ACF Fiorentina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: ACF Fiorentina

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 20:28

MaGiCa je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la: Nafurali se ljudi maksimalno ko i uvijek ... gdje god da gostujemo svi hoće da pobjede kako bi mogli unucima pričati kako su nekad davno dobili Juventus.

Gledam uprava kluba snizila cijenu karata za ovaj meč kako bi što više nabrijanih ljubičica došlo na stadion ... hejteri ljudi teški ko i ovaj Magica :D

Ja hejter? :roll:

Sorry matori, ali si me pomesao sa nekim. ;)

Jbga, ne vole vas. Ukrali ste im scudetto 1982e. Ukrali ste im i najboljeg igraca Italije svih vremena, koji je bio njihovo dete.

slika
:lol: :lol: jbte ovo je stvarno previse, moze li ista Juve uradit, da nije kradja, doping, podvala,skandal, mozel Juve kupit igraca da nije kradza, mozel Juve imat FIFA player of the year u svojim redovima da nije dopingovan, mozel Juve osvojit **** skudeto da nije ukraden, mozel Juve igrat 3 finala za redom i opet da lose predstavlja Italiju u Europi, moze li Juve po tebi ista sem zagorcavat ti zivot svojim kriminalom, a mozes li ti mozda ijedan post oko Juventusa realno napisat bez te tvoje mrznje, totalno sebe sam diskvalifikujes da ista napises o Juventusu, jer sve se svodi kod tebe na kradje, skandale ,doping, los Juve, smijesan si mi, svega mi :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 20:35

JuveSissoko je napisao/la: :lol: :lol: jbte ovo je stvarno previse,
:mrgreen:
moze li ista Juve uradit, da nije kradja, doping, podvala,skandal, mozel Juve kupit igraca da nije kradza, mozel Juve imat FIFA player of the year u svojim redovima da nije dopingovan, mozel Juve osvojit **** skudeto da nije ukraden,
Jako tesko. :mrgreen:
mozel Juve igrat 3 finala za redom i opet da lose predstavlja Italiju u Europi
Nisam to rekao. ;)
1)moze li Juve po tebi ista sem zagorcavat ti zivot svojim kriminalom, a 2) mozes li ti mozda ijedan post oko Juventusa realno napisat bez te tvoje mrznje,

1) Moze. 2) Mogu, jer ne mrzim nikoga.

totalno sebe sam diskvalifikujes da ista napises o Juventusu, jer sve se svodi kod tebe na kradje, skandale ,doping, los Juve,
Tvoje misljenje. Ne zelim da ga komentarisem. 8-)
smijesan si mi, svega mi :mrgreen:
Osecanja su obostrana. :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 apr 2011, 20:46

Magica zmaj si mi :D :D :D

Shvatam ja da je Napoli mali klub i da postoje kompleksi ali ne valja pretjerivati ... nije zdravo za psihu :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 20:48

L'Avvocato je napisao/la:Magica zmaj si mi :D :D :D

Shvatam ja da je Napoli mali klub i da postoje kompleksi ali ne valja pretjerivati ... nije zdravo za psihu :mrgreen:
Gde si bre mafijasu? Nije te bilo dugo na forumu. Kako ti sljaka sajt? Bese mojjuve ili tako nesto?

Zezam se malo, a vi odma' sa komplexima. :mrgreen:

Nije vam fora. 8-)

Grazie Don Luciano. :lol:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 apr 2011, 22:07

Jest, jest ... mojjuve :D

Eto od slijedeće sedmice se i udruženje navijača osniva pa možeš s nama na koji meč dogodine. Volimo mi navijače ovih manjih klubova :D
★★★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 apr 2011, 09:37

Ooj vidim ispisana stranica, odmah sam znao da su ovi Juventusovci zauzeli temu :mrgreen: Oni ti dodju nesto kao navijaci Zelje na "Premijer Ligi" :P

Gdje je Sissoko :D Gdje nadje izjave likova koji nece vidjeti terena sutra, evo glava da si ih sam smislio :P

Na pobjedu se u Firenci dugo dugo ceka, zadnja je bila ova:

Lijepi Bati :cry:
Support Velez, It's logical! ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 apr 2011, 12:11

Batistuta pervezija od napadača bio ... kakva veličina slika

A ove izjave što sam postavio sam našao na italijanskim sajtovima ... ima još par vaših koji su dali izjave ali mi bilo mrsko prevoditi (mutu, della valle, mihajlović).

U svijetlu ovih špekulacija oko prelaska Montoliva i Gile u Juve, Mutu izjavio kako bi svakom klubu preporučio da kupe ovaj dvojac ali da njih savjetuje da ne idu iz Firenze.
★★★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 apr 2011, 16:59

Oj dosadne utakmice mati draga :D Jedino vrijedno spomena je nedosudjeni penal za Fiorentinu :lol:

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 18 apr 2011, 18:40

sarajlija89 je napisao/la:Zasto Babacar ne dobiva vise prilike za igru???

Vidi se da zna lopte momak,ima ogroman potencijal i treba ga forsirat,pogotovo jer je ova sezona odavno za Fiorentinu bez nekoga rezultatskog imperativa....od njega moze biti veliki igrac,to sam odmah vidio,jos kada sam ga gledao prvi put,prije 2-3 sezone...

Inace,Fiorentina je tek na trenutke pokazivala zelju i borbenost tokom vecerasnjeg meca.Vrlo su nezainteresovano odigrali...

al zato protiv Juventusa ce da poginu,po obicaju,kao i svi klubovi sa kojima igramo :evil:

Sto se Babacara tice,decko je tek '93 godiste,polako,sve je bolji i bolji,a ima jos mnogo prostora za napredak.
Mi imamo sto se "juniora" tice poprilicno fine igrace,sad je na Sinisi da od njih napravi igrace.
Ove sezone stvarno nismo imali srece kad su povrede i suspenzije u pitanju,pa se ekipi i ne moze toliko zamjeriti, nadam se da cemo iduce sezone uz prava pojacanja procvjetati. 8-)
NON MOLLARE MAI

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 23 apr 2011, 16:30

Nije valjda da cemo kupit onog Ibisevica..Nadam se da je patka i da se to nece desiti :mrgreen:
Pametnije bi nam bilo da sad nase mladje uigravamo za narednu sezonu,zadrzimo najbolje igrace,prodamo visak igrace i kupimo 2-3 kvalitetna pojacanja.To se zove pravi pos'o :)
NON MOLLARE MAI

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 apr 2011, 21:54

Evo Jovetica nakon devet mjeseci :) Ocekuje se da igra zadnja dva kola, Bologna i Brescia, a od sutra trenira punom parom - sa prvim timom - napokon :) Nadam se da biti, ako nista, na istom nivou kao i prije povrede.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 10:49

Former Brazil manager Carlos Dunga has made a plea to Fiorentina to give him the managers job.

Despite having offers from clubs in Spain and Brazil, Dunga knows where he wants to manage next season, but it would mean Sinisa Mihajlovic joining the unemployment line.

“I have many offers from Europe, but I would love to return to live in Florence,” Dunga told Radio Toscana.

I dream of Florence and want to bring my kids there to continue living in a city where I was very happy.”

“Unfortunately they [Fiorentina] started the season on the wrong foot and when that happens it is difficult to get back on track. I hope they can make up for it next term.”

Dunga spent a large chunk of his career in Italy, spending four years with Fiorentina in he process, and he may get his wish as La Viola tifosi have urged Mihajlovic to quit after a disappointing season.

Ako je to tako, onda Sinisa ima kartu u jednom pravcu. 8-)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 apr 2011, 15:02

Citao sam ovo :) Ja sumnjam da ce Mihajlovic napustiti klupu. Sad je sve u drugom planu, obzirom na Joveticev povratak. Mozda cak i sutra zaigra, Mr. Mihajlovic :mrgreen: je nesto pricao o tome, slabo sam skonto sta je tacno.

Izgleda Zenit za Vargasa ponudio 20 mil eura. Vargas nam je krucijalan igrac, i ne bih volio da on ide, jer ako ode Gila ce takodjer morati, jer ne zna zabiti bez njegove asistencije :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 20:13

According to latest rumours, Manchester City are willing to offer Fiorentina Serbian international left backwing Aleksandar Kolarov (25) and 7 million euros in order to sign Peruvian international left winger and midfielder Juan Manuel Vargas (27), who's currently tracked by Juventus, Real Madrid and Zenit Saint Petersbourg as well.

Nadam se da ce se ovo desiti,i da ce Kolarov pojacati Fiorentinu!!!! Pravi igrac za pravu ekipu,samo dalje od propasti zvane MC!!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jun 2011, 20:34

Fiorentina's Andrea Della Valle: Riccardo Montolivo stabbed us in the back

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... stabbed-us
montoliva optužuju u fiorentini da im je 'zabio nož u leđa'. još nije potpisao novi ugovor. izgleda da se nalazi na izlaznim vratima fiorentine. kao nova destinacija spominje se 'velika trojka'.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 11 jun 2011, 22:07

" је $ ? " $ " ", $ је ".
Е $ је & остао у ", то % не ' $ ?
- " $...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jun 2011, 23:45

Tribalian je napisao/la:According to latest rumours, Manchester City are willing to offer Fiorentina Serbian international left backwing Aleksandar Kolarov (25) and 7 million euros in order to sign Peruvian international left winger and midfielder Juan Manuel Vargas (27), who's currently tracked by Juventus, Real Madrid and Zenit Saint Petersbourg as well.

Nadam se da ce se ovo desiti,i da ce Kolarov pojacati Fiorentinu!!!! Pravi igrac za pravu ekipu,samo dalje od propasti zvane MC!!!
Daj, ne zezaj. Bas ce da MC da boljeg igraca i da doplati jos za nekoga pored cijeg imena stoji asterisk, jer je pitanje sta moze da uradi u EPL. Mada, sheici su to. Ne zna to da posluje sa rezonom.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 jun 2011, 22:28

Nadam se da Montolivo ostaje, jedna je od jačih karika u timu, iako ima dosta dobrih mladih igrača mislim da bi njegov odlazak bio hendikep. :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 jun 2011, 10:44

Ma napustam klub sto posto :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 jun 2011, 08:21

Nakon sto je Primavera tim izgubio u polufinalu ligaskog doigravanja od Varesea, sinoc su juniori do 19 godina otisli korak dalje i osvojili prvenstvo Italije u svom uzrastu, pobjedom 3-0 protiv Napolija. 8-)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.