Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 15 apr 2011, 23:04

A kad se vec hvatamo ko na ciju temu zalazi bilo bi lijepo da se provjeri procenat od njihovih postova svih ovih periferaca, kataloncica i ostalih na Arsenalovoj temi i moj na njihovim pa da usporedimo. Vecina rasprava se vodi na ovoj temi tako da je jasno ko gdje ide i ko gdje pise uostalom kao i ove rasprave o fudbalskom NBA-u i Primadona ligi uvijek se vode na ovome podforumu jer logicno oni inferiorniji zalaze tamo kod superironijih ne bi li pravili neka svoja smijesna poredjenja i pokusali skart staviti u istu recenicu sa kvalitetom. Pa jeste li ikada mene vidjeli da pricam o trofejima Arsenala i njegovim rezultatima na temama o drugim klubovima a ovi danas pacijenti dodju ovdje i sole nekome pamet o lafo velikom realu i haj sto on misli da je velik real zaboli me neka stvar, ali to sto dodje ovdje i prica o nekoj laznoj velicini (da se razumijemo ne radi se samo o tom politckom klubu vec i ovim ostalim sto dolaze) je dokaz da i on sam ne vjeruje u to jer da vjeruje zasto bi to pisao na ovoj temi.

Royal Arsenal!
Dio Arsenala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 00:12

izzo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:A kad se vec hvatamo ko na ciju temu zalazi bilo bi lijepo da se provjeri procenat od njihovih postova svih ovih periferaca, kataloncica i ostalih na Arsenalovoj temi i moj na njihovim pa da usporedimo. Vecina rasprava se vodi na ovoj temi tako da je jasno ko gdje ide i ko gdje pise uostalom kao i ove rasprave o fudbalskom NBA-u i Primadona ligi uvijek se vode na ovome podforumu jer logicno oni inferiorniji zalaze tamo kod superironijih ne bi li pravili neka svoja smijesna poredjenja i pokusali skart staviti u istu recenicu sa kvalitetom. Pa jeste li ikada mene vidjeli da pricam o trofejima Arsenala i njegovim rezultatima na temama o drugim klubovima a ovi danas pacijenti dodju ovdje i sole nekome pamet o lafo velikom realu i haj sto on misli da je velik real zaboli me neka stvar, ali to sto dodje ovdje i prica o nekoj laznoj velicini (da se razumijemo ne radi se samo o tom politckom klubu vec i ovim ostalim sto dolaze) je dokaz da i on sam ne vjeruje u to jer da vjeruje zasto bi to pisao na ovoj temi.

Royal Arsenal!
:lol: :lol: :lol: jok nisi nikako, kako se samo ofirno sad praviš lud i naivan kao i ovi tvoji podanici i imitatori.
Visili ste mjesecima na temi o Barsi, k'o da besplatno čvoke tamo dijelimo i sad fol nisi nikad :lol: :lol: ma nemoj mi reci
A i kad ne pišete tamo o kataloncicima i smradaloncicima ,onda to radite ovdje :lol: :lol: uglavnom ,cirkus vazda na ovoj temi za koji ste sami krivi, samo što ovaj novi kolačić to ne vidi ili se pravi lud...sad bi nešto Arnelinho moralisao ali sa zakašnjenjem od godinu dana.
Sve u svemu, boli te kost...vazda ce biti cirkusa na ovoj temi jer to tebi paše i odgovara da bi bio u centru pažnje, a i nama to odgovara da ti hranimo ego i svima dobro :mrgreen: ...nemoj mi sad ništa kukati, poslije sexanja nema kajanja.
Ajde nadji te moje uvrede/komentare na temi barcelone "vesela ti mati"...ti se ne pravis lud, za razliku od @paje, ti si licemjeran.
Ja visio na temi Barcelone?
Ako nadjes 10 mojih postova,svaka cast.Eto,nadji 10 ja nikad vise slova na temi Arsenala necu napisat.
Dok ti budes, neodgojeni balavce, pis'o po temi arsenala, ja cu fino lijepo za svaku ruznu rijec adminu da se prituzujem, valjda ces jednom i "popusit" ban.
VIdis, govoris nesto u prazno. Ja na temi Barce nevjerujem da sam 5 postova napisao.
A govoris mi da sam visio, licemjerno,skrajnje.

ps. dok to ne uradis (ne nadjes sve moje postove na temi Barcelona, imas ignore sa moje strane. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 00:31

Bosco je napisao/la:Ma džaba ti Arnelinho Mandrle će napravit i treći account kad ga banuju, ovo mu je već drugi.
Ma polahko shvatam s kim se moze pricati a skim ne.
Oko 70% mojih postova je na temi Arsenala(siguran sam) ,ostalo je repka,BvB ,Njemacka liga i one druge dol bezze stvari,kladionice itd.
Ne znam kad sam otisao na neciju temu sa namjerom provocirati , obicno to i kad radim ,radim na temi Arsenala, jer su dosadni...ako i jesam, sto (nadam se) moderator moze i provjeriti, sigurno je bilo u doba kad su na temu Arsenala dolazili (hajmo reci)navijaci tih klubova sa namjerom da vrijedjaju.
Al' na temi Barce, garantujem da nisam napisao vise od 10 postova i garantujem da ih je bar 5-6 o Bojanu sa SP za mlade.
Uostalom,nisam duzan nikom se pravdat, jednostavno, sve sto ne valja, adminu reci da brise, a sve sto je konstruktivno,neka nam ga,dobro ce doci.

PS.Evo dvije vijest :D :
Talentovani desni bek Čarltona Karl Dženkison vrlo je blizu potpisivanja ugovora sa Arsenalom, izveštavaju mediji na ostvu, a prenosi Skaj sports. Devetnaestogodišnjak je impresionirao Arsena Vengera svojim igrama u dresu Čarltona i menadžer Arsenala je uspeo da se izbori sa ostalim premijerligaškim rivalima za potpis desnog beka.

Dženkinson će potpisati višegodišnji ugovor sa klubom i Arsenal neće platiti obeštećenje Čarltonu, jer je mladi Englez odbio da produži ugovor sa timom iz engleske Lige 1. :)

Johan Đuru, Vojčeh Ščesni i Aleks Song oporavili su se od povreda i biće u sastavu za meč sa Liverpulom, rekao je Venger na konferenciji za medije. Sva trojica su se vratila punim trenizima i najverovatnije će zauzeti mesto u startnoj postavi. Bakari Sanja je i dalje pod znakom pitanja i verovatno će propustiti meč, kao i Tomaš Rosicki i Aron Remzi.

''I dalje treba da uradimo neke analize, ali Vojčeh se vratio treninzima tako da bi mogao da bude na golu u nedelju. Bili smo vrlo iznenađeni jer smo posle utakmice sa Barselonom mislili da je njegova sezona završena. Ipak, posle 4 nedelje smo dobili zeleno svetlo u vezi sa njegovim oporavkom tako da je već nedelju dana trenirao punim intenzitetom'', kazao je Venger i nastavio:

''Dosta igrača se vratilo, ali nekima nedostaje oštrine i takmičarskih utakmica. Johan Đuru i Aleks Song su spremni da igraju, a čak se i Vermalen vratio punim treninzima. Postoji velika verovatnoća da će i on igrati ove sezone''.

''I dalje nismo sigurni za Bakarija Sanju, Arona Remzija i Tomaša Rosickog, ali uopšteno osim Lukaša Fabijanskog nemamo velikih povreda. Svi ostali mogu da treniraju'', završio je Francuz.
8-)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2011, 01:22

Arnelinho ja čitao da je taj Jenkinson već potpisao četverogodišnji ugovor i da je Wenger insistirao od uprave kluba da isplate Charltonu milion funti zbog zadržavanja dobrih odnosa između dva kluba. Gospodski potez. :)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 01:30

Bosco je napisao/la:Arnelinho ja čitao da je taj Jenkinson već potpisao četverogodišnji ugovor i da je Wenger insistirao od uprave kluba da isplate Charltonu milion funti zbog zadržavanja dobrih odnosa između dva kluba. Gospodski potez. :)
pa ako je tako, tim bolje :)
Ja inace Dzenkinsona i Bainsa povezuujem sa tim da ce AW Ebouea i Gibbsa dat na wingere...bar se nadam :D
Al' svejedno, ja bih opet makar jos 1 krilo.

ps.Sta mislis ko je klikn'o :!: :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2011, 01:32

A znao sam ko je klikno, samo borimo se protiv vjetrenjača vjeruj. Sviđa mi se ovaj Jenkinson, može odigrat i lijevok beka isto tako dobro, a na ljeto će sigurno biti pojačanje ili dva.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 01:39

Bosco je napisao/la:A znao sam ko je klikno, samo borimo se protiv vjetrenjača vjeruj. Sviđa mi se ovaj Jenkinson, može odigrat i lijevok beka isto tako dobro, a na ljeto će sigurno biti pojačanje ili dva.
Neznam kako su neki ljudi tako glupi, (ADMINE NISAM PRECIZIR'O!)ne mogu da shvate nesto...neke stvari, pa nije to intergriranje i odvodi u matematici :lol:
AKo zeli neko da posta ,onda nek posta,nije frka, al' nek ne budu toliko glupi da ljudi moraju da se zamisle nad sobom sa kakvim kretenima imaju posla.
Inace, da ne odem off. previse(razumjet ces ti mene :D )za M'VIllu se je AW ozbiljno zagrij'o.
Tako da bi dobili i novog (sjajnog)destruktivca.
Nije on jedan od onih anonimusa.
I za napadaca, ja abr citam ogromno o onom Gameiru...iz Lorana, nadam se da nece biti opet Chamack :D
PS: Imas ti ikakvu info. da li ce Ryo moci sl. sezone igrat za Arsenal?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2011, 01:45

A govore da bi trebo mada ja bih ga ostavio još u Feyenoordu malo da se kali. Što se tiče M'ville doš'o bi nam samo tako. Ali sumnjam u istinitost tog transfera. :( Gameiro je isto zvijerka od igrača, brz, dobra završnica, ali koliko sam primijetio dosta je nizak. A nama ipak treba malo visočiji napadač.

Ponavljam adminima i moderatorima da sam ja za riječ "paćenik" bio banovan 7 dana i tim podatkom ću vam mahat svaki put ispred nosa dok pravila ne postanu jednaka za sve.

Edit: Je li pravilno reći "visočiji" ? :?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 01:53

Bosco je napisao/la:A govore da bi trebo mada ja bih ga ostavio još u Feyenoordu malo da se kali. Što se tiče M'ville doš'o bi nam samo tako. Ali sumnjam u istinitost tog transfera. :( Gameiro je isto zvijerka od igrača, brz, dobra završnica, ali koliko sam primijetio dosta je nizak. A nama ipak treba malo visočiji napadač.

Ponavljam adminima i moderatorima da sam ja za riječ "paćenik" bio banovan 7 dana i tim podatkom ću vam mahat svaki put ispred nosa dok pravila ne postanu jednaka za sve.

Edit: Je li pravilno reći "visočiji" ? :?
Hm...valjda viši? :D
PS.Arsenal nikad nije imao visokog klasnog napadača (Adeb. ne brojim) :D PA ako ovaj cemu valja, onda neka nam ga, mada me evo sad nije ubijedio youtube-om, mozda kojom tekmom i hoce. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2011, 01:59

Ne znam otkud mi visočiji :? , trebao bih se emancipovat da budem ko Mandrle. :D

Moje želje na ljeto:
- Barrios
- Nurija Sahan :mrgreen:
- Mario Gotze
- Hummels

Keširat ljudima 100 miliona i dat im da proberu šta od Chamakha, Bendtnera, Squillacija i sličnih i hladno uzet Duplu krunu sljedeće sezone.

A dotad FM da liječim svoju dušu ovim dream teamom.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 02:13

Bosco je napisao/la:Ne znam otkud mi visočiji :? , trebao bih se emancipovat da budem ko Mandrle. :D

Moje želje na ljeto:
- Barrios
- Nurija Sahan :mrgreen:
- Mario Gotze
- Hummels

Keširat ljudima 100 miliona i dat im da proberu šta od Chamakha, Bendtnera, Squillacija i sličnih i hladno uzet Duplu krunu sljedeće sezone.

A dotad FM da liječim svoju dušu ovim dream teamom.
Hahahah.... :D
Ja se nadam da ce ti igraci ostati u Dortmundu i na ljeto,a ako ne, onda bih volio da predju jedino u Arsenal.
Ja imam vec u glavi prvih 11 sl. sezone :P
A evo pojacanja koja bih volio,neko od njih:
1.Richards
2.Baines
3.jenkinson
4.Cahill
5.Young
6.Downing
7.Chamberline
8.Jos jedan onaj talenat iz Championshipa/L. one
9.W.Philips
10.Ireland
11.S.Parker
12.M.Noble
13.C.Cole
14.Upson
15.Agbonlahor
16.Rodwell
Eto ti spiska, pa ti biraj, a ja sad odoh pajkit.
Koga god odaberes, 100% sjeda. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2011, 02:16

Ma idem i ja sovit, a ima tu bogami materijala za probrat. Evo koje bih volio na prvu:
-Baines
-Cahill
-Young
-Rodwell

Ni ostali nisu loši, ali ovo je po meni najbolje sa cijelog spiska.

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 16 apr 2011, 10:14

ocekujem ovakav sastav protiv liverpoola szczesny eboue kos skilaci klisi diaby(song) wilser theo cesc samir robin
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 apr 2011, 11:53

Treba se sve uciniti da se sabotira Wilsherov nastup za mladu reprezentaciju Engleske na ljetnom euru, ako nastupi to ce biti direktan udar na Arsenal od strane korumpiranog FA-a
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 apr 2011, 13:21

Da nesto napisemo i o najdominantnije mladom timu na svijetu.

http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... 11-preview

Putuju na Dallas Cup gdje ocekujem da lagano sve izdominiraju iako je dosta najboljih igraca poput Anekea i Afobea na posudbama, nas tim ce i na ovom turniru biti najmladji ali i kao takav je prekvalitetan i sposoban da izvrsi demonstraciju sile nad ostalim ucesnicima!
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2011, 13:23

Inace kad ste kod spiceva sto ne spominjete Hulka, budimo realni bolji je od Barriosa, jaci brzi ima bolji sut, samo sto je malo sebican, sto bi nama cak dobro i doslo, onakav igrac nam treba, ko se ne boji osutati sa 25 metara, i naravno dati gol...
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 apr 2011, 13:28

Sta ce nam spic, Hulka je Sol Campbell pojeo prosle godine a tu imamo pored Van Persija i Chamakha, Bendtnera, Velu na posudbi, Walcotta koji moze igrat napadaca i jos nekoliko vrhunskih mladih igraca na posudbala prije svega tu mislim na Jay Emanuela Thomasa a Aneke i Afobe su predominantni u svom uzrastu.
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2011, 13:34

Prosle godine, kazem ti Hulk je ove bolji od Chamakha(koji je pao u krizu, a nama ipak trebaju golovi) Nicka(koji nije dao gola od rata, jos se i cesto povrijedi) Vela(ovaj ni u West Bromu nema mjesta) Walcott(povrede) Jay i Aneke su vise ofanzivni vezni nego spicevi, a Afobe jeste dobar ali premlad, treba igrac koji moze odluciti utakmicu kada nema Robina, a u takve igrace ne spadaju ni jedan od gore navedenih...
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 apr 2011, 13:42

Vela bi igrao u West Bromu da nisu doveli antitrenera koji mlade igrace pogotovo tehnicki potkovanije ne podnosi, Bendtner je bombarder sjetimo se prosle godine kad nije bilo Van Persija ko je utakmice rijesavao, Chamakh ce doci sebi kad tad a Hulk je prevara glupi brazilac pratio sam ga u nekoliko navrata dosta neinteligentan igrac za kojeg bi sigurno trazili 25 miliona.
Dio Arsenala

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 16 apr 2011, 13:47

Hulk neiteligentan odavno nisi izvalio vecu glupost eto Chamakh je inteligentan, zapravo jes' al' ko lopata.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.