To mu je ogromna rupa u igri. Paradoksalno, u ranijim godinama karijere je bio bolji izvođač slobodnih nego sada. Ovo sad je baš katastrofa, skoro neviđenih razmjera.
Mada je toliko produktivan u ostalim segmentima igre da ga Mazulla namjerno faulira kako bi ga izbacio što prije. SInoć mu se to obilo o glavu zbog bonusa kojeg je nepotrebno napunio takvim faulovima. Inače, Knicksi su +32 sa Mitchem na parketu u +/-.
To mu je ogromna rupa u igri. Paradoksalno, u ranijim godinama karijere je bio bolji izvođač slobodnih nego sada. Ovo sad je baš katastrofa, skoro neviđenih razmjera.
Mada je toliko produktivan u ostalim segmentima igre da ga Mazulla namjerno faulira kako bi ga izbacio što prije. SInoć mu se to obilo o glavu zbog bonusa kojeg je nepotrebno napunio takvim faulovima. Inače, Knicksi su +32 sa Mitchem na parketu u +/-.
Availability is the best ability, a Tatum u zadnje 4 sezone mimo jedne povrede zgloba u 7. utakmici protiv Majamija je rijetko koju utakmicu propustio, uz to igra i na obje strane terena
I dalje mi nije jasno kako je ovaj lik zaštićen , zašto nije isključen ?
Pa dobio tehnicku, kako je zasticen?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trebao dobiti jos jednu kad je krenuo na sudiju. Kad Steph ne igra on gleda da bude izbacen, procitan je davno. Samo ne znam kako simpatizeri Gsw mogu nazvati bilo koga prljavim igracem
Pa gledaj šta je sve radio poslije tehničke , krenuo na sudiju , urlao , psovao
Kako bolan nije zaštićen ?
Krenuo, Steph i Jimmy ga zaustavili. Nece valjda dobit iskljucenje jer publika zvizdi? A sve se zalimo da nema vise muske kosarke
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.