijanac 100% će neko čudo danas napraviti do poluvremena:)
Kad će Balotelli dobiti crveni karton:
kvota 4.29 - u prvih 5 min
kvota 3.32 - od 5 do 10min
kvota 2.73 - od 10 do 15min
kvota 1.27 - od 15 do 20min
kvota 1.11 - do 20 do 25min
kvota 2.18 - od 25 do 30min
kvota 3.17 - od 30 do 35min
kvota 4.01 - od 35 do 45min
Povreda u prvom poluvremenu
kvota 1.40
Napad alergije do početka drugog poluvremena
kvota 2.28
Svojevoljno napušta teren do poluvremena
kvota 3.19
Udara navijača
kvota 4.17
Biće zamjenjen rukom Mancinija
kvota 1.10
Ovaj indijanac 100% će neko čudo danas napraviti do poluvremena:)
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 16 apr 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Osim sto nema muda,pede.rcina nema ni mozga!asylum je napisao/la:Ovo je formacija koja ce leci Sitiju bez Teveza sigurno
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 16 apr 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
nazalost, ko god dodje u Shity taj propadne...Molim Boga da i Shity propadne, za njih je druga liga, **** ih arap u pakas
15.10 - 15.06 ...
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma nije Balloteli neki faktor pa da Mancini ne smije da ga stavi na klupu. To sto je Mancini retard to je druga stvar.
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 16 apr 2011, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Prije ce biti De jong i Barry defanzivni vezni a Silva i Johnson sa strana , ili možda 3 def. veznahz1987 je napisao/la:JBT koja defanzivna postava. Mancini je odlucio ici na produzetke ili nekom frljokom 4-3-2-1 (4-5-1)

zato jer je i igrao vise od dzeke...Cartman je napisao/la:Realno nakon onoga sto je pokazao protiv Liverpoola, ne moze ocekivat da igra od pocetka jos jednom. Nije ni Balotelli bio nista bolji, ali jest u ranijim utakmicama.
Samo me zanima, jeli stvarno ima timova koji igraju sa tri defanzivca..
Heble ga pare kad ih nezna iskoristit. Cojek kupuje defanzivce, nigdje kreatora. Trebo je jos kupit gatuza da cirkus bude kompletan.
Mozda je bolje za dzeku sto nece pocet, jer sa ovakvom postavom nebi ni dobio loptu..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-------------------------------Hart-----------------------------bavarian_bk je napisao/la:Prije ce biti De jong i Barry defanzivni vezni a Silva i Johnson sa strana , ili možda 3 def. veznahz1987 je napisao/la:JBT koja defanzivna postava. Mancini je odlucio ici na produzetke ili nekom frljokom 4-3-2-1 (4-5-1)
Zabaleta---------Kompani---------Leskot-----------Kolarov
----------------------------De Jong----------------------------
-------------------Jaja Ture-------Beri------------------------
Adam------------------------------------------------------Silva
-----------------------------Baloteli----------------------------
samo da pitam jel ovaj SPORT 1 ide 24 sata ili se ukljuci samo kad je neka utakmica jer sam ga vido nekada a sada ga nemogu naciPasodzigera je napisao/la:Sta ce ti link,imas na SPORT 1 ,bivsi DSF direktan prijenos,a sutra je Stoke City na istom kanalu.k_c je napisao/la:ima li neko dobar link za vecerasnju utakmicu?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
-
- Kontakt:
24 sata,njemacki sportski kanal na astri.marsovac je napisao/la:samo da pitam jel ovaj SPORT 1 ide 24 sata ili se ukljuci samo kad je neka utakmica jer sam ga vido nekada a sada ga nemogu naciPasodzigera je napisao/la:Sta ce ti link,imas na SPORT 1 ,bivsi DSF direktan prijenos,a sutra je Stoke City na istom kanalu.k_c je napisao/la:ima li neko dobar link za vecerasnju utakmicu?
Bolje sto Dzeko ne igra.. Pa ljudi nije valjda da ste se nadali da bi City mogao proci. Njima je poraz zagarantovan veceras, a Dzeko ako ne igra dobro za njega jer nece biti kritikovan veceras..
Dajte linkovaaaaaaaaaaaaaaaa 

- samovasposmatram
- Kontakt:
Nije bolje sto je na klupi, utakmice protiv Uniteda se igraju i pamte cijelog zivota, zato ne serite . . . Sad jedino prizeljkivati scenarij da City pocne gubit i da na poluvremenu Mancini ubaci Dzeksona. . .
Zabit ce Dzeko za one koji ga vole 

- miralem444
- Kontakt:
ljudi sad kad bi mi neko ponudio dvije mogucnosti i da ja odaberem jednu...prva. da mi neko da 1000 KM,a druga da dzekson udje i odvede city u finale,nebih ni sekunde razmislja uzeo bih ovu drugu...jel bi me ispunio kao osobu da se nemoze ni zamislit...tako mi je zao i krivo sto se tolike gluposti pisu na dzekin racun...krivite ga..pa krivite turea,dzonsona,silvu..DZEKO NEMA LOPTIII
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.