Mislim da ste isto tako govorili kad ste igrali protiv Zelje pa sta bi,dobiste,mozete i u Sirokom makar bod,ali jos jednom kazem uz posteno sudjenje.harry_90 je napisao/la:Da ponovimo igre kao protiv Zeljeznicara i Leotara mozemo se nadati bodovima sa ovog gostovanja,ali tesko,preuzeo ih je Sliskovic,imali su par kikseva na pocetku proljetnog dijela,mislim da niko vise nece odnijet bodove sa Pecare.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nadat se postenom sudjenju i da igra bude na nivou prethodna dva meca na gostovanjima.Da nismo gubili bodove protiv sarajeva i zrinjskog sad bi bili treci na tabeli.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
orah, kocka ... separisan .. kakav trebafukara87 je napisao/la:Sutra dolazim po ugaljneutralan__ je napisao/la:Haj ne se.rifukara87 je napisao/la:Buducnost bez Zrnanovica je rupa u odbrani, a jos da dodam da nema trenera Munevera Rizvica tako da nepise im se dobro ....AJMOOO MUJKICUUUU,jesmol se dogovorili nesto??
sa svojom trokolicom haha
1947!
bilo bi dobro onaj sitni ugalj za grijanja 
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 16 apr 2011, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Uzeli smo bodove Želji, ništa nije nemogućeharry_90 je napisao/la:Da ponovimo igre kao protiv Zeljeznicara i Leotara mozemo se nadati bodovima sa ovog gostovanja,ali tesko,preuzeo ih je Sliskovic,imali su par kikseva na pocetku proljetnog dijela,mislim da niko vise nece odnijet bodove sa Pecare.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- neutralan__
- Kontakt:
Eh jbg to je fudbal,mi da nismo sad u proljetnom dijelu sezone gubili bodove kod kuce,bili bi u dobroj situaciji da sacuvamo status premijerligasa,ali jbg sta ces.harry_90 je napisao/la:Nadat se postenom sudjenju i da igra bude na nivou prethodna dva meca na gostovanjima.Da nismo gubili bodove protiv sarajeva i zrinjskog sad bi bili treci na tabeli.
Da vas nije sudija zeznuo protiv zrinjskog,i da ste uzeli mec,mogli bi ste se nadat opstanku u ligi,ali ovako tesko.
Nije nemoguce,ali bice tesko.Frutek je napisao/la:Uzeli smo bodove Želji, ništa nije nemogućeharry_90 je napisao/la:Da ponovimo igre kao protiv Zeljeznicara i Leotara mozemo se nadati bodovima sa ovog gostovanja,ali tesko,preuzeo ih je Sliskovic,imali su par kikseva na pocetku proljetnog dijela,mislim da niko vise nece odnijet bodove sa Pecare.![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Pa da to i ja govorim,da smo ih dobili borili bi se i dalje za opstanak,ali ovako je razlika prevelika.
- Giallorossi
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Sto ovi na ss.ba kasne.Giallorossi je napisao/la:1:0 Bekic..
evo i ja sam vidio 1-0 je Bekic je strijelac, s.s.ba uvjek kasni
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
14’fukara87 je napisao/la:evo i ja sam vidio 1-0 je Bekic je strijelac, s.s.ba uvjek kasni
GOOOOL!
Almir Bekić postigao sjajan pogodak za Tuzlake u kantonalnom derbiju protiv Budućnosti iz Banovića.
Javili su oni odma za gol,samo sto nije upisan gore u promjene
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- neutralan__
- Kontakt:
Aha,jbg nisam gledao dole,tek dosao kuci i vidim 0:0,kad na livescore pise 1:0.miky_hz je napisao/la:14’fukara87 je napisao/la:evo i ja sam vidio 1-0 je Bekic je strijelac, s.s.ba uvjek kasni
GOOOOL!
Almir Bekić postigao sjajan pogodak za Tuzlake u kantonalnom derbiju protiv Budućnosti iz Banovića.
Javili su oni odma za gol,samo sto nije upisan gore u promjene
- neutralan__
- Kontakt:
Sta je ovo 1:0 i izgleda svi zadovoljni.
- neutralan__
- Kontakt:
Izgleda da se igra dok mi ne damo go.

EDIT:Evo kraj,komsije cestitam na pobjedi,sve najbolje u nastavku i da izborite Evropu.
EDIT:Evo kraj,komsije cestitam na pobjedi,sve najbolje u nastavku i da izborite Evropu.
Cestitke momcima na pobjedi.
Danas se navrsava druga godisnjica smrti Ervina Cejvanovica,bivseg kadeta FK Sloboda Tuzla.
Danas se navrsava druga godisnjica smrti Ervina Cejvanovica,bivseg kadeta FK Sloboda Tuzla.
- neutralan__
- Kontakt:
Ako bi samo mogao nesto ukratko da kazes o utakmici.Ili neko drugi.harry_90 je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi.
Osim gola Bekica,treba izdvojiti jos jednu njegovu sansu kada je pogodio stativu,Sloboda na pocetku ofanzivno krenulo,sto im se isplatilo 12-13 minuti golom Bekica,mada mislim da je loptu neko u skoku dirao,al eto njemu je gol pripisan.Sloboda se do kraja branila,gosti pokusavali preko kontri nesto da odrade,najblizi golu su bili kada je Slomic imao dobru sansu,ali Mujkic odbranio na nasu srecu.Ukupno 4 zuta na mecu,kod domacina pozutio Zoletic,kod gostuju trojica,zapamtio sam jedino da su dobili Smigalovic i Halilovic,treceg se ne mogu sjetiti.Buducnosti zelim sto brzi povratak u ligu,a Slobodi puno srece u narednom mecu protiv Sirokog,i da se vrate neporazeni.
Opa Tuzlaci na cetvrtom mjestu,cestitam,.Ocetel i vi sad za Zelju navijat u finalu,.pa do Europe preko lige,ako se Sirokom ne izrezira opet nekako 
- neutralan__
- Kontakt:
Hvala,znaci sve je bilo korektno,nego interesuje me koje po tebi kod nas bio najbolji?harry_90 je napisao/la:Osim gola Bekica,treba izdvojiti jos jednu njegovu sansu kada je pogodio stativu,Sloboda na pocetku ofanzivno krenulo,sto im se isplatilo 12-13 minuti golom Bekica,mada mislim da je loptu neko u skoku dirao,al eto njemu je gol pripisan.Sloboda se do kraja branila,gosti pokusavali preko kontri nesto da odrade,najblizi golu su bili kada je Slomic imao dobru sansu,ali Mujkic odbranio na nasu srecu.Ukupno 4 zuta na mecu,kod domacina pozutio Zoletic,kod gostuju trojica,zapamtio sam jedino da su dobili Smigalovic i Halilovic,treceg se ne mogu sjetiti.Buducnosti zelim sto brzi povratak u ligu,a Slobodi puno srece u narednom mecu protiv Sirokog,i da se vrate neporazeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.