FNC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: FNC

Post Postao/la AshburtonG » 16 apr 2025, 18:34

Slatinash_7 je napisao/la:
16 apr 2025, 09:54
Nepotreban meč za Ilića..Lik se nakon borbe protiv "najboljeg" borca u FNCu bori protiv Spahovića koji nije mogao meda protiv Fabijana i Đanija..Po meni je morao dobiti jačeg borca pa ako i to izgubi eto mu Tomo

Doduše i FNC je takva organizacija, samo daj hype mečeve, čuj Janičić nakon povrede ide na Bojkovića koji kao treba za UFC..
Vaso opet proziva Croatu, ja ne kontam tog lika, nema ni promil šanse
Ma jbg s jedne strane ih i razumijem. Oni moraju nekako pravit pare, da bi bili profitabilni a na Balkanu to mozes samo hype borbama i to prije svega onim sa dobrom kolicinom nacionalnog naboja.
Mirjan je tu izuzetak, mada je on zbog koketiranja s Islamom dobio fin fanbase kod Bosnjaka.

Ja sam ubijedjen da bi Janicic zdrav imao velike sanse protiv Bojkovica. Nije ga ovaj dzaba dvije godine izbjegavao. Poceo ga prozivat kad se covjek operisao. :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 apr 2025, 21:40

AshburtonG je napisao/la:
16 apr 2025, 18:34
Slatinash_7 je napisao/la:
16 apr 2025, 09:54
Nepotreban meč za Ilića..Lik se nakon borbe protiv "najboljeg" borca u FNCu bori protiv Spahovića koji nije mogao meda protiv Fabijana i Đanija..Po meni je morao dobiti jačeg borca pa ako i to izgubi eto mu Tomo

Doduše i FNC je takva organizacija, samo daj hype mečeve, čuj Janičić nakon povrede ide na Bojkovića koji kao treba za UFC..
Vaso opet proziva Croatu, ja ne kontam tog lika, nema ni promil šanse
Ma jbg s jedne strane ih i razumijem. Oni moraju nekako pravit pare, da bi bili profitabilni a na Balkanu to mozes samo hype borbama i to prije svega onim sa dobrom kolicinom nacionalnog naboja.
Mirjan je tu izuzetak, mada je on zbog koketiranja s Islamom dobio fin fanbase kod Bosnjaka.

Ja sam ubijedjen da bi Janicic zdrav imao velike sanse protiv Bojkovica. Nije ga ovaj dzaba dvije godine izbjegavao. Poceo ga prozivat kad se covjek operisao. :rol:
Spahovića i forsiraju jer je poznato ime (iz drugih razloga) i uz to Bosanac kojih osim njega haman i nemaju, a inače je kar.ina od borca
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

harko35
Kontakt:

Post Postao/la harko35 » 17 apr 2025, 21:26

DonRamiz je napisao/la:
16 apr 2025, 13:40
Barbir vs Cezary Oleksiejczuk je jedan od najboljih meceva sto FNC moze imati.
Poljak veliki favorit i vjerovatno ide u UFC uskoro.
Pitanje da li ce ikad doci do te borbe, prvo ima Barbir Strusa i poslije toga Ilica

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 02 maj 2025, 11:43

Sutra prvi FNC knockout event.

Bice zanimljivo pogledati, ima dosta mladih i nepoznatih boraca. Moglo bi biti krljanja, a cini mi se da je ppv samo 5 eura.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 maj 2025, 12:16

Bice zanimljiv FNC knockout, to ce biti kao predturniri za upad na glavni FNC. Bori se i naš Ramiz Lupic iz Tuzle.

Ne znam hoce li biti jos koji bh. borac na line up-u?

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 02 maj 2025, 13:48

RollingPaper je napisao/la:
02 maj 2025, 12:16
Bice zanimljiv FNC knockout, to ce biti kao predturniri za upad na glavni FNC. Bori se i naš Ramiz Lupic iz Tuzle.

Blagojevic se bori protiv nekog talijana koliko sam ispratio, ocekuje se njegova pobjeda

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 maj 2025, 15:13

FNC je kupio slovenačku organizaciju Valhalla Fight Night koju je vodio Nejc Preložnik, i promjenio ime u FNC Knockout to nije predturnir, nego posebna organizacija gdje će borci koji su manje afirmisani dobijati priliku, borci koji prelaze u profi i borci koji nisu na nivou FNC-a.

Iz Tuzle na ovom cardu imaš Ramiza i Sameda, a što se tiče ostalih iz BiH, Petar je veliki prospect iz Sarajeva, Seferovic je isto bosanac ali mislim da se bori pod zastavom Austrije, Katanovic je iz Zvornika, a i Sara predstavlja pola BiH pola HR.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 03 maj 2025, 16:12

Skojevska je napisao/la:
03 maj 2025, 15:13

FNC je kupio slovenačku organizaciju Valhalla Fight Night koju je vodio Nejc Preložnik, i promjenio ime u FNC Knockout to nije predturnir, nego posebna organizacija gdje će borci koji su manje afirmisani dobijati priliku, borci koji prelaze u profi i borci koji nisu na nivou FNC-a.

Iz Tuzle na ovom cardu imaš Ramiza i Sameda, a što se tiče ostalih iz BiH, Petar je veliki prospect iz Sarajeva, Seferovic je isto bosanac ali mislim da se bori pod zastavom Austrije, Katanovic je iz Zvornika, a i Sara predstavlja pola BiH pola HR.
Pa Forgi je reko da ce se dobrim borcima u Knockout-u, otvorit vrata za glavni FNC.

Jel se Samed bori u MMA ili samo Bjj?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 maj 2025, 17:46

Spahovic zbog povrede otkazao borbu sa Ilketom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 maj 2025, 18:22

19vendetta87 je napisao/la:
05 maj 2025, 17:46
Spahovic zbog povrede otkazao borbu sa Ilketom
Stvarno steta. Mislim da bi dobio Ilica.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 maj 2025, 20:07

Otkud je info?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 maj 2025, 20:10

Surreal je napisao/la:
05 maj 2025, 20:07
Otkud je info?
Pisu svi u komentarima da je Spahovic morao otkazati. Steta, mozda i najzanimljivija borba na eventu

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 maj 2025, 20:16

Neka uleti Fabjan ili neka prebace Barbira Iliću.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 maj 2025, 13:53

Surreal je napisao/la:
05 maj 2025, 20:16
Neka uleti Fabjan ili neka prebace Barbira Iliću.
Po meni nemaju ni jedan ni drugi nista od borbe sa Ilicem, iako ce izgleda Fabjana prisiliti na to zbog FON-a.

Barbir ako dobije ovog Poljaka, jedino logicno je da do kraja godine ima borbu sa Oleksiejczukom ili Breeseom. Pa ako pobijedi i to, vjerujem da ide da vidi kako ce se nositi sa onima iz UFC-a.

Zna li neko hoce li FNC Beograd biti na voyo ili fnc.tv za nas iz BiH? Daleko su mi bolji oni strani komentatori nego ovi na voyo, frajeri su bas onako previse subjektivni i navlace za neke borce. Usro sam se od onih komentara dok se borila Sara Luzar Smajic, isto ko da je ona sama u oktagonu.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 maj 2025, 14:05

Ali koliko mi je debilno forsiranje tog revanša, nije Fabjan mlad, može još nekoliko borbi i to je to.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 maj 2025, 14:22

Surreal je napisao/la:
07 maj 2025, 14:05
Ali koliko mi je debilno forsiranje tog revanša, nije Fabjan mlad, može još nekoliko borbi i to je to.
Zbog para i gledanosti. Taj revans bi bio organizaciji isplativiji nego borba Fabjan vs Delija.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 maj 2025, 14:38

07 maj 2025, 14:22
Surreal je napisao/la:
Zbog para i gledanosti. Taj revans bi bio organizaciji isplativiji nego borba Fabjan vs Delija.
Ne znam u kojim snovima bi to tako bilo.

I da ne uzmemo u obzir da taj prvi mec Fabjana i Ilica nije bio ni gust i da ga je Miran rastavio na dijelove, Delija je bukvalno uz Stosica jedan od najboljih teskasa van UFC i koliko je popularan medju MMA fanovima u Hrvatskoj, toliko je sigurno i u Srbiji, Bosni, tj cijelom regionu. I ako se kockice poklope (tipa da su zdravi, da Delija ne ode u UFC, da obojica dobiju svoje meceve do tada) ocekujem da se desi taj mec u Zagrebu.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 maj 2025, 15:17

dscile je napisao/la:
07 maj 2025, 14:38
07 maj 2025, 14:22
Surreal je napisao/la:
Ne znam u kojim snovima bi to tako bilo.

I da ne uzmemo u obzir da taj prvi mec Fabjana i Ilica nije bio ni gust i da ga je Miran rastavio na dijelove, Delija je bukvalno uz Stosica jedan od najboljih teskasa van UFC i koliko je popularan medju MMA fanovima u Hrvatskoj, toliko je sigurno i u Srbiji, Bosni, tj cijelom regionu. I ako se kockice poklope (tipa da su zdravi, da Delija ne ode u UFC, da obojica dobiju svoje meceve do tada) ocekujem da se desi taj mec u Zagrebu.
Jeste on uspjesan, brutalan je borac, ali ta borba ne bi imala ni priblizno marketing kao revans Fabjan vs Ilic.
Delija je smiren lik i nije trash talker, sve ono suportno od navedene dvojice.
A kod nas raja jednostavno trazi taj trash talk i te zayebancije.
Dovoljno je pogledati fight card pred sljedeci FNC event.
Stosic se bori protiv Hatefa, etabilirano ime u MMA u Evropi, ali ta borba je totalno pala u sjenu, jer je sav hype usmjeren na borbu Bojkovica i Janicica.
Cini mi se i da bi borba Spahovic vs Ilic imala vecu popularnost od borbe Stosic vs Hatef.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 maj 2025, 15:24

Koliko je ta čitava priča oko Bojkovića i Janičića smiješna, baš ozbiljan krindž level.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 08 maj 2025, 17:04

Surreal je napisao/la:
07 maj 2025, 15:24
Koliko je ta čitava priča oko Bojkovića i Janičića smiješna, baš ozbiljan krindž level.
Da nije te borbe nebi prodali 50 posto ulaznica.
Stosic protiv nekog alzirca ,Ilic protiv nekog austrijanca,koga to zanima?

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.