Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Zaje,bano ce biti bez Rooney-a danas ali ni njima neigra Tevez, tako da smo opet u prednosti. Ocekujem tvrdu utakmicu, jer ce se tako prije svega postaviti City, nisu po mom misljenju iskljuceni ni produzeci, uglavnom bice tesko, ali nadam se prolazu u finale. Ipak smo iskusniji i odigrali smo milion ovakvih utakmica!
GGMU
GGMU
- Thunderstruck
- Kontakt:
1-0. Ja zadovoljan 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
hahahha samo sto ovaj haris ne navija za vas voljeni klub ali ga mnogo postuje!Martex je napisao/la:ja.neron je napisao/la:@Martex
@Cartman
@haris334
@haris10
Imenjački lobi
Sta zadovoljan napit cu se ko stoka ako bude tako!Thunderstruck je napisao/la:1-0. Ja zadovoljan
Ja se najvise plasim Dzeke i Kolarova, ovaj prvi mora kat-tad da proradi a uzimajuci u obzir da je znao zabijati golove Unitedu strah me da se to ne desi danas dok strahujem od prekida Kolarova. Bit ce tesko u to nema sumnje, posebno bez Rooneya ali sta je tu je. Boze pomozi!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kako ce Dzeko da procepi ko Mr. Muscle 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
To se ti nadas, a stvarnost je drugacija!VELA je napisao/la:Kako ce Dzeko da procepi ko Mr. Muscle

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Bgm si ti opasan, Opijaš se nakon svakog trijumfa Uniteda. Postat ćeš ovisnikRooney88 je napisao/la:
Ja se najvise plasim Dzeke i Kolarova, ovaj prvi mora kat-tad da proradi a uzimajuci u obzir da je znao zabijati golove Unitedu strah me da se to ne desi danas dok strahujem od prekida Kolarova. Bit ce tesko u to nema sumnje, posebno bez Rooneya ali sta je tu je. Boze pomozi!

@VELA
Pročepit će Mr. Muscle samo ne znamo kad

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
I ti se nadas hibridu ne znas sigurno da li cete pobijeditihaxonja je napisao/la:To se ti nadas, a stvarnost je drugacija!VELA je napisao/la:Kako ce Dzeko da procepi ko Mr. Muscle![]()

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Svaka cast, sazrit ce ti momci pa kada budu u prvom timu biti ce na pravom nivou!
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Precijenjen igrac i nasao je sebi pravu ekipu ali ima ono pare ne mogu kupiti sve tj. velicinu ekipeVELA je napisao/la:Čileanac pristao doći u Manchester
http://sportsport.ba/ino_fudbal/times-s ... city/55256![]()
![]()

Tebi zadovoljstvo sa ovim mene provocirati!?

Ti si fakat hibrid vidis da je postavljeno na temu FCMU da tebe provociram poslao bih ti link na PP.haxonja je napisao/la:Precijenjen igrac i nasao je sebi pravu ekipu ali ima ono pare ne mogu kupiti sve tj. velicinu ekipeVELA je napisao/la:Čileanac pristao doći u Manchester
![]()
, SAF ce dovesti opet nekog anonimusa kao Chicharita pa ce od njega napraviti igracinu kao sto to radi vazda!
Tebi zadovoljstvo sa ovim mene provocirati!?![]()
Sad postao precijenjen igrac a svrsavate na njega
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Svaka cast bas si upravu!VELA je napisao/la:Ti si fakat hibrid vidis da je postavljeno na temu FCMU da tebe provociram poslao bih ti link na PP.haxonja je napisao/la:Precijenjen igrac i nasao je sebi pravu ekipu ali ima ono pare ne mogu kupiti sve tj. velicinu ekipeVELA je napisao/la:Čileanac pristao doći u Manchester
![]()
, SAF ce dovesti opet nekog anonimusa kao Chicharita pa ce od njega napraviti igracinu kao sto to radi vazda!
Tebi zadovoljstvo sa ovim mene provocirati!?![]()
Sad postao precijenjen igrac a svrsavate na njega

Citam ovo sto pisete i ne mogu se nacudit cast izuzetcima ali svaki post je neka provokacija upucena na stranu Manchester Cityja kojeg pojedinci cak ne zele nazvati imenom.Evo jedan prijedlog danas poslije utakmice ako izgubite nek se nadje jedan hrabar da to cestita na nasoj temi a ako mi izgubimo ja se prijavljujem da prvi budem koji ce cestitat na vasoj temi.Sigurni ste u pobjedu pa hajde da vidim ko pristaje na to.Al da se javi prije 18.15 h.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Evo ja prvi, cestitke od mene imas ako dobijete. Posteno?tevezito je napisao/la:Citam ovo sto pisete i ne mogu se nacudit cast izuzetcima ali svaki post je neka provokacija upucena na stranu Manchester Cityja kojeg pojedinci cak ne zele nazvati imenom.Evo jedan prijedlog danas poslije utakmice ako izgubite nek se nadje jedan hrabar da to cestita na nasoj temi a ako mi izgubimo ja se prijavljujem da prvi budem koji ce cestitat na vasoj temi.Sigurni ste u pobjedu pa hajde da vidim ko pristaje na to.Al da se javi prije 18.15 h.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Od tebe sam to i ocekivao svaka cast.Ok dogovoreno.....Rooney88 je napisao/la:Evo ja prvi, cestitke od mene imas ako dobijete. Posteno?tevezito je napisao/la:Citam ovo sto pisete i ne mogu se nacudit cast izuzetcima ali svaki post je neka provokacija upucena na stranu Manchester Cityja kojeg pojedinci cak ne zele nazvati imenom.Evo jedan prijedlog danas poslije utakmice ako izgubite nek se nadje jedan hrabar da to cestita na nasoj temi a ako mi izgubimo ja se prijavljujem da prvi budem koji ce cestitat na vasoj temi.Sigurni ste u pobjedu pa hajde da vidim ko pristaje na to.Al da se javi prije 18.15 h.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Reci mi otkad navijas za City, pa cu znat hocu li ti cestitat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Reci mi otkad navijas za City, pa cu znat hocu li ti cestitat.
Ma i sam znas kako to ide..Dodje Arap,dodje Dzeko i eto ga..Sutra ce tako doci u Blackburn i imacemo i navijaca Blackburna po forumu..Neces imati svakako potrebe da cestitas

ajmo manchester i bez rooneya mozemo do pobjede sigurno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.