nego je li prpa??

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Mene samo ovaj Messi sikira. Lud frajerUPS je napisao/la:Nego ljudi sta mislite - moze li real veceras iznenaditi i pobjediti?? je li to uopste moguce?
nego je li prpa??eto messija
Nedavno su bila neka istrazivanja u kojima je dokazano da je Pepe najbrzi stoper na svijetu pa ti vidiRaul_64 je napisao/la:Ma ako je mislio na Lassa isti qurac,mozda i gori...jest da je Khedira bio izgubljen na Nou Campu(kao i svi manje vise) ali i Lass nije nista bolji...ovaj njegov presing gdje trci ko muha bez glave bez zonskog pokrivanja moze proci protiv nekoga...ali protiv barcelona ne moze...sa kratkim pasovima,tik-tak ne bi bio nikakav faktor...Toxicity je napisao/la:A brate nemožeš tako za Khediru, stvarno je odlično pojačanje, čovjek od zadatka što bi se reklo, niti gubi lopte, niti komplicira puno a odradi lavovski posao u veznom redu. Sad što nema kontrolu lopte kao Xabi hebiga, nadopunjuje to trkom i zalaganjem, a još nismo vidjeli najbolje od njega 100 %
Mozda bi Pepe to odradio najbolji posao...mada i on na prvu izgleda "prespor" za takvu pozciju ali Pepe je svoje najbolje partije odigrao na poziciji zadnjeg veznog...pokazao je zavidnu fizicku spremu gdje je u svim dosadasnjim utakmicama mogao trcati bez prestanka 90 minuta...nije ispadao kao Lass a vec kad dodje u duel tu pokazuje odilike stopera i bez problema dobiva isti..
a iako izgleda kao sirovina ima on osjecaja za igru,cesto prolaze njegove dijagonale iz odbrane...evo npr. protiv Marseja prosle godine je poslao jednu od 60,70 metara i pripremio gol Ronaldu...
Znaci Xabi malo ispred da ne mora se toliko trositi u defanzivnim zadacima,znaci da bude pravi playmaker(nas Xavi) samo naravno da bi on i dalje pokrivao ogroman dio terena...a Pepe kao zadnji vezni ima toliko prednosti,cesto smo vidjeli kada se Cambiaso u Interu ubacuju kao 3 stoper i tu igra odredjeno vrijeme...
+ jaci u skoku(i u odbrani u u napadu) a mozda bi tu pravio manje gluposti...
sigurno bi pravio manje jer mu pozcija dopusta da vise puta klepne igraca a da ga ne sankcionisu...ne bi ga klepao u 16 metara uglavnom.
[youtube][/youtube]Mulder je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ljepota!
Sta bih ja sad trebao, stavit' onu 11-1, jel ...DAVID VILLA 7' je napisao/la:[youtube][/youtube]Mulder je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ljepota!
Gdje nije
Onu sto su vojnici igrali ?Mulder je napisao/la:Sta bih ja sad trebao, stavit' onu 11-1, jel ...DAVID VILLA 7' je napisao/la:[youtube][/youtube]Mulder je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ljepota!
Gdje nije![]()
Hoće.Nail for Real je napisao/la:Jeste.
Ovaj ce vojnik odluciti utakmicu.
to ko neka ironija lave...sa rollsom...L_blancos je napisao/la:Nedavno su bila neka istrazivanja u kojima je dokazano da je Pepe najbrzi stoper na svijetu pa ti vidi
znaci sa navodnicima kazem da je mozda spor za poziciju zadnjeg veznog...Raul_64 je napisao/la:mada i on na prvu izgleda "prespor" za takvu pozciju ali Pepe je svoje najbolje partije odigrao na poziciji zadnjeg veznog..
Znaci ako nebude islo Davida uvijek se mozemo nadati da ce Alibol pospremiti jedan u svoju mrezuL_blancos je napisao/la:Btw ne da mi se sad trazit al negdje sam predvidio da ce Albiol igrati radi Davida.
Da i ovo razrjesimo...DAVID VILLA 7' je napisao/la: Onu sto su vojnici igrali ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.