Mora se priznati da je ako nista normalan lik za razliku od Kmecavca. Samo United izgleda odgovara sada za grijehe pocinjene pod Fergusonom i nema im spasa. Pogledaj samo kako McT i Antony igraju kako su otisli.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mora se priznati da je ako nista normalan lik za razliku od Kmecavca. Samo United izgleda odgovara sada za grijehe pocinjene pod Fergusonom i nema im spasa. Pogledaj samo kako McT i Antony igraju kako su otisli.
Najjace mi sto oni nekog prozivaju za trofeje covjek bi pomislio da po defoltu uzimaju titule svake sezone pogledas i vidis da im je ovo 2 titula u zadnjih 35 godinagigglessmoke je napisao/la: ↑12 maj 2025, 00:00Ove komplekse koje Arsenal svima nabija iako nikad ništa neosvaja medicinska literatura teško može da definiše. Kakva pacijentura, od ovoga foruma, pa nadalje. Prednjači ovaj gore retard koji godinama piše sam sa sobom, a ne je.be ga niko ni 1%, al’ je uporan do zla boga. Fakat dijagnoza.
Mene iznenađuje ovaj Finn, nisam znao da je ovoliko ekstremno glup lik. Problem fudbalskog kluba, nije osoblje, nije menadžer, nije kontekst sezone, nije kvalitet pojedinih igrača, nije nedostatak napadača, nije manjak proaktivnosti na tržištu, nisu vlasnici, nije loša sreća sa povredama u pojedinim momentima, sve to skupa nije nego su ljudi ispred TV ekrana.gigglessmoke je napisao/la: ↑12 maj 2025, 00:00Ove komplekse koje Arsenal svima nabija iako nikad ništa ne osvaja medicinska literatura teško može da definiše. Kakva pacijentura, od ovoga foruma, pa nadalje. Prednjači ovaj gore retard koji godinama piše sam sa sobom, a ne je.be ga niko ni 1%, al’ je uporan do zla boga. Fakat dijagnoza.
Zar ne bi ispaljen metak bio pokusaj, a pogodjena meta gol u ovoj njegovoj sizofrenoj logici?
Kad vidis ko sve pise ovdje, nije ni cudo.
Ma dobro, jasna mi je tvoja konstatacija. Ovo je više jer se narodski rečeno kaže bez ispaljenog metka kad nešto "ne pogodiš", a u ovom slučaju Arsenal nije pogodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.