NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
I opet ce izgubiti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ide OTNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:34I sta ce Tatum uraditi na zadnjem posjedu sa Robinsonom na njemu? Pa lupiti trojku, naravno.
Gdje ces napasti obruc i sporijeg igraca!??![]()
![]()
Katastrofa. Treba ovo Brunson zavrsiti.
Kako god uocio si (vodim evidenciju ovamo), da je ovaj stil kosarke gotov. Boston iako prodje i osvoji to je to, ovaj stil kosarke vise ne fukcionise.
- TheTruth34
- Kontakt:
Joj užasa..ovo smo zaslužili izgubiti, zbog preseravanja... Katastrofa...
Mikal 47 minuta od mogucih 50. Thibs Tito
Gotovo uzese ih, pa igrajte small do sutra. To je kosarka od juce.
Ovaj mec nije rjesen iskljucivo losom klupom koju Knicksi imaju i katastrofom Townsa gdje sam ranije napisao da on treba ici na 25+ poena.
Ja sam sokirao sta ovdje ljudi pisu, cuj laksi protivnik od Orlanda, kako to nije nekoga stid napisati?
Knicksi smece ekipa?
Gotovo je ovo?
Knicksi ce svakoj ekipi na domacem parketu bit strah i trepet zbog ludih navijaca, pritiska i svega neovisno od gostovanja. Jako borbena i kvalitetna ekipa kojoj fale 2 igraca sa klupe da budu top ekipa.
Mikal okean ne moze pogoditi.
Thibs doktor kao trener.
Na šta spade ova tema, uozbiljite se i vratite stari sjaj.
Ja sam sokirao sta ovdje ljudi pisu, cuj laksi protivnik od Orlanda, kako to nije nekoga stid napisati?
Knicksi smece ekipa?
Gotovo je ovo?
Knicksi ce svakoj ekipi na domacem parketu bit strah i trepet zbog ludih navijaca, pritiska i svega neovisno od gostovanja. Jako borbena i kvalitetna ekipa kojoj fale 2 igraca sa klupe da budu top ekipa.
Mikal okean ne moze pogoditi.
Thibs doktor kao trener.
Na šta spade ova tema, uozbiljite se i vratite stari sjaj.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 maj 2025, 03:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nek su ih Knicksi uzeli sa Robinsonom, OG i Townsom velikom minutazom.
Vraca se era gdje visoki dominiraju, small ball je svoje odprdio
Vraca se era gdje visoki dominiraju, small ball je svoje odprdio
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav crni small-ball ima jedan centar zdrav u rosteru i to Horford. Porzingis bolestan, Kornet 6 faulova.
Knicksi apsolutno zasluženo, vrhunska odbrana od sredine 3/4 pa do kraja produžetaka, trebali su i u regularnom dobiti. Ovi nek se nastave zaje.bavati kad izađu na +15/+20 i nastave lupati 90 trojki.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čitam 67 stranicu i početak 68 i smijem se.
Očekivano
Realno
Nikad lakše
Ovako će serija izgledati
Tako je. Još da se Towns probudi i Mikal makar ubaci nešto i svašta može bit. Knicski smiješna ekipa, 'ta će oni
Još da Denver ovu overhyped smeće ekipu dobije i da bude lijepa noćna smjena.
Očekivano
Realno
Nikad lakše
Ovako će serija izgledati
Tako je. Još da se Towns probudi i Mikal makar ubaci nešto i svašta može bit. Knicski smiješna ekipa, 'ta će oni

Još da Denver ovu overhyped smeće ekipu dobije i da bude lijepa noćna smjena.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 maj 2025, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakvi dbli.. Bravo za NYK
- akisarajevo92
- Kontakt:
cestitke Celticsima na postavljanju novog rekorda, 45 promasenih trojki na jednoj utakmici u playoffu 

Don't believe the hype.
31 trojka ispaljena od njihovog dvojca.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:52cestitke Celticsima na postavljanju novog rekorda, 45 promasenih trojki na jednoj utakmici u playoffu![]()
Vidiš da se ne zna sve unaprijed

60 trica si opalio, jasta nego small ball mentalitet.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:50Kakav crni small-ball ima jedan centar zdrav u rosteru i to Horford. Porzingis bolestan, Kornet 6 faulova.
Knicksi apsolutno zasluženo, vrhunska odbrana od sredine 3/4 pa do kraja produžetaka, trebali su i u regularnom dobiti. Ovi nek se nastave zaje.bavati kad izađu na +15/+20 i nastave lupati 90 trojki.
Bit ce i dalje trojki ali ti je size nova era kosarke, dokazuje ti se ovaj playoff.
-
- Kontakt:
Kakva fluke pobjeda Knicksa. Moji su, ali apsolutna fluke pobjeda.
Celticsi moraju ostati bez Porzingisa i Hausera da Knicksi imaju šanse, i opet je to dogfight. Kako i napisah jučer, sve i da Celticsi ostanu bez nekog od ključnih igrača, opet Celticsi u 5. Ne bi me čudilo da Celticsi uzmu naredne 4. Šanse su skoro nepostojane da opet ponove ovako lošu šutersku noć. U svakom smislu superiornija ekipa, što odavno i govorim.
Ne mislim da će Knicksi biti lakši protivnik od Orlanda (što je već sada jasno), ali opet bi se moglo u pet završiti.
Celticsi moraju ostati bez Porzingisa i Hausera da Knicksi imaju šanse, i opet je to dogfight. Kako i napisah jučer, sve i da Celticsi ostanu bez nekog od ključnih igrača, opet Celticsi u 5. Ne bi me čudilo da Celticsi uzmu naredne 4. Šanse su skoro nepostojane da opet ponove ovako lošu šutersku noć. U svakom smislu superiornija ekipa, što odavno i govorim.
Ne mislim da će Knicksi biti lakši protivnik od Orlanda (što je već sada jasno), ali opet bi se moglo u pet završiti.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 06 maj 2025, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.
- superFrankie
- Kontakt:
Kakav preokret NYK-a na kraju. Neocekivano, ali zasluzeno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema ovo veceras previse veze sa nekom aman partijom NYK.Ljudi su jednostavno uzeli ono sto im se ponudilo.
NY 3/4 nije imao ni napada, ni odbrane, ni skoka.BOS je samo prestao da igra nakon +20 i onda su se ovi malo aktivirali.
Ovo je antipropaganda od kosarke koju ja BOS prikazao u zadnjih 20+min igre.Bez ikakvog koncepta, bez ikakve akcije i samo sut za sutem za 3p.Ovako raja na terminu ne igraju, jer bi ti neko je.bo sve po spisku da samo tako igras.
Sad su u rupi, a ovi ce dobiti na elanu.
NY 3/4 nije imao ni napada, ni odbrane, ni skoka.BOS je samo prestao da igra nakon +20 i onda su se ovi malo aktivirali.
Ovo je antipropaganda od kosarke koju ja BOS prikazao u zadnjih 20+min igre.Bez ikakvog koncepta, bez ikakve akcije i samo sut za sutem za 3p.Ovako raja na terminu ne igraju, jer bi ti neko je.bo sve po spisku da samo tako igras.
Sad su u rupi, a ovi ce dobiti na elanu.
Kur.ac fluke to tako izgleda kad gledas tekmu. Size is taking over my friendTripleThreat je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:56Kakva fluke pobjeda Knicksa. Moji su, ali apsolutna fluke pobjeda.
Celticsi moraju ostati bez Porzingisa i Hausera da Knicksi imaju šanse, i opet je to dogfight. Kako i napisah jučer, sve i da Celticsi ostanu bez nekog od ključnih igrača, opet Celticsi u 5. Ne bi me čudilo da Celticsi uzmu naredne 4. Šanse su skoro nepostojane da opet ponove ovako lošu šutersku noć.
Da pola ekipe u New Yorku ne igrao, opet će Knicksi min jednu uzeti kući.TripleThreat je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:56Kakva fluke pobjeda Knicksa. Moji su, ali apsolutna fluke pobjeda.
-
- Kontakt:
Zar stvarno misliš da će Celticsi ostale utakmice ovako katastrofalno šutati za 3? Treba realan biti.alemsa je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:58Kur.ac fluke to tako izgleda kad gledas tekmu. Size is taking over my friendTripleThreat je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:56Kakva fluke pobjeda Knicksa. Moji su, ali apsolutna fluke pobjeda.
Celticsi moraju ostati bez Porzingisa i Hausera da Knicksi imaju šanse, i opet je to dogfight. Kako i napisah jučer, sve i da Celticsi ostanu bez nekog od ključnih igrača, opet Celticsi u 5. Ne bi me čudilo da Celticsi uzmu naredne 4. Šanse su skoro nepostojane da opet ponove ovako lošu šutersku noć.
- superFrankie
- Kontakt:
Smijesan si sa tom pricom i propagandom protiv small ballaalemsa je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:58Kur.ac fluke to tako izgleda kad gledas tekmu. Size is taking over my friendTripleThreat je napisao/la: ↑06 maj 2025, 03:56Kakva fluke pobjeda Knicksa. Moji su, ali apsolutna fluke pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.