… bordo qrva o postenju!
Borci
Sumnjam pocastili su i zapet ce da Zeljo ne bude ispred njih
Smeta im sto je svirana ruka kod gola Sirokog19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:01Sudije krive jer je Mirvic naredio igracima da se naguze Sirokom![]()
![]()
*shizopitari*
Ne zaboravi na Slogu 2023.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:00
Daleko od toga da se ovo desava samo ovaj put. Ovo se bukvalno ponavlja skoro iz sezone u sezonu, ista matrica, isto sve. Pokusao je Mirvic sa svojim “mega zvijezdama” i masom pretplacenih igraca osvojiti nesto, al kad je vidio da ne ide fudbalski, fino se vratio na fabricka. Suruj, stimaj, dogovaraj.
Korona titula – poklonjena.
Borac poklonio kup 2021
A evo kako stvari stoje i Siroki 2025
Mi u Sarajevu volimo fudbalOvi sa Kobilje ga unistavaju svojim licemjerstvom.
Cuo sam da neki s parama navodno milioneri ulaze u Siroki Brijeg
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:01Sudije krive jer je Mirvic naredio igracima da se naguze Sirokom![]()
![]()
*shizopitari*
Kao izoliran slučaj možda bi neko mogao napraviti argument i da nije namješteno, ali tu na scenu dolaze 2 faktora. Prvi je činjenica da je FKS u ovim situacijama već ranije pokazivalo sklonost da prodaje utakmice, kao protiv Igmana prije 2 godine, te postoje osnovane sumnje da je i protiv Borca učinjena trampa kup-liga prije nekih mjesec dana a i onakva kapitulacija Sloge prošlo kolo kad FKS još nije obezbijedio plasman u Evropu mi je sumnjiva, jer dobro znamo koliko su čvrsti kući, ličilo mi je na našu kupovinu prošle godine.Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:55
Poštujem to što si navijao za nas danas. Svaka čast. To je i očekivano (barem s moje strane) od svakog navijača Želje. (barem kad igramo protiv ubica).
Možeš li mi samo objasniti, da i ja shvatim, kako smo mi namjestili današnju utakmicu? lištica nije imala šut u okvir gola a uspjeli su (nafakaški) zabiti taj jedan i pobjediti?
Nije nikakva provokacija, nije nikakav sarkazam ni prcanje, ozbiljno pitam - kako smo namjestili?
Ima li iko na ovom forumu da je barem 50 KM stavio na dvicu danas?![]()
Nije poklonio, ali je platio masno Mirvicu koji je zadovoljan parama i trofejom bez rizika
Nismo svi retardirani mitomani kao ovaj shategabri npr. Ima nas koji nisu zaludjeni i koji su svjesni da je ovo obicna namjestaljka.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:01Sudije krive jer je Mirvic naredio igracima da se naguze Sirokom![]()
![]()
*shizopitari*
Pa da, sa 4-0 na 0-1 na istom stadionu. Sve u par dana. Odjednom Siroki proigo, a vi zaboravili igrati.Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:55Poštujem to što si navijao za nas danas. Svaka čast. To je i očekivano (barem s moje strane) od svakog navijača Želje. (barem kad igramo protiv ubica).BosniaBoston je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:48Željovac sam, što možeš vidjeti po potpisu. Navijao sam za FKS danas, i razočaran sam maksimalno, ne u istinske navijače, već u njihovu licemjernu upravu.
Mada sam naivan što sam očekivao išta od Mirvića koji je tokom ere pranja pa…mislim investiranja u Sarajevo pokazao kakav je djon u pitanju
Možeš li mi samo objasniti, da i ja shvatim, kako smo mi namjestili današnju utakmicu? lištica nije imala šut u okvir gola a uspjeli su (nafakaški) zabiti taj jedan i pobjediti?
Nije nikakva provokacija, nije nikakav sarkazam ni prcanje, ozbiljno pitam - kako smo namjestili?
Ima li iko na ovom forumu da je barem 50 KM stavio na dvicu danas?![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 24 gosta.