NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Mora GSW dobiti ovu kad Vukovi sutaju ovako lose za 3. Valjda se Steph vrati za gm4
Dobri ovi penzioneri 
Povreda je sastavni dio, polako. Nije da je ACL.

Povreda je sastavni dio, polako. Nije da je ACL.
-
- Kontakt:
Zar nije Green svakako bio vodeći u flagrantima/tehničkim u prošloj seriji?
A istegnuće zadnje lože nema veze sa čvrstom igrom. Ne mora ni s čim ni imati veze, može biti jednostavno nezgodan pokret, ali ako će išta pridonijeti šansama povrede, onda je to vjerovatno umor.
A istegnuće zadnje lože nema veze sa čvrstom igrom. Ne mora ni s čim ni imati veze, može biti jednostavno nezgodan pokret, ali ako će išta pridonijeti šansama povrede, onda je to vjerovatno umor.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 07 maj 2025, 05:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Zamisli sad prokockaju 20 razlike a Steph se povrijedio. Dvostruki psihiloski udar. Vjerujem da bi 4:0 tada zavrsilo.
Vracaju se Vukovi, kakav raspad. Pomalo monotone 4/4 u PO, sve lude partije ali ovdje je opravdano, nemaju bez Stepha.
Kakav choke Cavsa krv ti je***
Ma nije za nas playoff to ti je
Ma nije za nas playoff to ti je

Steta povrede Stepha, odbrana GSWa zasluzuje bar finale zapada
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Niko ne može ili neće kod kuće da pobijedi do sad 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I eto ga sve ekipe sto su odmarale su izgubime game 1, stim da su Cavsi izgubili i game 2.
Kakva kradja Indiane sta ovo bi nevjerovatno.
Kakva kradja Indiane sta ovo bi nevjerovatno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
LudnicaPacers just came from down 20 to take Game 2. That's the FOURTH 20-point comeback win of this postseason, the most in a single playoffs in the play-by-play era.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prvi put u historiji da su sve 4-i ekipe kuci izgubile game 1, bas lud PO.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 06:45LudnicaPacers just came from down 20 to take Game 2. That's the FOURTH 20-point comeback win of this postseason, the most in a single playoffs in the play-by-play era.![]()
I da 1/2 ove i prosle godine igraju 7/8 istih ekipa. Samo je GSW tu umjesto Dalasa. Tako da najbolje ekipe pokazuju da su tu sa razlogom.
Sto se Cleavlenda tice sve je tu jos otvoreno, bicu tu svega jos. Ali nije i nemoguce da 1 i 2 ekipa RS ispanu vec u 1/2 oni i OKC
Cuj dobiju te ljudi bez Currya 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma sledeca je presudna, ako Cavsi uspiju dobit vjerujem i da okrecu.
Indiana vise srece nego pameti al boze moj to ti je NBA playoff
Indiana vise srece nego pameti al boze moj to ti je NBA playoff

Nadam se da Curry ima pristup vracarama kakvim i da ce se brzo vratit. Steta za GSW i njega, isao bi do 40 danas lagano kako je bio krenuo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sljedeca je blowout vukova i to lagano
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam mislio da ne moze gori nastup od nastupa BOS od neki dan, ali MIN je jutros to podigla na jedan visi nivo.
Onaj sut za 3p, one odluke u tranziciji nakon dobre odbrane, pa to je bilo uzasno za gledati.Oci da te zabole.
Imaju ogromnu srecu da se Steph povrijedio, pa bi trebali proci, inace je moglo biti svasta...
Onaj sut za 3p, one odluke u tranziciji nakon dobre odbrane, pa to je bilo uzasno za gledati.Oci da te zabole.
Imaju ogromnu srecu da se Steph povrijedio, pa bi trebali proci, inace je moglo biti svasta...
- Shategabri
- Kontakt:
Jest ako se ne samoubiju i ako se i playoff Jimmy ne povrijedi 

Koševo Zapad
Ovako su isto izgledali u 5oj utakmici protiv Lakersa,samo sto su Lakersi u glavama vec bili na odmoru pa su uspijeli dobiti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:07Ja sam mislio da ne moze gori nastup od nastupa BOS od neki dan, ali MIN je jutros to podigla na jedan visi nivo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se.Nemogucu su utakmicu dobili sa onakvim sutem protiv LAL.Vadi ih odbrana.Evo i GS je sinoc ispod 100p ostao, samo sto je napad bio UZASAN.L-Train je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:11Ovako su isto izgledali u 5oj utakmici protiv Lakersa,samo sto su Lakersi u glavama vec bili na odmoru pa su uspijeli dobiti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:07Ja sam mislio da ne moze gori nastup od nastupa BOS od neki dan, ali MIN je jutros to podigla na jedan visi nivo.
To ce reci da, ako imalo kliknu ofanzivno, a oni za to imaju potencijal, ide lagana pobjeda.
@Shate Ma vala, ako ne iskoriste sad ovo, onda se nema nista vise za njih reci.Bolja su ekipa i kad je Steph tu , a ne ovako, ako cemo realno. Gledam sad, ako Steph ima i najblaze istegnuce, to je 7 dana mirovanja.To su 3 tekme naredne.
Kad bi se kako OKC uzeo i veceras, na foru, dok su jos pod utiscima od Game 1
Ako vide da ne ide, treba odmoriti za Game 3, sve tekme su bas blizu cini mi se svako 2 dana, zar nije to prije islo da imas 2 dana citava pauze izmedju Game 2 i 3..
Treba i Watsonu dati vecu minutazu ako Portera muci rame, kazu ne moze ruku da digne kako treba od povrede

Ako vide da ne ide, treba odmoriti za Game 3, sve tekme su bas blizu cini mi se svako 2 dana, zar nije to prije islo da imas 2 dana citava pauze izmedju Game 2 i 3..
Treba i Watsonu dati vecu minutazu ako Portera muci rame, kazu ne moze ruku da digne kako treba od povrede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.