Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
A cudno da ima jos ovih sto vole grunge. Ja sam to nekad przio u srednjoj, Nirvanu, Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains i taj Seattle sound. Onda je presaltalo na System of Down, 3 doors down, i dok sam zavrsio srednju sve je bilo alternativa ili metalcore (odnosno oboje), znaci znao si za Breakin Benjamin, Papa Roach, , Three days grace, a istovremeno za Killswitch engage, Slipknot, Avenged sevenfold, As I lay dying itd.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ima li ko kakav dobar savjet sta raditi kad ti je bas dosadno na poslu?
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ja igram kvizove na Sporcleu.MilanMladenovic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:35Ima li ko kakav dobar savjet sta raditi kad ti je bas dosadno na poslu?
- VensanKasel
- Kontakt:
Daj otkazMilanMladenovic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:35Ima li ko kakav dobar savjet sta raditi kad ti je bas dosadno na poslu?

Đerdan ili Skandi , ako hoćeš da buljiš Tube You

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nikad veci i strasniji zlocini u Gazi nego jucer i danas.
Gaza se mora vratiti u fokus broj 1 javnosti. Ne smijemo je zaboraviti. Ovo sto rade zadnjih 48 sati nema ni u najgorim hororima ikada snimljenim.
Gaza se mora vratiti u fokus broj 1 javnosti. Ne smijemo je zaboraviti. Ovo sto rade zadnjih 48 sati nema ni u najgorim hororima ikada snimljenim.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako radiš od kuće - odspavaj malo.MilanMladenovic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:35Ima li ko kakav dobar savjet sta raditi kad ti je bas dosadno na poslu?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Na radu od kuće se prati productivity. Ne možeš ne imati ništa urađeno recimo sat ili dva pa čak i pola sata tako da je malo nezgodno. Barem kod mene.
-
- Kontakt:
Jel radis u firmi od @mogli?MarcoBorriello je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:38Na radu od kuće se prati productivity. Ne možeš ne imati ništa urađeno recimo sat ili dva pa čak i pola sata tako da je malo nezgodno. Barem kod mene.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma iz kancelarije, ali zavrsio nesto prije zadanog roka sad ne znam sta bih od sebe.Pendulum je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:29Ako radiš od kuće - odspavaj malo.MilanMladenovic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:35Ima li ko kakav dobar savjet sta raditi kad ti je bas dosadno na poslu?![]()
@seto hvala uspio sam satak ubit.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
Ma slabe plate on daje. Oko 2k eura a to je tanko19vendetta87 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:44Jel radis u firmi od @mogli?MarcoBorriello je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:38Na radu od kuće se prati productivity. Ne možeš ne imati ništa urađeno recimo sat ili dva pa čak i pola sata tako da je malo nezgodno. Barem kod mene.

Pa ti si ja.MarcoBorriello je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:56Ma slabe plate on daje. Oko 2k eura a to je tanko19vendetta87 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:44Jel radis u firmi od @mogli?MarcoBorriello je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:38Na radu od kuće se prati productivity. Ne možeš ne imati ništa urađeno recimo sat ili dva pa čak i pola sata tako da je malo nezgodno. Barem kod mene.![]()

-
- Kontakt:
Svi smo mi sokoMogli je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:38Pa ti si ja.![]()

Ma pusti sokola, mora da ga je udarila zima iz minesote u glavu pa ovdje prosipa supljeMarcoBorriello je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:56Svi smo mi soko![]()

Slabo brate, gledo sam nesto malo al ne ide. Samo repku BiH pratim i ovako ponekad ligu sampiona, inace tanko sto se tice sporta.
Hajd sad sa drugog profila dobaci jos neku foru

-
- Kontakt:
Gledam sam eurosong, pogledacu poslije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.