FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ma nema sanse da ce se moc gledat preko streama... to ce stopat maximalno kad se nakupi miliona i miliona gledaoca 

ser del barça es el millor que hi ha !
ja sam prosli el clasico gledao od 20-te minute..tek sam tad nasao link koji nije stopao...jest da slika nije bila ko mlijeko al ja sam bio zadovoljan...vidio sam najbitnije...Scof1eld je napisao/la:ma nema sanse da ce se moc gledat preko streama... to ce stopat maximalno kad se nakupi miliona i miliona gledaoca

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
meni pocelo blokat u 2 minuti, odmah na motor i kod jarana, lagano arenasportT-MAC je napisao/la:ja sam prosli el clasico gledao od 20-te minute..tek sam tad nasao link koji nije stopao...jest da slika nije bila ko mlijeko al ja sam bio zadovoljan...vidio sam najbitnije...Scof1eld je napisao/la:ma nema sanse da ce se moc gledat preko streama... to ce stopat maximalno kad se nakupi miliona i miliona gledaoca

ser del barça es el millor que hi ha !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Mozda Puyol sutra i zaigra,ko zna sta sprema Guardiola.Mozda je on cuvan upravo za ovaj zavrsni dio sezone,spremao se i nije ga se htjelo forsirati.Mada,bolje da ga se sacuva za ostale utakmice,sutra ce se nekako skrpiti.Kako god bilo,ovo je sigurno lijepa vijest koja nas je sve obradovala,povratak kapitena.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:ne ginu ti linkovi buraz, jedino ako imas moju tv, onu od bh telecoma, tu mozes gledati na areni sportElegant je napisao/la:Prenosi li sutra neka TV stanica iz BiH utakmicu ? Ili se moram nervirat sa linkovima !

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Sutra s Bismillom pa šta dragi Bog dadne.Nadajmo se najboljem pa nek bolji pobijedi. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Sajoni je napisao/la:Sutra s Bismillom pa šta dragi Bog dadne.Nadajmo se najboljem pa nek bolji pobijedi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jes dobro ovako kad imas arenusport3

evo sad citam da ce Puyol igrat' sutra
daj boze da je istina, da onog milita ne gledam, odmah mi je mrak na oci kad ga vidim.

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
A to ce biti Barca logicno jer nema ko drugi biti bolji od nje na svijetu...trenutno.Sajoni je napisao/la:Sutra s Bismillom pa šta dragi Bog dadne.Nadajmo se najboljem pa nek bolji pobijedi.
skinite raedon player tu imate opciju live sport na kojoj nadjete streamove koji ne stopaju uopste plus je slika ko mlijeko u vecini slucajeva. kupite jos hdmi kabal pa spoji na tv za potpuni uzitak
. ja to koristim vec godinu dana i nikada nisam imao problema. pozz

U kakvoj mi zemlji usr*noj zivimo kad nema prenos za jednu ovakvu tekmu !
Ne bih se ja nervirao sa linkovima , jedan stopa drugi , slika losa , zato sutra u bilo kakvu birtiju gdje imaju kakav dobar paket kablovske i uzivancija

Ne bih se ja nervirao sa linkovima , jedan stopa drugi , slika losa , zato sutra u bilo kakvu birtiju gdje imaju kakav dobar paket kablovske i uzivancija

Nisu valjda Milito i Maxwell u prvoj protiv Reala

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Veceras pet u Akademiji gledat El Clasico :/
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Veceras ocekujem ovaj sastav

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Veceras rutinski 2:0 pobjeda na Bernabeu 

Samo Live on teletextRomariooo je napisao/la:ne ginu ti linkovi buraz, jedino ako imas moju tv, onu od bh telecoma, tu mozes gledati na areni sportElegant je napisao/la:Prenosi li sutra neka TV stanica iz BiH utakmicu ? Ili se moram nervirat sa linkovima !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Preporucujem ti da gledas na teletextu nece 100 % stopati,ali kasni putohilmo je napisao/la:Samo Live on teletextRomariooo je napisao/la:ne ginu ti linkovi buraz, jedino ako imas moju tv, onu od bh telecoma, tu mozes gledati na areni sportElegant je napisao/la:Prenosi li sutra neka TV stanica iz BiH utakmicu ? Ili se moram nervirat sa linkovima !

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
neko je prije napisao da se skine neki readon player...ja sam evo uradio i sad za sad,sve linkove otvara,nista ne stopa,slika zadovoljavajuca....mozes gledati koju hoces televiziju...valjda bude nesto od ovoga... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.