Covjek otiso ljetos u rusku prvu ligu, neznam koji klub. Uglavnom od svih igraca koji su otisli iz Veleza ljetos samo je on otisao za pare!nem73 je napisao/la:a šta je majketom, nisam ni ja u toku?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Ja koliko znam otišao je Kriliya S., a evo na transfermarktu piše da igra za Baltika Kaliningrad.
Uglavnom, otišao je on. Ne znam kako to niste znali.

Who dares, wins !
joj mene, pobrko ja lonce loma.
ja konto o drakulu prićamo.
do mene.
je-ga sitni sati ovo ono. 
ja konto o drakulu prićamo.

do mene.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Velež će sutra pokušati nastaviti niz od šest utakmica bez poraza, a Pod Bijelim Brijegom dočekuju Travnik koji je u prošlom kolu deklasirao Drinu.
Zlatko Kazazić, stoper Rođenih, smatra da još nije osiguran opstanak, a sutra Pod Bijelim Brijegom očekuje tešku utakmicu i nada se pobjedi.
"Ne možemo sa sigurošću reći da smo već izborili opstanak, možda se to može reći tek nakon sutrašnje utakmice ukoliko pobijedimo. Dolazi nam jedna iskusna ekipa koja je dugo zajedno i sugurno će biti teško, ali nadamo se pobjedi", rekao je Kazazić za SportSport.ba.
Travnik dolazi u Mostar na krilima pobjede nad Drinom od 6:0. Nusmir Fajić, napadač Vezira, prvi je strijelac Premijer lige, a 22-godišnji defanzivac Veleža kaže kako neće obraćati posebnu pažnju na njega.
"Postigli su šest golova Drini, ekipi koja je već jednom nogom u drugoj ligi. Što se tiče Fajića, jeste da je prvi strijelac Premijer lige, ali obratit ćemo pažnju podjednako na sve igrače. Prvo trebamo na sebe gledati, pa onda tek na ostale", ističe Kazazić.
Ipak, Travničanima sigurno neće biti lako kao protiv Drine, jer Mostarci nisu primili gol u pet od posljednjih šest utakmica. Kazazić smatra da je za to zaslužan cijeli tim.
"Ne mislim da je samo odbrana zaslužna za takav rezultat. Zaslužan je cijeli tim. Imamo odličnu ekipu koja je spoj mladosti i iskustva", rekao je Kazazić za kraj razgovora.
Zlatko Kazazić, stoper Rođenih, smatra da još nije osiguran opstanak, a sutra Pod Bijelim Brijegom očekuje tešku utakmicu i nada se pobjedi.
"Ne možemo sa sigurošću reći da smo već izborili opstanak, možda se to može reći tek nakon sutrašnje utakmice ukoliko pobijedimo. Dolazi nam jedna iskusna ekipa koja je dugo zajedno i sugurno će biti teško, ali nadamo se pobjedi", rekao je Kazazić za SportSport.ba.
Travnik dolazi u Mostar na krilima pobjede nad Drinom od 6:0. Nusmir Fajić, napadač Vezira, prvi je strijelac Premijer lige, a 22-godišnji defanzivac Veleža kaže kako neće obraćati posebnu pažnju na njega.
"Postigli su šest golova Drini, ekipi koja je već jednom nogom u drugoj ligi. Što se tiče Fajića, jeste da je prvi strijelac Premijer lige, ali obratit ćemo pažnju podjednako na sve igrače. Prvo trebamo na sebe gledati, pa onda tek na ostale", ističe Kazazić.
Ipak, Travničanima sigurno neće biti lako kao protiv Drine, jer Mostarci nisu primili gol u pet od posljednjih šest utakmica. Kazazić smatra da je za to zaslužan cijeli tim.
"Ne mislim da je samo odbrana zaslužna za takav rezultat. Zaslužan je cijeli tim. Imamo odličnu ekipu koja je spoj mladosti i iskustva", rekao je Kazazić za kraj razgovora.
Evo sad čitam da dočekujemo travnik pod bijelim brijegom. Možeš mislit....
malo je srce zaigralo nema sta

...što jest' jest'r0djeni je napisao/la:malo je srce zaigralo nema sta![]()

E da je to stvarnost, ko zna možda doživim i to..r0djeni je napisao/la:malo je srce zaigralo nema sta![]()
Raja sutra svi na vatrenu da nagradimo nase momke za odlican pocetak ove polusezone,i ostvarivanje opstanka u premijer ligi !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
r0djeni je napisao/la:malo je srce zaigralo nema sta![]()
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
- Modricluka
- Kontakt:
Cuvajte se "srcanog" udara!oldbridge je napisao/la:r0djeni je napisao/la:malo je srce zaigralo nema sta![]()

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
- Giallorossi
- Kontakt:
Idi ti lijeci dushu svojuModricluka je napisao/la:Cuvajte se "srcanog" udara!oldbridge je napisao/la:r0djeni je napisao/la:malo je srce zaigralo nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Haj setaj spameruModricluka je napisao/la:Cuvajte se "srcanog" udara!oldbridge je napisao/la:r0djeni je napisao/la:malo je srce zaigralo nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
sve ce doci na svojeModricluka je napisao/la:Cuvajte se "srcanog" udara!oldbridge je napisao/la:r0djeni je napisao/la:malo je srce zaigralo nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- el-fighter
- Kontakt:
Sutra očekujem nastavak dobre serije i kako ovi kažu osiguravanje opstanka u ligi. Travnik je dobra ekipa, ali su izraziti domaćini, dok u gostima uvijek igraju sa velikom rezervom. To treba iskoristiti i lagano odraditi posao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Treba biti oprezan Travnik zna iznenaditi, pustite te priče, da počnu gubiti kad izlaze iz travnika, ako ih krene, bit će teško....
- el-fighter
- Kontakt:
Igra u Baltiki i to u prvoj postavi. A ev danas je i dobio crveni karton...NeToBoLa je napisao/la:Ja koliko znam otišao je Kriliya S., a evo na transfermarktu piše da igra za Baltika Kaliningrad.![]()
Velež do groba života mi moga
-
- Kontakt:
LJUDI UKLJCIMO SE MAXIMALNO U AKCIJI BUD ROĐENI I POKAZIMO KOLIKO VOLIMO VELEZA.OVE BROJKE ZA SAD SU SRAMOTNE,
vise registrovanih clanova ima MRAMOR uz duzno postovanje Mramoru
Akcija „Budi Rođeni“ u punom kapacitetu nastavljena je tokom mjeseca marta. Ono što je poseban uspjeh za mjesec mart je iskorak u pogledu kategorije „donatora“. U martu mjesecu imali smo novih 14 donatora, dakle, trenutno u mjesec april FK Velež ulazi sa ukupno 24 donatora.
Evidentna je tendecija ka novim donatorima. Veliki broj njih se javio i nakon što smo objavili na službenom web sajtu kluba broj lica, ostvareni prihod po osnovu akcije „Budi Rođeni“ te gdje su utrošena navedena sredstva. U sekciji koju mogu da vide samo članovi i donatori je postavljena i uplatnica, tako da je na najtransparentniji način prezentovan mjesec februar.
Inače, tokom mjeseca marta imali smo i novih 13 lica u kategoriji članovi – fizička lica. Njihov ukupni broj je trenutno 42 člana – fizička lica.
Po osnovu akcije „Budi Rođeni“ tokom mjeseca marta ostvaren je ukupni prihod od 985,00 KM.
Sredstva dobijena po osnovu akcije „Budi Rođeni“ su transparentno utrošena za potrebe rada Kluba. Kopije izvoda sa banke o utrošku sredstava, kao i kome su uplaćena mogu vidjeti samo članovi/donatori u zaštićenom dijelu, nakon što se prethodno logiraju na stranicu
vise registrovanih clanova ima MRAMOR uz duzno postovanje Mramoru
Akcija „Budi Rođeni“ u punom kapacitetu nastavljena je tokom mjeseca marta. Ono što je poseban uspjeh za mjesec mart je iskorak u pogledu kategorije „donatora“. U martu mjesecu imali smo novih 14 donatora, dakle, trenutno u mjesec april FK Velež ulazi sa ukupno 24 donatora.
Evidentna je tendecija ka novim donatorima. Veliki broj njih se javio i nakon što smo objavili na službenom web sajtu kluba broj lica, ostvareni prihod po osnovu akcije „Budi Rođeni“ te gdje su utrošena navedena sredstva. U sekciji koju mogu da vide samo članovi i donatori je postavljena i uplatnica, tako da je na najtransparentniji način prezentovan mjesec februar.
Inače, tokom mjeseca marta imali smo i novih 13 lica u kategoriji članovi – fizička lica. Njihov ukupni broj je trenutno 42 člana – fizička lica.
Po osnovu akcije „Budi Rođeni“ tokom mjeseca marta ostvaren je ukupni prihod od 985,00 KM.
Sredstva dobijena po osnovu akcije „Budi Rođeni“ su transparentno utrošena za potrebe rada Kluba. Kopije izvoda sa banke o utrošku sredstava, kao i kome su uplaćena mogu vidjeti samo članovi/donatori u zaštićenom dijelu, nakon što se prethodno logiraju na stranicu
Polako, akcija je tek počela i treba još da se poradi na reklami. Ipak, i malo realnije kad sagledamo stvari, ne trebamo previše očekivati od toga jer Uprava je dobro počela ali nije se još kako treba dokazala, nisu ni imali vremena a nismo više brojni kao što smo nekad bili. Jes' ova cifra sitna naspram stvarnog broja Rođenih ali ne trebamo se ni zanositi da će nas biti aman- zaman.
Who dares, wins !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ništa ne ide preko noći druže, važno je da se sa nečim napokon počelo.
Samo polako
Samo polako

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.