Gledao sam. Amar nastavio ocevim stopama, samo sto on ceslja bijelo vino.sarajlija89 je napisao/la:Amar na BHT-u..u gastro kutku

Legenda Tite mi! Jedva ceka da se zavrsi pa da se zamezi.
Cestitke Amaru na uspjesnom gostovanju!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gledao sam. Amar nastavio ocevim stopama, samo sto on ceslja bijelo vino.sarajlija89 je napisao/la:Amar na BHT-u..u gastro kutku
Nebi ja bas tako olako upisao bodove ...mislim da ce te učiniti sve što je u vašoj moci da olakšate Borcu put ka tituli.B o X je napisao/la:ma dobijate sigurno utakmicu, nema brige za vas...reks je napisao/la:Drina se treba dobiti.raduje me povratak Ćuluma jer kad je on fit i mi stojimo bolje.Samo se nadam da ćemo igrati požrtvovano.Oni nemaju šta da izgube i tu je naša šansa
Pridružujem se.Rigorozni_Džo je napisao/la:Sinoć nas je napustio veliki Manijak, veliki Željovac i veliki čovjek Sejo Muhamedagić. Godinama se kroz sve nivoe vlasti borio za Želju, osoba za koju Buki kaže da je najviše doprinio da dobijemo reflektore od Općine.
Rahmet mu dusi,porodici sabur.
Potpis!!ellaxaz je napisao/la:Pridružujem se.Rigorozni_Džo je napisao/la:Sinoć nas je napustio veliki Manijak, veliki Željovac i veliki čovjek Sejo Muhamedagić. Godinama se kroz sve nivoe vlasti borio za Želju, osoba za koju Buki kaže da je najviše doprinio da dobijemo reflektore od Općine.
Ma nema od toga ništa, imamo trenera koji nikad u životu nije bio trener, imamo pomoćnika koji takođe nikada nije bio trener a imamo ekipu koja više nije spremna ni bod uzeti a kamoli sva tri, bojim se samo da se ne ponovi Travnik. To potvrđuju rezultati od kada je otišao Vojvodić: Olimpik 2:1, Zvijezda 2:1, Travnik 6:0. Kratko rečeno Drina se raspala. Na sve to da dodam nezadovoljstvo čitave publike koja će vjerovatno i sutra da pjeva "uprava napolje" i tako to, ma sigurno dobijate, mada treba biti oprezan naravno.nime_tm87 je napisao/la:Nebi ja bas tako olako upisao bodove ...mislim da ce te učiniti sve što je u vašoj moci da olakšate Borcu put ka tituli.B o X je napisao/la:ma dobijate sigurno utakmicu, nema brige za vas...reks je napisao/la:Drina se treba dobiti.raduje me povratak Ćuluma jer kad je on fit i mi stojimo bolje.Samo se nadam da ćemo igrati požrtvovano.Oni nemaju šta da izgube i tu je naša šansa
poznajući njih i njihovu odanost na gostovanjima sve preko 20 je ravno binguComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav
Ti Ćehaja šuti.mejdan je napisao/la:poznajući njih i njihovu odanost na gostovanjima sve preko 20 je ravno binguComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav![]()
![]()
Moze.Nazovi 122 i dobijes sve informacije i broj LK svakog navijaca koji dolazi u Zvornik.ComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav
Čovjek fino pita a vi odmah sumljičavi. Biće vjerovatno 50-100.123456 je napisao/la:Moze.Nazovi 122 i dobijes sve informacije i broj LK svakog navijaca koji dolazi u Zvornik.ComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav
Obzirom na gostujuce posjete u posljednje vrijeme ovakva pitanja su automatski provokacija !Iker C je napisao/la:Čovjek fino pita a vi odmah sumljičavi. Biće vjerovatno 50-100.123456 je napisao/la:Moze.Nazovi 122 i dobijes sve informacije i broj LK svakog navijaca koji dolazi u Zvornik.ComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav
Cekaj...To je Sejo iz Hrasnog,sto ima dva sina, Emira i Vedada ?Rigorozni_Džo je napisao/la:Sinoć nas je napustio veliki Manijak, veliki Željovac i veliki čovjek Sejo Muhamedagić. Godinama se kroz sve nivoe vlasti borio za Želju, osoba za koju Buki kaže da je najviše doprinio da dobijemo reflektore od Općine.
Ako je to taj Sejo, onda mu znam sina. Strasan momak i veliki Manijak.ever je napisao/la:Cekaj...To je Sejo iz Hrasnog,sto ima dva sina, Emira i Vedada ?Rigorozni_Džo je napisao/la:Sinoć nas je napustio veliki Manijak, veliki Željovac i veliki čovjek Sejo Muhamedagić. Godinama se kroz sve nivoe vlasti borio za Želju, osoba za koju Buki kaže da je najviše doprinio da dobijemo reflektore od Općine.
Rahmet mu dusi,porodici sabur.Ako je on,bas mi je zao,'elem sto je dobar covjek,'elem sto ima zlatnu djecu..Mislim zao mi je i ovako covjeka,ali ako je to taj Sejo onda sam bas tuzan..Molim nekoga da potvrdi ovo..
edit: To je nas Sejo iz Hrasnog,sad dobih informaciju...Rahmet ti dusi Sejo nas
Hvala ti na informacijiIker C je napisao/la:Čovjek fino pita a vi odmah sumljičavi. Biće vjerovatno 50-100.123456 je napisao/la:Moze.Nazovi 122 i dobijes sve informacije i broj LK svakog navijaca koji dolazi u Zvornik.ComyZV je napisao/la:Jel moze neko da mi kaze koliko manijaka dolazi u zvornik sutra?
pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 9 gostiju.