FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li link? Nema na bet1x
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Takoo jeeee
-
- Kontakt:
Meni nema zvuka,Jel i kod tebe?
Hz
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Doktor

Trpaj i nemoj stat!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Red bi bio jos jedan do kraja, kad je neko zadnji put za Sarajevo zabio 3 gola u dvije uzastopne utakmice? I da li uopšte ikad iko?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kad sam ja za Turkeša govorio da ga je bezveze zakucao za klupu i da je ua Buntića, Lewandovski iz najboljih dana.
Draho mi je da se ovo ovako okrenulo. Bravo Turkeš.
Bar kup ove sezone. Poslije onih krađa dobro je i ovo....
Interesuje me za ove ostavke u savezu niko niša se ne oglašava. Jednom vjest izašla i niko ništa. Od tad se malo suđenje kao popravilo....
Draho mi je da se ovo ovako okrenulo. Bravo Turkeš.

Bar kup ove sezone. Poslije onih krađa dobro je i ovo....
Interesuje me za ove ostavke u savezu niko niša se ne oglašava. Jednom vjest izašla i niko ništa. Od tad se malo suđenje kao popravilo....
Drago mi zbog rezultata,a drago mi i zbog Turkesa,samo da nastavi ovako
Ma dobro kod Aldinan sw vidjelo dok je dosao da je pravi spic igrac, e sad zasto je bio zapostavljen to samo trener on i uprava znaju.
9-ka kakva nam treba u ovom sistemu igre, imas ga citavo vrijeme a ne koristis ga
9-ka kakva nam treba u ovom sistemu igre, imas ga citavo vrijeme a ne koristis ga
Siroki totalno nepovezan nisu ljudi centra kako treba presli, treba im uvalit jos jedan do poluvremena i jos 2 u drugom
Joj Keremeha
Pa daj mu jee
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
dobro je pa je offside na kraju, provuce se lopta kroz Rogica ko da je ping-pong 

-
- Kontakt:
Joj ove sebicnosti pa Pavicic skroz sam
Jako dobre takticke kretnje , Kupresak ide gore a onda tu dodje Bubanja da zatvori rupu
Treba bit strpljiv dat cemo jos jedan samo polako
Jako dobre takticke kretnje , Kupresak ide gore a onda tu dodje Bubanja da zatvori rupu
Treba bit strpljiv dat cemo jos jedan samo polako
Malo je jos jedan, treba ovdje dati 4-5 komada da budemo sigurni, ko ce znati sta nam se sprema u revansu 

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amidzaa, casual033, Dadox, ErosViverosViv, Evander, James1987, jurisicduska, kanarinac, kosevodom, mosarajvosa83, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, ristagrad, Tarapi, Tatamata1946, ubipara, UltraSa46 i 190 gostiju.