FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Balon
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balon » 07 maj 2025, 10:42

Ma.ovaj Inter je jedan od najgorih finalista svih vremena, opet kazem historijska sansa za jos jedno finale kod kuce je propustena .

Ljudi imali 29% posjed lopte na svom terenu protiv ekipe kojoj su falili standardni bekovi i centarfor i prosli u finale :lol:

Sommer odigrao utakmica zivota a kod nas branio ko Michael Rensing.

Sto je najsmijesnije i pored toga sto je Vincent ispodprosjecan trener za ozbiljne utakmice mislim da bi prosli Inter da strucnjak na klupi nije odlucio da igra sa igracem manje (Müller) u revansu.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 maj 2025, 10:48

Vi k'o da ne znate 'talijane i katanaćo.

Zasluženo su nas izbacili, nemaju oni ništa s tim što smo mi jedno veliko splovilo sa Kompanijom u vidu glavića.

Šteta propuštene prilike ove godine za LP, teško da se će u dogledno vrijeme ponovit' sličan rasplet.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 maj 2025, 11:10

Centre forward je napisao/la:
07 maj 2025, 10:48
Šteta propuštene prilike ove godine za LP, teško da se će u dogledno vrijeme ponovit' sličan rasplet.
Šteta jeste, pogotovo zbog domaćeg finala. S drugim dijelom rečenice se uopšte ne slažem. Prilika je bilo i biće ih uvijek. Moraju i drugi osvajati.

I da...jedan od najgorih finalsta utrpa Barci 7 komada sa tako malim posjedom.
Šta ti znači produktivnost i konkretnost.
Tranzicija, fokus, želja i vjera učini to da praviš čuda protiv naoko jačih protivnika.
Još da su fizički spremniji i da im napadači nisu bili roviti, šta bi tek onda bilo.
Zadnja izmjena: armando, dana/u 07 maj 2025, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 07 maj 2025, 11:12

Naravno da je zasluženo, Inter kad gubi oni se ne predaju a Bayern kad zabije gol odmah prima jedan ili dva jer se opuste, samo njima može pasti na pamet Ibiza i drkanje nakon svega umjesto da se poklope po glavi.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 07 maj 2025, 11:15

Sinoćnja utakmica Intera i Barce bila je za sladokus(r)ce. Ako ko ima lošiju obranu od vas onda je to Barca, a Inter se pokazao kao mentalno vrlo jaka ekipa. Da je Barca izjednačila i pucali se penali mislim da bi Inter opet dobio. Inače, sreća može bit kod jednog gola, možda i dva, ali kad ekipa vama zabije 4 a Barci 7 onda to više nije sreća nego sistem.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 maj 2025, 14:24

Ma Inter sretno zabio 7 golova samo se brane i čekaju kontru. :crazy: Šta sve neću pročitati.Ovaj naš bilmez od trenera uzeo ligu i misli sad on elita a ovamo svaka jača ekipa ga preslušala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 maj 2025, 16:01

Inter je imao srece da i Bayernu i Barci fale jako bitni igraci. Da je bio Davies i Upa tu, prolazak 100%. Barca da je imala jednog beka sinoc prosli bi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 maj 2025, 20:54

Al nemojte zajebavat, postaje totalno neozbiljno. Naravno da je naša ekipa mogla do kraja ima tu kvaliteta. Ali mi u zadnje vrijeme imamo te personalne probleme i promjene od trera pa čak i do uprave i zbog toga se to onda osjeti i na terenu. Mislim na sve te oscilacije. Mi protiv Leverkusena u LP odigramo s toliko žara a onda tog žara ne bude u istoj mjeri protiv Intera.
Samo ne može se kvalitet protivnika umanjivati samo da bi se umanjio totalno kvalitet našeg trenera. Neki ne bi svoje mišljenje promijenilu pa taman ih neko na vatru bacio.
Kompany je tu doveden i zna se da nije bio prvo rješenje.n8je on za to kriv i za prvu sezonu on je odradio dobar posao. Vratio je titulu u BuLi skupio je sasvim dovoljno bodova da se to može reći, dok prvi pratilac nije da nije ostvario pristojan bodovni saldo.

Da je situacija protiv Intera mogla biti drugačija sa Musialom i Daviesom, pa i Upom to je jasno. Ali i ti izostanci su potvrda da Kompanyju nije bilo lako.
Ovo kada se govori kao Inter bez veze ekipa, onda su i sinoć neki momenti pokazali da je to daleko od istine.
Samo treba pogledat koliko je puta Inter bio rezistentan na Barcin presing i kako su oni sjajno zaobilazili taj presing i to sve tehnički dobro, elegantno i onda brza transformacija u fazu napada. To je pored njihove kompaktnosti nešto što je odlično kod njih. A ljudi su Barci još zabili tolike golove. Ono što je dodatni plus kod njih je i taj voljni momenat, mentalitet, jer jad se činilo da više ni hodat ne mogu smogli su snage i došli do izjednačenja ubregularnom toku.

Inter je individualno slabiji i od Barce i Bayerna, ali su jako dobro uštimana ekipa, sa sjajnim timskim duhom i dobro taktički zategnuti od dobrog trenera taktičara ali koji je i dobar motivator.

Ko osporava njima uspjeh može osporit i onaj Bayernov uspjeh iz 2001. i tad smo mi.izbacili i Manchestera i Reala, koji su individualno itekako bili nadmoćni nad Bayernom. Tad su naši solidno ulagali ali bio je fin broj klubova koji su više od nas. Tako i Inter pokaza sada da nije sve u ulaganjima. Ranije se za nas govorilo da škrtarimo i da imamo sreće pa smo.i mi u neka doba poželili da se više ulaže.
A danas proklinjemo razmažene naše preplaćene igrače (dal su baš svi i da li opšte preplaćeni to je druga priča).
Htjeli smo transfer od 100 miliona eura i jednog Kanea i zamisli dovedemo najboljega napadača engleske lige i kapitena engleske reprezentacije i mnogima zabijemo tamo nož u srce, ali sad Kanea proklinjemo (zamisli) kad fuli jednu bitnu priliku.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 maj 2025, 22:52

Mi smo dobili ovog PSGa sa 1:0 :kafa:

Uzet titulu u ligi je easy mode za svakog.

Bayer lani imao sezonu snova i nece je nikad ponovit.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 maj 2025, 01:43

Itakura se spominje kod nas, 10,5 mil eura klauzula, jos godinu ugovora ima kod Gladbacha a pogodite protiv koga igramo sada.

Za rotacije bi trebao doci kao zamjena za Diera.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 maj 2025, 01:46

Bgm smiješno mi kako se od Intera pravi nekakav moćan tim lol. Barcelona je teški prosjek što se tiče igračkog kadra. Da im nije Flicka ne bi maknuli dalje od osmine finala. Svaka čast Interu, potpuno zaslužen ulazak u finale, ali nemojte se provaljivat. Pa i njihovi navijači znaju da su rezultati iznad realnih očekivanja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 maj 2025, 03:49

Armenac sa 36 godina im igra, o cemu da se dalje pise. Ovdje se dizu kao da su top tier tim. LP se doslovno nudila ali eto, Kompany je cudo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 maj 2025, 13:54

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
:hmmmmm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2025, 12:33

Neutral je napisao/la:
07 maj 2025, 22:52
Uzet titulu u ligi je easy mode za svakog.
Pa ovo se pokazalo da nije tacno. I Tuchel je onu titulu uzeo zahvaljujuci Dortmundu koji nije uspio zadnje kolo kuci dobiti, jos mu Musiala morao spasavati guzicu .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2025, 12:51

armando je napisao/la:
07 maj 2025, 11:10
Centre forward je napisao/la:
07 maj 2025, 10:48
Šteta jeste, pogotovo zbog domaćeg finala. S drugim dijelom rečenice se uopšte ne slažem. Prilika je bilo i biće ih uvijek. Moraju i drugi osvajati.

I da...jedan od najgorih finalsta utrpa Barci 7 komada sa tako malim posjedom.
Šta ti znači produktivnost i konkretnost.
Tranzicija, fokus, želja i vjera učini to da praviš čuda protiv naoko jačih protivnika.
Još da su fizički spremniji i da im napadači nisu bili roviti, šta bi tek onda bilo.
Inter je paradigma Rimske legije. Sve kepec do kepeca al' savršena organizacija.

Poštovani 'lega, sumnjam da će se ovako nešto slično na skoru ponovit'. Sama činjenica da je evropski anonimus, Arsenal, ovako daleko dogur'o dosta govori.

Kolike su šanse da se ponove indisponirani i loši Rejal i City koji će sigurno pojačat' ekipe i ponovo bit' favoriti za LP. Da ne zaboravim najveću ekipu sa Otoka, koja će sad poslije osvajanja sigurno fino popunit' ekipu jerbo para neće falit'.

Virtz je super pojačanje, ako dodje, al' on neće riješit' naše hronične probleme.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 09 maj 2025, 16:13

:kafa:

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 maj 2025, 16:55

Wilkommen Wirtz 2005 ili 2026.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 09 maj 2025, 17:32

Ne podcjenjivati Leverguzen i riješiti to ovo ljeto, tako će pokazati i igraču da ga stvarno žele, cinkarenje i podcjenjivanje vodi u nesigurne vode, sad je idealno vrijeme da se ta priča dovrši.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 maj 2025, 17:55

Daj beka, veznjaka i krilo :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2025, 18:14

Bayo je napisao/la:
09 maj 2025, 17:32
Ne podcjenjivati Leverguzen i riješiti to ovo ljeto, tako će pokazati i igraču da ga stvarno žele, cinkarenje i podcjenjivanje vodi u nesigurne vode, sad je idealno vrijeme da se ta priča dovrši.
Tako je, sad ne treba ciganiti nekom ponudom od 70mil. Idi odmah konkretno da ne bi ispusio bezveze, i treba ga dovesti odmah a ne cekati sljedecu godinu.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.