Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nikakvih naznaka ko će biti novi trener
Budale su ako vrate budalu Contea
Budale su ako vrate budalu Contea
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
A conte je budala zato sto evo sa 3 razlicita kluba u italiji osvaja titulu, i usput osvojio englesku?
To vracanje i ne vracanje starih smo davno pogazili i tu ne treba uopste komentarisati.
Izmedju contea i tudora biram contea 100 puta od 100.
Mokri snovi klopp, zidane i tako to su za nas samo snovi.
To vracanje i ne vracanje starih smo davno pogazili i tu ne treba uopste komentarisati.
Izmedju contea i tudora biram contea 100 puta od 100.
Mokri snovi klopp, zidane i tako to su za nas samo snovi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Shane Van Aarle ce biti dobar igrac ako ga istrpe i ne prodaju cim budu mogli 

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakva propast za Hojsena jebote, ode mali u Real boli ga kita
Vratiti Kappu pod hitno za dresove, ovaj Adidas nije normalan šta radi
Barem smo dodatno zaradili
Vratiti Kappu pod hitno za dresove, ovaj Adidas nije normalan šta radi
Barem smo dodatno zaradili

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ko nam fali protiv Udina? Kalulu zbog crvenog, ima li neko 5 žuti?
Yildiz se vraća pa bi napad trebao biti kompletan.
Odbrana Gati, Veiga, Mckenzie na beka...
Yildiz se vraća pa bi napad trebao biti kompletan.
Odbrana Gati, Veiga, Mckenzie na beka...
Thuram, Savona
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Al Savona
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto niko ne prica da je zadnjih 10 utakmica Fagioli najgori igrac Fiorentine i da ga izgleda nece otkupiti.
Kean zadnjih 8 nije dao gola za Fiorentinu.

Pa imamo i svojih problematuzlak1987 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 23:43Sto niko ne prica da je zadnjih 10 utakmica Fagioli najgori igrac Fiorentine i da ga izgleda nece otkupiti.
![]()

A doci ce opet brzo vrijeme kad nam se natovare arthur i drustvo na platnu listu

Milik je produzio, to je barem jedna briga manje

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo bi već ličilo na nešto, ali pusti snovi
MANIJACI JUG 1987
pa nije menadzer 

-
- Kontakt:
Juventus je tako izgubljen klub i to se neće riješiti ni odlaskom Tudora ni Giuntolija. Elkann treba ili zovnuti Andreu ponovo, ili prepustiti klub nekom ko ima jasne ideje.
Kad sve saberemo i oduzmemo Giuntoli je imao nekih pogodaka (Kalulu, Di Gregorio, Thuram), ali sam njegov promasaj s tjeranjem Huijsena i dovođenjem Kellija je najveći u historiji ovog kluba i sam po sebi zasluzuje ne otkaz...nego krivicno gonjenje. To je bukvalno ko da pucaš sebi u obje noge i onda pokušavaš trčati. Vidim kao sljedeći ukaz genija izabrao je da ne kupi malog Cisca. Pa to dijete dok nije nepravedno zakucano za klupu je bio naš najbolji igrač, a dok je on igrao iole smo bili u igri u svim takmičenjima.
Dalje, izbor Tudora za vatrogasca je također diskutabilan, a još diskutabilnije je bilo kakva polemika o tome treba li ostati ili ne...ne saj Bože!
Sve u svemu, svjetlo na kraju tunela se ne nazire još uvijek.
Kad sve saberemo i oduzmemo Giuntoli je imao nekih pogodaka (Kalulu, Di Gregorio, Thuram), ali sam njegov promasaj s tjeranjem Huijsena i dovođenjem Kellija je najveći u historiji ovog kluba i sam po sebi zasluzuje ne otkaz...nego krivicno gonjenje. To je bukvalno ko da pucaš sebi u obje noge i onda pokušavaš trčati. Vidim kao sljedeći ukaz genija izabrao je da ne kupi malog Cisca. Pa to dijete dok nije nepravedno zakucano za klupu je bio naš najbolji igrač, a dok je on igrao iole smo bili u igri u svim takmičenjima.
Dalje, izbor Tudora za vatrogasca je također diskutabilan, a još diskutabilnije je bilo kakva polemika o tome treba li ostati ili ne...ne saj Bože!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najveća fula u historiji kluba je prodaja Tijeri Anrija ArsenaluUmjetnikZijad je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:18Juventus je tako izgubljen klub i to se neće riješiti ni odlaskom Tudora ni Giuntolija. Elkann treba ili zovnuti Andreu ponovo, ili prepustiti klub nekom ko ima jasne ideje.
MANIJACI JUG 1987
U top 3 je i drzanje 3 godine najvece prevare u liku allegrija.
Prvi otkaz koji je dobio je bilo zbog jasnog raspada njegovog sistema koji nije mogao opstati. I onda ga vracas i dajes mu 3 nove godine gubljenja vremena
Prvi otkaz koji je dobio je bilo zbog jasnog raspada njegovog sistema koji nije mogao opstati. I onda ga vracas i dajes mu 3 nove godine gubljenja vremena
Huijsen je prenapuhan u Engleskoj. I u Juveu i Romi je pokazao da je soft, doslovno Ruganijeva kopija, zna biti opasan u napadu, a u odbrani ima velike rupe, fizički pri tome opet nije na nivou stopera, premrsav. Vidim upitnike u uklapanju njegovog stila u Real, ali to je već njihov problem.
Nije tu toliko igrački gubitak koji se spocitava Juventusu, bar ne od mene, koliko je to finansijski, Juventus ga proda za 17, a jbeni Burnemouth za 50. I naravno druga stvar je Kelly umjesto njega za vise para.
Juventus svakako fula sa mladim igračima prilicno, od tima koji je u svom rosteru imao desetak u21 finih igrača i dicio se uspjehom B ekipe se sveo na Kenana.
Pri tome je toksična sredina uništila i one koji su dosli kao Chico, nisu sposobni prepoznati talena ni da im samar opali.
Nije tu toliko igrački gubitak koji se spocitava Juventusu, bar ne od mene, koliko je to finansijski, Juventus ga proda za 17, a jbeni Burnemouth za 50. I naravno druga stvar je Kelly umjesto njega za vise para.
Juventus svakako fula sa mladim igračima prilicno, od tima koji je u svom rosteru imao desetak u21 finih igrača i dicio se uspjehom B ekipe se sveo na Kenana.
Pri tome je toksična sredina uništila i one koji su dosli kao Chico, nisu sposobni prepoznati talena ni da im samar opali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Leoni je bolji igrac od Huijsena!Pogba je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:38Huijsen je prenapuhan u Engleskoj. I u Juveu i Romi je pokazao da je soft, doslovno Ruganijeva kopija, zna biti opasan u napadu, a u odbrani ima velike rupe, fizički pri tome opet nije na nivou stopera, premrsav. Vidim upitnike u uklapanju njegovog stila u Real, ali to je već njihov problem.
To ce se pokazati kroz vrijeme, a nama Huijsen sa onakvim roditeljima nije trebao, jako odvratne pojave!
Max Allegri
-
- Kontakt:
Čuj ovoga sa roditeljima, ko da ih poznaje, ko da su kućni prijatelji!? Ou maj gad...
Bože baci ciglu i budi pravo precizan!!!
Bože baci ciglu i budi pravo precizan!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.