Protiv Francuza igrali prije 4 godine.
Vratit i Besica, prelako se zaboravljaju njegove igre na svjetskom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako zavrsi sezonu u ovom ritmu, onda sigurno može a i treba dobiti poziv.
Naravno da ga treba vratiti, kvalitetniji od cijele sredine koju imamo a igra u klubu gdje Šunjic moze sanjati.
Spomenuo sam ironično jer si ti spomenuo Francusku koja je bila prije 4 godine.bhsport je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:01Naravno da ga treba vratiti, kvalitetniji od cijele sredine koju imamo a igra u klubu gdje Šunjic moze sanjati.
Ne znam zasto spominjes Besica i poredis sa Amirom jedan propo u Srbiji a jedan standardan u Turskoj.
Ali kockar ga nece vratiti ima svoju skvadru, jos malo pa ce i pobjede BiH proslavljati pod hrvatskom zastavom.
Madal ima kompleks i to zestok.
Amir i Janelt![]()
Za sada se i govori a Francuska je dokaz da ima kvalitetu.jasmin10 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:32
Spomenuo sam ironično jer si ti spomenuo Francusku koja je bila prije 4 godine.bhsport je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:01Naravno da ga treba vratiti, kvalitetniji od cijele sredine koju imamo a igra u klubu gdje Šunjic moze sanjati.
Ne znam zasto spominjes Besica i poredis sa Amirom jedan propo u Srbiji a jedan standardan u Turskoj.
Ali kockar ga nece vratiti ima svoju skvadru, jos malo pa ce i pobjede BiH proslavljati pod hrvatskom zastavom.
Madal ima kompleks i to zestok.
Amir i Janelt![]()
Amir može tek sada dobiti poziv, prije nije mogao. Pa čovjek je tek odigrao 3 tekme po 90 minuta.
Mislim da je problem u tome sto ne prica baustelski.Blackwargreymon je napisao/la: ↑05 maj 2025, 18:51On ima mjesta na spisku, kad pogledas kvalitet veznog reda, ali je dobio neki shadow ban iz repke haman![]()
To su samo dodavanja ,a utjecaj na igru 0..Nazalost igrao je on dosta u rep. Ofanzivno 0 cak par.utakmica je bio izgubljen i u defanzivi sjetim se odma onog lakta protiv Irske u 16m i penala za njihBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:51Starter u zadnji 5 utakmica za Bešiktaš i danas 101 tacni dodavanja, nema šta zaslužio je poziv i povratak u Reprezentaciju.
![]()
Koju karijeru, boga ti??izdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 maj 2025, 23:26Deep lying play, kako smo davno konstatovali. Samo oni bilježe ove brojke sa 100+ pasova. Apsolutno ima mjesta ispred Tahirovića, daj Bože da Tahirović napravi karijeru poput njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.