Nemoj lagati sam sebe, barem za tebe znam da dugo pratis NBA.
2015te covjek u finalu ostao bez Kyriea i Lovea (i opet Goldenu sam otkinuo 2 tekme), 2021 ga sjebao onaj kreten Hill inace bi lagano bio repeat

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nemoj lagati sam sebe, barem za tebe znam da dugo pratis NBA.
jel ti mislis, kad bi ubacio Musu umjesto Brauna, da bi Denver bio bolja ekipa?
Velim, toliko veca klasa od Dzanana? U cemu je ovaj mlitavko bas toliko bolji od godinama ponajvece zvijezde Reala (MVP Eurolige itd.). Shvatam sistem, ali sta je individualno toliko bolji?
odbrana, iq, sampionski mentalitet, momak gine za svaku loptu kakvu god partiju imao, nema da losa partija utice na njegov pristup utakmici, slobodna, dobar bez lopte dobar u kontri s loptom, svasta nesto taj mlitavko ima sto koristi Denveru. za ostale ekipe i da li Musa ima mjesta, tesko kao starter po meni, jedino 6i igrac s klupe, lakse je integrisati Brauna u petorku nego Musu, dosta lakseNerminFatic je napisao/la: ↑11 maj 2025, 22:56Velim, toliko veca klasa od Dzanana? U cemu je ovaj mlitavko bas toliko bolji od godinama ponajvece zvijezde Reala (MVP Eurolige itd.). Shvatam sistem, ali sta je individualno toliko bolji?
pa jbg starter je u Nuggetsima a Musa nije ove sezone izabrana u najbolje petorke Eurolige, pa ti probaj skontati razliku, u te dvije petorke su igrači koji nisu postavili nikakav značajan trag u nba, osim donekle NunnNerminFatic je napisao/la: ↑11 maj 2025, 22:56Velim, toliko veca klasa od Dzanana? U cemu je ovaj mlitavko bas toliko bolji od godinama ponajvece zvijezde Reala (MVP Eurolige itd.). Shvatam sistem, ali sta je individualno toliko bolji?
Braun played basketball for Blue Valley Northwest High School in Overland Park, Kansas. As a senior, he averaged 27.8 points, 9.3 rebounds and 3.8 assists per game, leading his team to a third straight Class 6A state title He was named Mr. Kansas Basketball and Kansas Gatorade Player of the Year. He committed to playing college basketball for Kansas over offers from Kansas State, Illinois and Missouri, among others.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 23:15Braun je bio prva i druga opcija Kansasa kada su osvojili titulu prije par godina.
Ova uloga koju trenutno ima i koju obavlja čini ga jednim od najboljih role igrača u ligi i slijedi ga sigurno ugovor od 25+ miliona godišnje. Nema potrebe da ide negdje da bi bio "prva ili druga opcija", kada je našao svoje mjesto/ulogu u ligi i jako je cijenjen u tome što obavlja.
Pričamo o jednom od najboljih two-way role igrača u ligi, ne pričamo o nekom random liku koji ulazi sa klupe, opali 5 trica i izađe tipa Isaiah Joe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.