Odlicna ideja. Siguran sam da Beograđani, Spličani i Purgeri ne zele citati poneki clanak o Zelji i Sarajevu, kad im tu i tamo iskoci na naslovnoj.
I? Jel bolje sad?
Ne znam brate. Bojim se ako iskljucim vijesti iz Srbije i Hrvatske da necu imati sta za procitati.
A i volim vidjeti vijesti o Vucicu na sportskom portalu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Odlicna ideja. Siguran sam da Beograđani, Spličani i Purgeri ne zele citati poneki clanak o Zelji i Sarajevu, kad im tu i tamo iskoci na naslovnoj.
I? Jel bolje sad?
Ne znam brate. Bojim se ako iskljucim vijesti iz Srbije i Hrvatske da necu imati sta za procitati.
"Sinoć je oko 100 stanovnika Gaze ubijeno, a vi me o tome niste ni pitali.
Znate li zašto?
Zato što nikoga nije briga. Svi su se već navikli na to da se 100 stanovnika Gaze može ubiti tokom jedne ratne noći i nikoga na ovom svijetu nije briga."
Zvi Sukkot, cionistički fašista i član Knesseta tokom gostovanja na Kanalu 12.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
"Sinoć je oko 100 stanovnika Gaze ubijeno, a vi me o tome niste ni pitali.
Znate li zašto?
Zato što nikoga nije briga. Svi su se već navikli na to da se 100 stanovnika Gaze može ubiti tokom jedne ratne noći i nikoga na ovom svijetu nije briga."
Zvi Sukkot, cionistički fašista i član Knesseta tokom gostovanja na Kanalu 12.
Najveći sukob zapada i istoka
Mi i dalje nismo milimetra blize EU,ovi naši samo cekaju predizbornu kampanju, nismo nijednu situaciju u državi evropi i svijetu iskoristili u našu korist
Gledam statistiku, Minnesota je treći proizvođač kukuruza u SAD-u.
Over half of U.S. corn production comes from the top-four producing states: Iowa, Illinois, Minnesota, and Nebraska.
Pažnje vrijedan podatak, budući da su Ameri najveći svjetski proizvođač pomenutog kukuruza.
Meni se cini da je iowa prva, oni proizvode vecinom kukuruz za proizvodnju ethanola i stoku.
Minesota je medju prvim sto proizvode sweet corn. Kad bude sezona cesto pecem na grilu ili kuham. Pravo dobar
Over half of U.S. corn production comes from the top-four producing states: Iowa, Illinois, Minnesota, and Nebraska.
Pažnje vrijedan podatak, budući da su Ameri najveći svjetski proizvođač pomenutog kukuruza.
Meni se cini da je iowa prva, oni proizvode vecinom kukuruz za proizvodnju ethanola i stoku.
Minesota je medju prvim sto proizvode sweet corn. Kad bude sezona cesto pecem na grilu ili kuham. Pravo dobar
Kod mene je šećerac haman tri puta sedmično sastavni dio obroka, istina koristim onaj iz konzerve. Ipak, veći gušt je na klipu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kod mene je šećerac haman tri puta sedmično sastavni dio obroka, istina koristim onaj iz konzerve. Ipak, veći gušt je na klipu.
Secerac se kaze, nisam znao.
Od mene neki 10 km su sve farme okolo pa kad je sezona raja prodaje iz kamiona. Mi uzmemo zaledjeni kad nije sezona.