Premijer liga BiH - aktuelno
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ažurirano.

-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jel mi se to cini ili je trebalo 10+ godina neosvajanja trofeja od strane Zelje da bi ih gradski rival konacno "prestigao"?
Jel mi se to cini ili oni FAKAT tvrde da imaju najvise navijaca? Pa valjda je posjeta i clanstvo mjerilo?
Jel mi se to cini ili oni FAKAT svojataju KK Bosna kao nesto "njihovo"?
Ko god bude ulazio u raspravu s njima u vezi ovih tema je gori od njih.
Jel mi se to cini ili oni FAKAT tvrde da imaju najvise navijaca? Pa valjda je posjeta i clanstvo mjerilo?
Beus je jači

- robertkosar
- Kontakt:
Hajde manijace pred kosevo i poljubi gospodina Mirvica u ruku i zahvali mu se za europuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 15:48Jel mi se to cini ili je trebalo 10+ godina neosvajanja trofeja od strane Zelje da bi ih gradski rival konacno "prestigao"?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
IMResurrected
- Kontakt:
Sjajno delegiranje. Bice bas veselo u Posusju i Sirokom 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Odgovorio sam ti zbog ovog prcenja majki sestru ti sprcim. Vazno je da vi stanenete haha smijesni ste u svakom pogledu,ja dobijam 20 maraka al ti zato punim ukucane redovno.PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:38Botu šta si se upalio vidiš da je istina čim tako reaguješ. Dogovorili ste jašta ste nego dogovorili. Prvu sa četnicima, drugu sa ustašama koji su vam Vedrana ubilii za popišani komad metala. Vi ste politički i svakakav klub, najodvratnije smrdljive balije koje bi majku prodale. Ovdje ne govorim za Horde koje su se ogradile od svega nego za vas botove i taj odvratni klub. Naša grupa nije ugašena jer se grupe ne gase **** obijanjem brava u ranu zoru ali kada več vučeš za jezik tu ste slični jer ni jedni ni drugi ne stajete na autoputu rivalskoj grupi. Majke ti se kurave naprčim botu kako se blamirate za trideset ili četrdeset maraka koliko več dobijate glumeči majmune na internetumosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 05:52Karn.em ti cijelu lozu i sve sto imas u kuci,nemoj se sta naljutiti svega ti. Ne surujemo sa bilo kim,nemamo potrebe da u dvije tekme bilo sta dogovaramo sa SB jer u dvije tekme bi bilo koga u ovoj ligi izbacili,nismo smrdljivi,politcki Velez sa ugasenom grupom koja je ostala bez svih transova. Ajde sad kod Niksica opet prosite,mozda i pogodite sa nekim.igracem a ne da bacate pare u bunar.PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:07
Botu zašto pjeniš? Pa nismo vam mi krivi jer šurujete sa ustašama i četnicima. Prodajete bodove za popišanu salataru kupa. Vi ste sramota ove države prčimo vam majku. Igrajte i dobijte nas boli nas **** mazlume jedan. Bolje je časno razigravati sa Stupčanicom nego sa dušmanima se dogovarati
-
19vendetta87
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:15
Sestru ti sprcim... al ti zato punim ukucane redovno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vegetice dzaba me citiras,budale samo blokiram,nemoj se sta naljutiti.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa prvi je ovaj Pletara poceo pominjati clanove porodice navijacima Sarajeva. Papak.
-
19vendetta87
- Kontakt:
S obzirom da je kup ,, naštiman " kako kažu štrumfovi, hoće li ići u Evropu ako ne budu treći ? Mislim hoće li imati obraza da idu ?robertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:00Hajde manijace pred kosevo i poljubi gospodina Mirvica u ruku i zahvali mu se za europuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 15:48Jel mi se to cini ili je trebalo 10+ godina neosvajanja trofeja od strane Zelje da bi ih gradski rival konacno "prestigao"?
Ko god bude ulazio u raspravu s njima u vezi ovih tema je gori od njih.![]()
Mi dodamo malo gasa i novi šampion je...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Strumfovi sa sjeveraOvom prilikom izdajemo saopštenje svim navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo i javnosti, da u slučaju osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine, isti nećemo slaviti. Razlog koji je prethodio toj odluci su malverzacije koje se dešavaju u klubu i oko kluba.
Grupi koja je podrška Sarajevu skoro 40 godina je ispod časti da slavi trofej unaprijed dogovoren, pogotovo kada se radi o klubu i mjestu u kojem je naš brat sa tribine izgubio svoj život.
Budite sigurni da znamo sva dešavanja u i oko kluba.
Igrači i stručni štab i dalje imaju podršku grupe.
SARAJ’VO JE ŽIVOT NAMA
NE STANICA PROLAZNA!
- robertkosar
- Kontakt:
Horde Lažovalet3 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:55Strumfovi sa sjeveraOvom prilikom izdajemo saopštenje svim navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo i javnosti, da u slučaju osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine, isti nećemo slaviti. Razlog koji je prethodio toj odluci su malverzacije koje se dešavaju u klubu i oko kluba.
Grupi koja je podrška Sarajevu skoro 40 godina je ispod časti da slavi trofej unaprijed dogovoren, pogotovo kada se radi o klubu i mjestu u kojem je naš brat sa tribine izgubio svoj život.
Budite sigurni da znamo sva dešavanja u i oko kluba.
Igrači i stručni štab i dalje imaju podršku grupe.
SARAJ’VO JE ŽIVOT NAMA
NE STANICA PROLAZNA!![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nikako im ne ide toManijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 15:48
I prije su prisvajali KK Bosnu, al im to nikad nije islo od ruke.
Koliko velikih Zeljinih navijaca je bilo, ima ih i sad i bice ih ubuduce na tekmama Bosne al realno ima i ovih koji upravo zbog tog njihovog perfidnog svojatanja ne podrzava KK Bosnu.
Pa njima je Vucko jedno vrijeme bio maskota na stadionu, nesretnici nista svoje nemaju pa na ovakve nacine pokusavaju
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 15 maj 2025, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Neka se Horde ne ljute ali ovim zadnjim potezima ste pali u rang Fukara.
Ne idete na finale koje 10000% nije naštimano i ne slavite trofej koji je mozda najteže osvojen do sada od svih, lažno optužite svoj klub za namještanje, ne iznesene dokaze a onda za 3 dana idete na revijalnu utakmicu koja će biti odigrana pod ručnom jer vas Velež samo tako i može pobjediti i hoće. Kakvi prenosi.
Ne idete na finale koje 10000% nije naštimano i ne slavite trofej koji je mozda najteže osvojen do sada od svih, lažno optužite svoj klub za namještanje, ne iznesene dokaze a onda za 3 dana idete na revijalnu utakmicu koja će biti odigrana pod ručnom jer vas Velež samo tako i može pobjediti i hoće. Kakvi prenosi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To je klaun jedan, ne treba ga za ozbiljno uzimati.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:21mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:15
Sestru ti sprcim... al ti zato punim ukucane redovno.![]()