FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 apr 2011, 16:01

aS_Roma je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Ni vi niste bolji vec ste jos gori sjecate li se ove domace utakmice kad vas je bilo max 100 na cijelom stadionu
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... MILvsBx-mk

protiv koga je bilo ovo ????
ovoj slici ima 7-8 godina ...
Ovo bilo u Kupu ove sezone, kakav si ti navijač? :lol: :lol: :lol:
hmm ... da me ubijes ne sjecam se da smo i jednom bili bez transa ili nekog pa makar nekog malog pa to i na vrhu tribine bilo. E jedino da nije u kupu u prvom kolu sa nekim levatima, a da je premier liga nije sigurno :roll:
Ako je do mene onda OK .. samo pitam ;)[/quote]
protiv slobode iz novog grada cini mi se ili kolo prije, kisa bila, pa vas je vako malo bilo :D
Za zivot cijeli!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 16 apr 2011, 16:02

A kad vi pjevate ono: Jug je naša sveta strana, po islamu izabrana :o
To je itekako provokativno i nacionalistički, time dajete i poruku ostalim navijačima vašeg gluba kojima vjera nije islamska, da nisu dobrodošli, a pričate ovamo priču šuplju kako ste multietnički klub!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 16 apr 2011, 16:03

Cemu sve ovo vise, ovakva diskusija i rasprava, sve vec davno ispricano, i opet dodje neki balavac da provocira, balavac kojem je cilj otici na utakmicu otpjevat poneku cetnicku "pjesmicu" i poslije pred tv-om navijati za zvezdu. Ono sto se desilo prosle god u finalu kupa na Grbavici se ne moze nikad dogoditi u Banja Luci, da protivnik bude ispracen aplauzom, uglavnom **** vise. Neg hocemo li dic drinu? :mrgreen:
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 16 apr 2011, 16:13

Ma gori su ovi sto se primaju na takve nebuloze i upustaju u rasprave s njima..treba ignorisati idiote i uopste neobracati paznju na njihova baljezganja,niti im pridodavati bilo kakvu paznju.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 16 apr 2011, 16:18

nasborik je napisao/la:A kad vi pjevate ono: Jug je naša sveta strana, po islamu izabrana :o
To je itekako provokativno i nacionalistički, time dajete i poruku ostalim navijačima vašeg gluba kojima vjera nije islamska, da nisu dobrodošli, a pričate ovamo priču šuplju kako ste multietnički klub!
Pa i pretpostavio sam da ćeš tako odgovoriti,imam iskustva dosta ;)
Iskreno, ja lično ne pjevam nikad tu pjesmu jer smatram da religija i pjevanje klubu nemaju zajedničkih tačaka.
A kako možeš molim te to porediti uopšte? Pjevanje nacionalističkih pjesama koje znamo kakvu pozadinu imaju i u kakvo se vrijeme pjevaju.Takve pjesme nemaju nikakve veze sa religijom niti sa zdravim razumom.Klasične četničke pjesme srpskih vojvoda ili o srpskim vojvodama koji su kroz historiju klali ,ubijali,silovali,palili...
Jel možeš sad porediti to dvoje i kakve efekte ima pjevanje ovih dvaju "pjesama".
Ja lično ne podržavam pjevanje te pjesme koju si pomenuo da manijaci pjevaju ali porediti pjevanje te pjesme i ovih koje sam ja naveo da pjevate JE NEUPOREDIVO !
Željo - My first love!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 apr 2011, 16:25

Ovdje treba nemlosrdno brisati komentare koji nemaju veze sa FK Zeljeznicar. Pogotovo ako su od provokatora, starih ili novih, svejedno.
Dodjes da cujes nesto pametno, da diskutujes sa navijacima ali, naletis na nekog klinju koji provocira a kojem je mozda 12 godina i iznerviras se. A kako i ne bi.

Pokusavao sam vise puta i na vise razlicitih tema. Namucis se, ostavis kvalitetan komentar, citiras nekog.... kasnije par osoba zatrpaju taj komentar glupostima i skontas da gubis vrijeme.
Nije cudno sto nam je fudbal gdje i jeste. Ljudi ga samo koriste da bi postigli nesto drugo. Zalosno.
Ovdje ni 200 Moderatora nije dosta. Jos su gori oni koji zele ispasti duhoviti. Ponekad se nasmijati nije lose, ali nekad 90% komentara zna biti neka fol zaebancija.
Meni kad je do humora, odem na neku stranicu sa vicevima ili smijesnim slikama. Ovdje sigurno ne dolazim zbog toga.

Od sada cu da prozivam sve duhovite i sve slicne njima. Nisko cemo se udarati sve dok nekom ne dosadi ili neko bude banovan. Vjerovatno cu to biti ja jer iz dana u dan mi zivci popustaju.

Danas uzimamo Drinu a Zrinjski uzima Borac jer valjda nemaju obraza pustiti ih poslije one sramote od sudjenja.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 16 apr 2011, 16:32

SamoZeljo je napisao/la:Ovdje treba nemlosrdno brisati komentare koji nemaju veze sa FK Zeljeznicar. Pogotovo ako su od provokatora, starih ili novih, svejedno.
Dodjes da cujes nesto pametno, da diskutujes sa navijacima ali, naletis na nekog klinju koji provocira a kojem je mozda 12 godina i iznerviras se. A kako i ne bi.

Pokusavao sam vise puta i na vise razlicitih tema. Namucis se, ostavis kvalitetan komentar, citiras nekog.... kasnije par osoba zatrpaju taj komentar glupostima i skontas da gubis vrijeme.
Nije cudno sto nam je fudbal gdje i jeste. Ljudi ga samo koriste da bi postigli nesto drugo. Zalosno.
Ovdje ni 200 Moderatora nije dosta. Jos su gori oni koji zele ispasti duhoviti. Ponekad se nasmijati nije lose, ali nekad 90% komentara zna biti neka fol zaebancija.
Meni kad je do humora, odem na neku stranicu sa vicevima ili smijesnim slikama. Ovdje sigurno ne dolazim zbog toga.

Od sada cu da prozivam sve duhovite i sve slicne njima. Nisko cemo se udarati sve dok nekom ne dosadi ili neko bude banovan. Vjerovatno cu to biti ja jer iz dana u dan mi zivci popustaju.

Danas uzimamo Drinu a Zrinjski uzima Borac jer valjda nemaju obraza pustiti ih poslije one sramote od sudjenja.
Tako i jest buraz.Al ne mogu povuče me uvijek,ne mogu da šutim ,to me je uvijek ...balo..

A danas pobjeda ne bi trebala biti upitna ali samo uz ozbiljan pristup,kao i protiv Leotara i donekle Zvijezde..
Željo - My first love!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 apr 2011, 16:33

kamiondzija je napisao/la:$ ја $ $ % $?
$ $ & & о ' & у р в а о %?
" наравно овај пост - " " $ јер наравно 90% " " за / " све " / се ". " наравно $ ' ? " о " а ' ' " о " " & у $. " $ ово $ " " & " вас ",јер за % групу ' ? је у $ "," се ? застава,трансова,",'! Па & $ " о ?.Прво $ & па $ у $,& $ ?. ;)
e hajmo sad konkretno. kojih zastava, kojih transova, kojih pjesama, kojih grafita...? čekam.

željo je uvijek bio i uvijek će biti klub svih ljudi dobre volje bez obzira na naciju i vjeru, i dovoljno je pogledati imena u sastavu da to bude jasno.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 apr 2011, 16:47

nema razloga da te banuju. molim te, pređi na konkretno, na citate i slike. jer ja otkad sam se učlanio na ovaj forum bezuspješno čekam da mi vi iz banjaluke i zvornika postavite sliku turske zastave na željinoj utakmici.

i naravno da je grb kotromanića grb bosanske srednjevjekovne države i republike BiH. šta bi drugo bio?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 apr 2011, 16:50

Arsenalisation je napisao/la:Igrajte "dvicu" sudi Kuljaninovic iz Banovica,sad mi rece jedan igrac Buducnosti da je 100% na Zelju... ;)
Inace, glavni sudija je Goran Paradžik iz Ljubuškog a jedan od pomocnih je Zikret Kuljaninović. Nije valjda doslo do toga da pomocnici sredjuju utakmicu .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 apr 2011, 16:50

Hajd Željo zabi gooool, samo tebi pjevamooooooo... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 16 apr 2011, 17:02

Hajde Lazareeeeee :roll:

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 16 apr 2011, 17:05

24’

Željo imao još jednu priliku u Zvorniku. Prodor Stanića, sjajn ubačaj, ali je Prebiračević ispred Popovića izbacio u korner.

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 apr 2011, 17:08

ne slusam radio(mrzim ga jos iz rata),kakvi smo u zvorniku?

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 16 apr 2011, 17:10

zolaTM je napisao/la:ne slusam radio(mrzim ga jos iz rata),kakvi smo u zvorniku?
ovaj na RTRS-u kaze da su snage izjednacene te da su ocekivali vise od drugoplasiranog tima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 apr 2011, 17:11

Solidni, ima nekih poluprilika na obje strane, ali još uvijek ništa konkretno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 apr 2011, 17:13

hvala ljudi,bice nesto valjda

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 16 apr 2011, 17:15

40' Drina - Zeljeznicar 0:0
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 16 apr 2011, 17:18

37. min: Višća je odlično prošao sve prepreke, centrirao u kazneni prostor domaćih, no Lazar Popović je u padu uspio pogoditi samo Prebiračevića, i lopta je otišla u korner... Drina - Željezničar 0:0...
TM87

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 16 apr 2011, 17:23

43’

Početni sastavi u Zvorniku:

DRINA: Maksimović, Lazarević, Mihajlović, Sredojević, Prebiračević, Kutlačić, Krezović, Jaranović, Ležajić, Jaranović, Ćulum.

ŽELJEZNIČAR: Šehić, Svraka, Ćulum, Marković, Bogičević, Višća, Popović, Stanić, Čolić, Nyema, Jamak.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Pact1921, ristagrad i 32 gosta.