Igokea

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Siroki4ever
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Siroki4ever » 20 maj 2009, 02:07

Malena je napisao/la:Sta je sa McCaskillom pa se probudio iz zimskog sna? Nevjerovatno dobro igra u zadnje dvije-tri utakmice. Lijepi onog nepokretnog Grgata kad god pozeli.
Neka dobra lova mu je obecana, cim Sirokobrijezani traze da uradi doping test.

Ako Taylor odigra kao opet dobro, a Duskaj bude sudio i dobije od Dodika odredjenu svoticu za svoje poroke, mozda ima nade za Igokeu...
Grgat ti je penzioner koji je zadnje 2-3god igra u A2, austriji i na Kipru mene je licno iznenadia sto je do sada pokaza ali bi opet volia vidjeti Jospovica ili Thomasa na 5 jer Amal daje kosve preko Grgata kad god zeli

mokeke
Kontakt:

Post Postao/la mokeke » 25 maj 2009, 09:00

pa - pa

:mrgreen:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 maj 2009, 09:42

instant ekipa je propala ove godine
Cuva Bog Zelju svog!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 maj 2009, 11:51

Igokea je po igracima koje ima mozda i najbolja ekipa u BIH,uz Bosnu naravno,ali... U svakom slucaju dobro je za bh kosarku da ima sto vise kvalitetnih ekipa u ligi! Siroki je zasluzeno prosao dalje,iako je Igokea imala bolje igrace!

mokeke
Kontakt:

Post Postao/la mokeke » 25 maj 2009, 13:20

mirzza je napisao/la:instant ekipa je propala ove godine
trebalo bi uvesti pravilo po kojem se ne mogu praviti ove "instant" ekipe. Konkretno, zabraniti dovodjenje vise od dva igraca za ligu 8 i play off.

Time sto se prave ekipe samo za ligu 8 i play off sigurno se ne pomoze BH kosarci.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 maj 2009, 13:24

Iskreno, više sam volio Igokeu gledati u NLB ligi nego Širokog. Igokea je u utakmici kada su razbili Široki dokazala da ima odličan sastav koji može igrat NLB.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 25 maj 2009, 16:24

el-fighter je napisao/la:Iskreno, više sam volio Igokeu gledati u NLB ligi nego Širokog. Igokea je u utakmici kada su razbili Široki dokazala da ima odličan sastav koji može igrat NLB.
A šta smo mi pokazali kad smo ih razbili 2 puta , pa nemoj da ti to što ne podnosiš Široki služi kao opravdanje za pričanje o stvarima koje nisu objektivne i realne , u prvoj tekmi koju smo dobili 92-82 3 min.prije kraja je bilo 24 razlike u ovoj drugoj završilo 16 a 2 minute prije kraja bilo 22 , pa šta njima vrijedi 24 i 31 razlike samo su si u glavu nabili lažnu snagu jer u te dvije utakmice u Aleksandrovcu (ja sam bio na prvoj ) 3-4 min prije kraja je bilo 15-18 razlike i oni su giljali ko ludi za što većom razlikom a naši su uveli juniore toliko o tome.Igokea je ekipa s odličnim pojedincima , katastrofalnim trenerom i ekipa bez zajedništva.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 maj 2009, 16:35

el-fighter je napisao/la:Iskreno, više sam volio Igokeu gledati u NLB ligi nego Širokog. Igokea je u utakmici kada su razbili Široki dokazala da ima odličan sastav koji može igrat NLB.
sto ne posmatras da je siroki imao tada los dan, igosi su podbacili protiv dite, jbg ekipa se pravi godinama
Cuva Bog Zelju svog!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 maj 2009, 16:41

mirzza je napisao/la:
sto ne posmatras da je siroki imao tada los dan, igosi su podbacili protiv dite, jbg ekipa se pravi godinama
sa ovim se tesko mogu sloziti.
ko pravi ekipu godinama uglavnom tavori u pocetku u prosjecnosti, pa tek kasnije iskoci, a to upava Igokee sigurno ne zeli.
u cijelom svijetu, sa izuzetkom NBA i NCAA, se uglavnom prave instant ekipe.
kosarka je dinamican sport i tu ne treba puno uigravanja, samo treba dobro iz-scoutirati igrace, da ne bude povrijedjenih ega, da ne bude ono sto se u zargonu kaze: 5 lopti im treba
koliko igraca Bosna ima iz svog pogona ili bar da su tu vec neko vrijeme(bar3-4 god.), a da su uz to i nosioci igre.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 maj 2009, 16:59

Pasha je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
sa ovim se tesko mogu sloziti.
ko pravi ekipu godinama uglavnom tavori u pocetku u prosjecnosti, pa tek kasnije iskoci, a to upava Igokee sigurno ne zeli.
kosarka je dinamican sport i tu ne treba puno uigravanja, samo treba dobro iz-scoutirati igrace, da ne bude povrijedjenih ega, da ne bude ono sto se u zargonu kaze: 5 lopti im treba
koliko igraca Bosna ima iz svog pogona ili bar da su tu vec neko vrijeme(bar3-4 god.), a da su uz to i nosioci igre.
kostur tima 4,5 igraca je uvijek isti, a ostali se mijenjaju, ikonic 4 godine, hajric 2 godine, zimic 5 godina, pasa 3 godine, seha 4 godine,
Cuva Bog Zelju svog!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 maj 2009, 17:06

mirzza je napisao/la:
Pasha je napisao/la: ko pravi ekipu godinama uglavnom tavori u pocetku u prosjecnosti, pa tek kasnije iskoci, a to upava Igokee sigurno ne zeli.
kostur tima 4,5 igraca je uvijek isti, a ostali se mijenjaju, ikonic 4 godine, hajric 2 godine, zimic 5 godina, pasa 3 godine, seha 4 godine,
Ikonic, Hajric i Sehovic su OK, dok Zimic i Pasalic bas i nisu nosioci. Zimic vise povrijedjen nego sto igra, a Pasalic nedovoljno konstantan. opet kazem rijetke su u Europi ekipe kao Partizan. npr. FMP napravi igrace i ima ekipu duze vrijeme, ali sve rasproda prije nekog ozbiljnijeg uspjeha.
u Igokei je lakse kupiti igrace, nego ih praviti.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 13 jun 2009, 20:57

Tri puta sam provjeravao je li ovo tema Igokea ili KK Bosna... *ebote koji off topici

Elem, belem... od jucer aktivno u kupovini wild carda za novu NLB sezonu ukljucio se cika Dodik i njegovi prijatelji iz KK Partizan, koji jako, ali bas jako lobiraju za Igokeu, da dobije to jedno mjesto. Sanse su im sve vece i vece...

Eh, jedva cekam dodjelu te divljakuse...
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 13 jun 2009, 22:24

igokea sigurno dobija pozivnicu.ljudi iz nlb-a su bili prosle sedmice u aleksandrovcu.sve je dogovoreno.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 14 jun 2009, 00:49

pa ne bi drugacije ni izborili nlb ligu...realno nisu zasluzili jer vec tri godine ne uspjevaju izboriti ucesce u regionalnoj ligi...a tolike sumnjive pare su ulozili...
I feel devotion!!

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 14 jun 2009, 12:02

' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 14 jun 2009, 13:00

Dragan-BL je napisao/la:" овај &,$ $ ? ':

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=70&kat=11&vijest=26682

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaxaxa :mrgreen:
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jun 2009, 13:05

aseemic je napisao/la:
Dragan-BL je napisao/la:" овај &,$ $ ? ':

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=70&kat=11&vijest=26682

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaxaxa :mrgreen:

jao jao jao jao jao :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 14 jun 2009, 22:22

Jos jednom ponavljam ono sto mislim da je problem Igokee - temelji kluba u vlastitim igracima... Sve ostalo se moze kupiti novcem. To ne moze...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jun 2009, 22:41

Ev čitam da će oni ipak igrati NLB ligu sa wild cardom. E baš fino. Do sada sam ih podržavao, ali sada vidim da sam bio u zabludi. Od sada niste No.2. Novac nije čudo, ali čuda čini.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 14 jun 2009, 23:34

elvir.vogosca je napisao/la:Jos jednom ponavljam ono sto mislim da je problem Igokee - temelji kluba u vlastitim igracima... Sve ostalo se moze kupiti novcem. To ne moze...
То је оно % нас " $ $ ".& " ту $," " & $ " " & пар $ уз ? $ ? $ " $ & ?.?,",",",?,"...? је $...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.