Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Man City's biggest game for 35 years.
Man United's biggest game since last Tuesday.
LUHG!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Reci mi otkad navijas za City, pa cu znat hocu li ti cestitat.
kako i zbog cega si ti poceo navijati za Manchester?
Ma nemas ga sta pitat od kada navija da bi mu cestitao. Njihovo je da cestitaju poslije utakmice.Cartman je napisao/la:Reci mi otkad navijas za City, pa cu znat hocu li ti cestitat.
Navijam od 96., kad mi je bilo 4 godine. Sjecam se samo Cantone iz tog vremena, i da mi je prvi dres bio Unitedov. Sigurno da nisam poceo navijat radi bogatog vlasnika.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Cartman je napisao/la:Reci mi otkad navijas za City, pa cu znat hocu li ti cestitat.
Evo sastava, zadovoljan sam:
United: VDSar O'Shea Ferdinand Vidic Evra Scholes Carrick Park Valencia Berbatov Nani
City: Joe Hart, Pablo Zabaleta, Aleksandar Kolarov, Joleon Lescott, Vincent Kompany, Nigel de Jong, Gareth Barry, Yaya Toure, Adam Johnson, David Silva og Mario Balotelli
Branit ce se City.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Napkon da vidim Nanija na poziciji poluspica. To je igrao prije nego sta je dosao u United. 3:0 za nas...Berba 2X i Scholes
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Naš sastav je odličan.
Kako nema De Jonga kad ima
Nema Džeke.
Kako nema De Jonga kad ima

Nema Džeke.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne igraju vlasnici vec igraciCartman je napisao/la:Navijam od 96., kad mi je bilo 4 godine. Sjecam se samo Cantone iz tog vremena, i da mi je prvi dres bio Unitedov. Sigurno da nisam poceo navijat radi bogatog vlasnika.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Cartman je napisao/la:Reci mi otkad navijas za City, pa cu znat hocu li ti cestitat.
United: VDSar O'Shea Ferdinand Vidic Evra Scholes Carrick Park Valencia Berbatov Nani
City: Joe Hart, Pablo Zabaleta, Aleksandar Kolarov, Joleon Lescott, Vincent Kompany, Nigel de Jong, Gareth Barry, Yaya Toure, Adam Johnson, David Silva og Mario Balotelli
Branit ce se City.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Park će igrati iza Berbe.majestic24 je napisao/la:Napkon da vidim Nanija na poziciji poluspica. To je igrao prije nego sta je dosao u United. 3:0 za nas...Berba 2X i Scholes
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- majestic24
- Kontakt:
Nece,budi siguran.Thunderstruck je napisao/la:Park će igrati iza Berbe.majestic24 je napisao/la:Napkon da vidim Nanija na poziciji poluspica. To je igrao prije nego sta je dosao u United. 3:0 za nas...Berba 2X i Scholes
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Suti, vidis da sam izbrisao to.Thunderstruck je napisao/la:Naš sastav je odličan.
Kako nema De Jonga kad ima![]()
Nema Džeke.

Ima li kakav link za gledanje utakmice uzivo ??? 

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sportsSnopiX je napisao/la:Ima li kakav link za gledanje utakmice uzivo ???
Ti si genije ba s 4 godine znao da necete imati para.Cartman je napisao/la:Navijam od 96., kad mi je bilo 4 godine. Sjecam se samo Cantone iz tog vremena, i da mi je prvi dres bio Unitedov. Sigurno da nisam poceo navijat radi bogatog vlasnika.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Cartman je napisao/la:Reci mi otkad navijas za City, pa cu znat hocu li ti cestitat.
Branit ce se City.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
R.J.W.G. je napisao/la:Man City's biggest game for 35 years.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Centre forward
- Kontakt:
Berbatov,kako teb' to da se desi

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Hvala drug....Cartman je napisao/la:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sportsSnopiX je napisao/la:Ima li kakav link za gledanje utakmice uzivo ???

Sta Berbatov promasi,jeb.eem ga u usta ona herava,narkoman jedan
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Trebali smo iskoristit one prilike na pocetku. Moze nam se osvetit.
Primjetio sam da City ima nekoliko dobrih akcija iz kornera. Kratko izvedu, i izbace nam citavu odbranu jednim potezom. Dosta gusto, ali moramo puno bolje u drugom. Nadam se da ce Giggs i Hernandez uskoro uc.
Primjetio sam da City ima nekoliko dobrih akcija iz kornera. Kratko izvedu, i izbace nam citavu odbranu jednim potezom. Dosta gusto, ali moramo puno bolje u drugom. Nadam se da ce Giggs i Hernandez uskoro uc.
Imali smo igru,City vise slucajno dolazi do sansica,.....Samo sada treba ubaciti Chicu ko potporu,i izbaciti parka,da idemo na 4-4-2..........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Opasan City nema sta a mi smo imali dva zicera koja je Berbatov promasio, tacnije prvi mu je skinuo Hart u cistoj gol sansi, nevjerovatno kako nije uspio zabiti iz onih prilika, vrlo lako nam se ono moze osvetiti.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.