Pa suludo je da dvije titule dobijete za zelenim stolom, da Muco kupo trecu i da pehar bude u Popaju, a da za cetvrtu Dino, Ibrakadabra i Kusturica zavrse pola lige nebil je uzeli, da javno prozivaju za aferu Punac, da Borac u finalu kupa ubacuje juniore nebil ovi promasili penale ( sto se i desilo ) i da vas Borac pusti, a onda kao slag na tortu pustite tekmu Sirokom i da se ti i tebi slicni pravite budale i kontate da ste posteni, a dramaticno ste kvarni kao klub i pritom jako licemjerni kao navijaci.jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:35Naravno da to kažem jer je nestvarno da grupa ovo objavi.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:23Sta kaze ova duska, da nije hakovan fejsbuk profil 'ordama![]()
Mislim malo razmisli i shvatit ćeš koliko je suludo.
Treba valjda da aplaudiram ovom saopstenju sta li da me ne bi neko našao negdje ? Daj molim te.
Ja bih imao problem da navijam za klub koji proda tekmu Sirokom nakon svega sto se desilo s druge strane tebi je nestvarno da su HZ to objavile. Sve jasno. Suti i poklopi se, realno.