Kad se igra na cetiri dobijene. Da je na jednu bilo bi mnogo vise iznenadjenja. Al ovako je realno i postenije i bolje.alemsa je napisao/la: ↑07 maj 2025, 16:15Predvidljiva je zato sto u 90% navrata prodje bolja ekipa, osim ako ode u 7. Ne nuzno po rekordu bolja, tad ti matchups dolaze do izrazajaMogli je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:46Ma nba najlaksa liga za predvidjeti. Pa jbt svi smo ti ovdje rekli da Houston leti bez obzira sto su bili drugi na kraju sezone. Prije tri mjeseca jos bilo jasno da nema ko na zapadu da moze izbacit Oklahomu. Rekao sam ti i da Boston nije toliko jak kako se misli i da ih Knicksi mogu izbaciti. Sta kod sam prognozirao se pokazalo tacnim. Jos im i na ovim nagradama prelako kes pokupit kad je jasno za sta ce se glasati.alemsa je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:38
Najbolji u zadnjih x godina, nema super timova, niti da mozes za sigurnoscu reci da ce neko osvojiti. Dosta razlicitih stilova igre, a i sudije dopustaju da se igra kvalitetni tempo i igra opcenito. Nba playoff je najbolja stvar u sportu u smislu rovovske bitke/sahovskih partija. U RS ne mozes odraditi detaljnu analizu jer je previse utakmica, b2b itd. Dok u playoffu to ide maximalno do krajnosti svakog seta. Kao i u sahu @nerko je dobar sahista igramo ponekad, ako te uzmem na foru kraljicu ili matiram; ti ces slijedecu partiju to odma uociti, i ako te dobije 4 od 5-6 partija, to znaci da sam bolji sahista, a ako ode u 7 znaci da smo blizu. Nema sporta da je tako, u fudbalu LP recimo se moze desiti da ti udje frlja, ili penal ili nesto pa u slijedecpj bunker i zabijes gol iz kontre i eto ga proso, ovdje moras bas pobjediti protivnika.![]()
Ako dodje do sedme znaci da su ekipe slicnog kvaliteta. Onda ako te zadesi da Hield zabije devet trica u zadnjoj jbg sam si kriv sto si dopustio da dodje do toga da se igra ta tekma.