Al bi se zaje.bo ako ode u Schalke ili Dortmund,obadva su bolja od City-ja,pogotovu Dortmund.88000 je napisao/la:DZEKSON AKO DANAS NE ZABIJE NEKA PAKUJE KOFERE,,,I NAZAD U NJEMACKU,,SALKE,,DORTMUND,,
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
ZATO I KAZEM,,,NJEMACKA JE NJEGOV LEVELPasodzigera je napisao/la:Al bi se zaje.bo ako ode u Schalke ili Dortmund,obadva su bolja od City-ja,pogotovu Dortmund.88000 je napisao/la:DZEKSON AKO DANAS NE ZABIJE NEKA PAKUJE KOFERE,,,I NAZAD U NJEMACKU,,SALKE,,DORTMUND,,
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, i to. U početku su letjeli, no kako je vrijeme prolazilo, splasnuli su i eto ga na. Osjeti se zamor materijala, trener to ne vidi, važnije je složiti dva šala u nekoj lijepoj kombinaciji, ili obući kakav dobar kaput, a i u ekipi sigurno ima razdore - Tevez želi otići, idiot gađa suigrače strelicama za pikado, neki se oblokavaju i tako. Džeko je na kraju došao u lošem trenutku, ali ovo može biti dobro. Šest mjeseci prilagodbe na engleski stil igre, pa onda prolazak kompletnih priprema, sa nadam se, novim trenerom i nekoliko novih suigrača, i onda LP i lov na naslov u Premiershipu.Pasodzigera je napisao/la:Koliko je Tevez dao golova u drugom dijelu sezone?
Davo je golove u prvo dijelu dok je ekipa igrala bolje,kad ekipa ne igra,i njemu je kapak,malo mozak ukljucis i da pocnu vijugice raditi. Dzeko ne moze igrati za ekipu koja nema dobra krila i veznjaka,a to City NEMA,ili si ti mozda to negdje vidio da ima?
Hayley <3
Haha ovaj 88000 je legenda, lik ne gasi caps lock. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ima li neko dobar link za vecerasnju utakmicu?
Cartman je napisao/la:Haha ovaj 88000 je legenda, lik ne gasi caps lock.
Samo djeci u vrticu koriste CAPS LOCK jer nisu naucili mala slova, pa predpostavljam da je i on na tom nivou.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Sta ce ti link,imas na SPORT 1 ,bivsi DSF direktan prijenos,a sutra je Stoke City na istom kanalu.k_c je napisao/la:ima li neko dobar link za vecerasnju utakmicu?
ooo superrr, potpuno sam zaboravio za taj program. Oni uvijek prenose ove engleske kupove.Pasodzigera je napisao/la:Sta ce ti link,imas na SPORT 1 ,bivsi DSF direktan prijenos,a sutra je Stoke City na istom kanalu.k_c je napisao/la:ima li neko dobar link za vecerasnju utakmicu?
Dzeko uvijek zabija Unitedu

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
Zabice ga i Unitedu i Vidanuszlaja je napisao/la:ooo superrr, potpuno sam zaboravio za taj program. Oni uvijek prenose ove engleske kupove.Pasodzigera je napisao/la:Sta ce ti link,imas na SPORT 1 ,bivsi DSF direktan prijenos,a sutra je Stoke City na istom kanalu.k_c je napisao/la:ima li neko dobar link za vecerasnju utakmicu?
Dzeko uvijek zabija Unitedu

Za sve one koje nemaju kablovsku ili digitalnu,a imaju internet i neznaju kako da gledaju city vs man utd i mnoge druge tekme evo jedan prijelog:k_c je napisao/la:ima li neko dobar link za vecerasnju utakmicu?
-znaci otvoris internet explorer (preporucio bi da nepokusavate u mozili jer nemoze da otvori),zatim ukucas http://livetv.ru/rs/allupcoming/ i voljati sebi izabrat sta hoces za gledat !;)
Jos jedna vazna stvar prilikom odabira utakmice koju zelite gledat pisat ce vam:
Prenosi koji mogu direktno u internet pretraživaču da se gledaju i Prenosi koji mogu da se gledaju korišćenjem nekog softvera
Ja bi vam preporucio opciju "Prenosi koji mogu da se gledaju korišćenjem nekog softvera " ,i
da skinete sopcast(program mozete skinuti ovdje http://sopcast.en.softonic.com/download),ja preko njega gledam i nema nikakvih problema (nekad malo zapne ali nista strasno,za razliku od livestrimova)
Pozdrav
pozdrav
Zadnja izmjena: maston, dana/u 16 apr 2011, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Nadam se, da ce Dzeko danas ponovo zabiti MU, dao im je ta 2,5 gola u 3 utakmice, kao sto neko rece. 
Stvarno se nadam za njega, ali iskreno ne ocekujem mnogo. MC je mnogo toga, ali nije tim, veze sa vezom nema, nabijanje lopte koja covjeka pravo smori. Ali eto mozda danas bude, zahvaljujuci nekom cudu, drugacije.

Stvarno se nadam za njega, ali iskreno ne ocekujem mnogo. MC je mnogo toga, ali nije tim, veze sa vezom nema, nabijanje lopte koja covjeka pravo smori. Ali eto mozda danas bude, zahvaljujuci nekom cudu, drugacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma najbolja stranica za stream-ove je http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
PostenoCeMa je napisao/la:ma najbolja stranica za stream-ove je http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football

Svako ima svoj odabir ja sam napiso, pa sad kome je sta volja nek izvoli.Nebi valjalo da imamo svi iste ukuse

Poz..

- NoName
- Kontakt:
City je igrao dobro prošlu utakmicu u ligi protiv Uniteda tako da se nadam da bi i danas mogla da bude dobra utakmica. Jedino što me muči je to da li će Edin igrati od prve minute, malo me žuljaju izjave Mancinia da "Baloteli može sam da pobjedi United ako bude fokusiran" a sumnjam da će obojica biti u timu jer je strateg izjavio da "Primarno treba sačuvati svoj gol a i pobjeda od 1:0 ili pobjeda na penale je ipak pobjeda". Tako da... Ali opet, vidjet ćemo uskoro.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
u koliko je sahata tekma??' nisam upucen. halalite..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
18.15adnan_hzsa je napisao/la:u koliko je sahata tekma??' nisam upucen. halalite..
opet na klupi u pm..... j.... mu ja johnsona i balotelia... cc cc cc ne mogu da vjerujem
4-IN-A-ROW
Nema Edina u prvoj postavi.... e daj boze da im Manchester uvali 5 komada i da ovaj debil od trenera dobije otkaz... ne zato sto nema dzeke nego zato sto ne moze igrati sa jednim spicem protiv Manchester United-a. Fuj!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Barry, Yaya Toure, Silva, Adam Johnson, Balotelli ...

Realno nakon onoga sto je pokazao protiv Liverpoola, ne moze ocekivat da igra od pocetka jos jednom. Nije ni Balotelli bio nista bolji, ali jest u ranijim utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.